Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Xobalt said: -Wissy said: Vatan millet ve hatta Sakarya. Da off-topic. Cirkin goruntu olusturuyordu almadim. attention whore alert. adam konu ile ilgili gayet güzel yazmış, piç etmek zorunda mısın ? İngilizce biliyor musun? Alakayı kuramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 eleman "attention, whore alert" gibi algilami$ sanirim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Endişeleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Esh said: eleman "attention, whore alert" gibi algilami$ sanirim =P Genel olarak algilayamamis oldugunu dusunuyorum. Hic de algilayamadigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Selam, ben yeni geldim, olay nedir? 31 sayfanın özetini 2 cümleyle yapacak olursak; .... .... Fill in the blanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 türban halk içindir. türban sanat içindir. gibi bişey tam emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Bleda2 said: Bu topici, -bazı arkadaşların deyimiyle- "piç" edenler varsa. Onlar Horizon, subzer0, Xobalt ve Luinir adlı kullanıcılardır. dip not: Evet ergenekoncuyum. :) bu yazdıkların "şakşak" yapmayan , ve senin karşıt görüşün olan kişiler di mi? Yazık sana. Ayrıca belki işine yarar diye söyleyeyim. "piç" kelimesi topic için değil , yazılan 1 yazı için kullanılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 fede said: türban halk içindir. türban sanat içindir. gibi bişey tam emin olamadım Abi olayı ve bizim neden en azından benim neden yanlış bulduğumu "türban" dan dolayı olduğunu düşünüyorsunuz , onun için çıkmaza girip , kısır döngü yaşıyorsunuz. Olayın türbanla alakası yok unut türbanı unut! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ben bişey düşünmüyorum abi. ne düşünecem bana mı dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 adam türbannlı oldukları için almamış, müslüman oldukları için değil. bu kadar açıklamaya rağmen hala nasıl "türbanla alakası yok" diyebiliyorsun? adam "mayolu gelse yine almam" diyor sen "samimi bulmuyorum" diyorsun. sen kimsin yahu, kim oluyorsun da bir insanın dediğinin aksini düşündüğünü iddia edebiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Bana diyosun galiba di mi sen kimsin diye mahmutcum? Ben sadece görüşümü belli eden bir forum kullanıcısıyım , yani ben aslında başka bişey de olabilirim ama sen beni böyle bilsen sana yeter. Ben zaten kılık kıyafet veya fiziki şekilden dolayı amacı insanlara hizmet etmek olan bir işletmenin ayırım yapmasından bahsediyorum. Bana göre reina ya spor kıyafetle girmenin ysak olması nasıl yanlışsa , bu da o şekilde yanlış. Hayır diğer insanlara noluyor onu anlamıyorum "wissy" bir eylem yapmış bizimle paylaşmış bende bunun bana göre yanlış olduğunu söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 fede said: ben bişey düşünmüyorum abi. ne düşünecem bana mı dert alıntıyı türban örneği için kullandım senle alakası yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 fikrini belirtmekten öteye geçip iddialarda bulunuyorsun, wissy'nin söylediğinden öte, her seferinde açıkça aksini söylediği bir niyete sahip olduğunu iddia ediyorsun sürekli ve dayanağın da yok. wissy hiçbir zaman amacının insanlara hizmet etmek olduğunu söylemedi dolayısıyla yine kendince bir iddia ortaya atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Oooooo yaw yemeğe gittik geldik. Millet post kasmış paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 insanlar sadece nicklere bakarak kullanıcıların fake olduğunu anlarken asılsız iddaa larda bulunuyorlar da ben mi bulunamıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 -Wissy said: Otelimiz zencilere, muslumanlara, yahudilere, satanistlere, hristiyanlara, irkcilara, sosyalistlere, cumhuriyetcilere, demokratlara, cevrecilere, fenerbahcelilere, druidlere ve quiterlara esit mesafededir. gassaray :( ayrım var, ırkçı yönetim istifa!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 çok sevindim wissy nin gs li olmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 -Wissy said: Otelimiz zencilere, muslumanlara, yahudilere, satanistlere, hristiyanlara, irkcilara, sosyalistlere,fenerbahcelilere, druidlere ve quiterlara esit mesafededir. vay bendemi giremicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Aman tanrim bir 35 daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 anlayış kıtlığı alarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Peki subzero neden Reina'ya spor kıyafet ile insanların alınmamasına karşısın? Ya da daha genel olarak bir mekanın giyisi kodu/kuralları olması neden senin için sakıncalı/yanlış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bu kadar sayfa konuşulan ne olursa olsun bunun adı ayrımcılıktır, faşistliktir. insan ayırıyosun işte. bunun neresini hala sevimli ve haklı göstermeye çalışıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 -Cleglaw- said: bu kadar sayfa konuşulan ne olursa olsun bunun adı ayrımcılıktır, faşistliktir. insan ayırıyosun işte. bunun neresini hala sevimli ve haklı göstermeye çalışıyorsun? yavaş, sakin. 1979 da değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ayrımcılık değil. Gitsen seni de almaz. Müşterinin tercihi önemli. Anlatamıyoruz. Konyaaltı plajı değil orası. sokak da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 -Wissy said: Esh said: eleman "attention, whore alert" gibi algilami$ sanirim =P Genel olarak algilayamamis oldugunu dusunuyorum. Hic de algilayamadigini. bu topağın özeti: Selam, ben Çeşme'de bir otel işletiyorum ve türbanlı vatandaşlarımıza sie çekebilecek kadar da cool bir şahsım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar