unK Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 stad'ın en ön koltuklarının sahaya uzaklığı 6 m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 said: İşin kötüsü stad yapıldıktan sonra GS Goldmandan aldığı paraları ödemezse o zaman haciz gelicek. Çok kötü olur GS gibi bir takımın stadı hacizlenirse. Skandal olur valla. Öyle bir kredi alınmadı bir, stadlara mevcut statüde haciz gelemez çünkü stadlar GSGM'nin malı konumunda bu da iki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mumu said: Aiko said: inş tribünleri sahaya bitişik yaparlar araya pist fln sokmazlar pist mi? sdlfksdf uçak pisti sokucaklarmış araya evet tövbe ya. olimpiyat stadları hariç hangi stadın yeni yapılıpta araya koşu pisi sokulduğunu gördün çok merak ediyorum. samiyende var koşu pisti yeni stadlarıda bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kanalturk telegolde birazdan tepeyi göstercek, işçilerin hali harap. demin reklamda gösterdi, bildiğin toplama kampı ortamı var. çöp içinde barakalar heryer, ekmeği zor buluyorlarmış yemeğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Ouv Slumdog Millionaireg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 eldar said: said: İşin kötüsü stad yapıldıktan sonra GS Goldmandan aldığı paraları ödemezse o zaman haciz gelicek. Çok kötü olur GS gibi bir takımın stadı hacizlenirse. Skandal olur valla. Öyle bir kredi alınmadı bir, stadlara mevcut statüde haciz gelemez çünkü stadlar GSGM'nin malı konumunda bu da iki. Alındı 1 http://www.tumgazeteler.com/?a=4080219 Stad GSGM'ye ait yapı olarak ama arazinin Üst kullanım hakkı 700m gibi bir para verilerek GS tarafından alındı 49 yıllığına. Buna çok rahat haciz gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kanal türk te seyrantepeyi göstercekler az sonr.a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 gösterdiler, işçiler makarnayı zor buluyormuş. 3 aydır paraları verilmiyormuş. 2 sene daha sürcek deniyor inşaat, müteahhit eren talunun durumu cok kötüymüş. çok saçma bir hareket bence oralara stad taşımak. beleş sirke baldan tatlıdır dediler ama sonuç fos çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 aynı program 3 sene önce alexin futbol hayatının bittiğini falan da iddia etmişti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mendoza said: eldar said: said: İşin kötüsü stad yapıldıktan sonra GS Goldmandan aldığı paraları ödemezse o zaman haciz gelicek. Çok kötü olur GS gibi bir takımın stadı hacizlenirse. Skandal olur valla. Öyle bir kredi alınmadı bir, stadlara mevcut statüde haciz gelemez çünkü stadlar GSGM'nin malı konumunda bu da iki. Alındı 1 http://www.tumgazeteler.com/?a=4080219 Stad GSGM'ye ait yapı olarak ama arazinin Üst kullanım hakkı 700m gibi bir para verilerek GS tarafından alındı 49 yıllığına. Buna çok rahat haciz gelebilir. goldman sachsle biten bir anlaşma yok ayrıca şu ana kadar sadece 1 aylık toplam gecikme var. kaba inşaatın yüzde 75i bitti normalde bu aralar tamamen bitmesi lazımdı. 1 aya tamamlanacak. ha ama sıkıntı şu ki ortaklardan biri battı şu an. bakalım neler olacak görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 araplarla anlasmamis miydi insaati yapanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 goldman sachsle anlaşılmadı diye biliyorum. Daha doğrusu kriz cıkınca Goldman vazgeçti anlaşmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 araplar battı zaten=) bildiğin battı şirket.dubai müthiş bir kriz içinde. şimdi biraz soruşturdum durum pek iç açıcı değil. şirket krizden kurtulamazsa sanırım 1-2 aya yeni ihale bile açılabilir o da 4 aylı kbir inşaat durması demek. nereye kadar gider bilmiyorum=) anlaşmada 31 aralık 2009 bitiş tarihi gözüküyor ama şimdiden 1-2 ay kayma olduğunu tahmi ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Masticore said: goldman sachsle anlaşılmadı diye biliyorum. Daha doğrusu kriz cıkınca Goldman vazgeçti anlaşmaktan goldmandan çok biz vazgeçtik.zaten divandan onay alınırken gerekirse kullancağız denmişti. ortada bir anlaşma yok yani şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Yazmayın şöyle şeyler çocuklar geceleri bunların sayesinde kabuslarını kovalayabiliyorlar orda bi stat yükseldiği gerçeğini görmezden gelmek için gerekirse üfürükçü naci babaya bile inanırlar. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 yani gecikir gecikmez.ama bi şekilde bu stad olacak yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Eren Talu araplardan gelecek paraya ve samiyenin yerine yapacağı yeni binalardan gelecek paraya güvenerek aldı seyrantepeyi. ekonomik kriz patlayınca araplar da çekiniyor o kadar para bağlamaya, e samiyeni de yıkamıyor seyrantepe bitmeden. haliyle Talu sıkışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 olucak da işler ciddi sıkıntılı.kriz tüm dünyadaki inşaat sektörünü çöktürdü.hali hazırda yapım aşamasında olan ve bizden ilerde olan valencia da stat inşaatını durdurmak zorunda kaldı. eren talu dubaide zaten sürekli çözüm arayışında. işçilere son 2 ayda yarım maaş verilebilmiş sadece. ha ayaklanma kısmına gelirsek. türkiyede neler oluyor, kimisi 3 ay maaş almıyor kimsenin sesi çıkmıyor greve gitmiyor. ama yapılan iş medyatik olunca greve gitme süresi kısalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 fanatik fbli inşaat işçileri gazlıyormuş diğerlerini. fsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ultraslandan gönüllüler çalışsın dünyada bi ilk olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 said: Eren Talu, Kanaltürk'deki programa telefonla bağlandı. Şimdiye kadar 71 milyon dolar harcandığını(jeneratör vb. çok para tutmuş sanırım), toplamda 100 milyon dolara daha ihtiyaç olduğunu söyledi. 1 ay gecikmenin olacağını ama Aralık ayında en geç teslim edeceğinin sözünü verdi. Mart ayı içerisinde kredi onayının çıkacağını ve ödemenin bu hafta içi yapılacağını söyledi. Ve sanırım inşaat yarın yeniden başlıyor. Mayıs sonu kaba inşaat bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Eren talu manitanın parayıda yemiş stada. KARI PARASIYLA STAD YAPMAYIN! NASI DELİKANLISINIZ SİZ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mohi said: gösterdiler, işçiler makarnayı zor buluyormuş. 3 aydır paraları verilmiyormuş. 2 sene daha sürcek deniyor inşaat, müteahhit eren talunun durumu cok kötüymüş. çok saçma bir hareket bence oralara stad taşımak. beleş sirke baldan tatlıdır dediler ama sonuç fos çıktı... nasıl gaz ya yavrum benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Zaten başkaları da söylemiş, Goldman Sachs'dan kredi almak üzere yönetim kuruluna yetki verildi ama henüz öyle bir kredi alınmadı. Zaten Adnan Polat düşündüğü parayı bulamayacağını gördüğü için şu anda kredi çağrısı yapmıyor. said: Stad GSGM'ye ait yapı olarak ama arazinin Üst kullanım hakkı 700m gibi bir para verilerek GS tarafından alındı 49 yıllığına. Buna çok rahat haciz gelebilir Bu yazdığın şeyi anlamadım 700m nedir? Kim vermiş? 700 milyon dolar falan demek istediysen GSK'nin 700 milyon dolar çıkarıp verdiğini mi düşünüyorsun oraları anlamadım. Ancak, üst kullanım hakkını GSK almıştır ve bunun için yıllık ödenecek para Ali Sami Yen için ödenenden bile azdır. Üst kullanım hakkı haczedilebilir mi çok emin değilim ama sanmıyorum, yani senin kiradaki evin borçlarına karşılık haczedilemez aynı şekilde üst kullanım hakkı da belirli bir kişiye yönelik olduğuna göre onu haczedip satmak bana mantıklı gelmedi. Yine de bir bilene sormak lazım. Bir de Eren Talu'nun ortağı Dubaili değil; Abu Dabili onu da düzelteyim dedim. Abu Dabi'yi de kriz vurdu tabi ama birilerinde hala para varsa bunlar Abu Dabili'dir yani Dubai halt etmiş onların yanında. Her neyse bu hafta yine başlar inşaat, bakalım tahminen 2010 Mart ayı gibi biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Kewell, Arda, Lincoln ve Milan 4 lüsünü o stadda görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar