suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Neyse abi bu tip tartışmaların sonu yok. Bence yanlış sence doğru. Sana göre doğru olduğu için böyle yapmışsın zaten , ben kendi mekanıma insan alırken bana yanlış olduğu için bu tip ayırımlar yapmıyorum. Olay bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 suBzer0 said: Abi bence damsız girmek ile , türbanlı girmek aynı şeyler değil. evet damsiz girememek daha sacma bisi ne ulan yanimda vajina tasimak zorunda miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 suBzer0 said: Neyse abi bu tip tartışmaların sonu yok. Bence yanlış sence doğru. bazılarına göre yanlış, evrensel olarak doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Turbanlinin Cesme'de ne isi var kardesim Bolu'ya falan gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 suBzer0 said: Hepsini geçtim ; bu forumda Wissy'ye destek veren arkadaşlar kendilerine sorsunlar. Acaba biz başımız açık diye , veya kıyafetimiz çirkin diye bir mekana alınmazsak , neler deriz neler düşünürüz diye sorsunlar kendilerine. Bakalım kaç kişi dürüst olabilecek? başı açık diye mekana almıyorlarsa almasınlar zaten isabet olur o mantıktaki işletme sahibine para kazandırmak istemem ki :) cok mu zor başka yer bulursun anında, çöl ortasında susuz kalmadık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 wissy: ...kahvalti rezervasyonu... wissy: ...eglence mekani... hocam disco isletiyosan tamam alma da ben otelde kahvalti uzerine konusuyoruz zannediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 şair burada otelinin reklamını yapmış diyerek bu topağa ilk ve son postumu atıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 iyide bu arada tutucu deliz diye ayrimcilik yok diyennere sittir diyorum yllardir ramazanda iftar oncesi kapali restoranlar acik olanlar da ifar oncesi bayat yemek kuru ekmek cikarmalar ramazanda disarda icki icince dayaklar ramazanda yemekhane onunde oturup yiyenlere kotu bakanlar cogu ilde alkol satilmamasi camiye yakin alkol izni verilmemesi eee bunnar ayrimcilik deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 BonePART said: iyide bu arada tutucu deliz diye ayrimcilik yok diyennere sittir diyorum yllardir ramazanda iftar oncesi kapali restoranlar acik olanlar da ifar oncesi bayat yemek kuru ekmek cikarmalar ramazanda disarda icki icince dayaklar ramazanda yemekhane onunde oturup yiyenlere kotu bakanlar cogu ilde alkol satilmamasi camiye yakin alkol izni verilmemesi eee bunnar ayrimcilik deil mi onlar da ayrımcılık bu da ayrımcılık. ikisi de yalnış. bu yapılanları birbirlerini meşru kılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 onlar da ayrimcilik. ve onlar cok daha feci boyutta ulkede. ama onlar var diye yanlisa dogru mu diyecegiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Wanderer hadi itiraf et dostum.. Hayatinda hic eglence mekanlarinda bulunmadin degil mi? =] Valla dalga gecmeyecegim. Diger taraftan otelin adini vermeden nasil reklam yapmisim? Reklam derdim olsa Dyna'yla anlasir banner yaptirirdim tepeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Israrla anlamadiginiz sey bunun ramazanla, dinle, siyasetle alakasi yok. Goruntusel, estetik bir kaygi benimki. Zaten anlattigim da buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 hee bulunmadim. hic cakmam eglence meglence. beni hic goturmediler. * hickiriklara bogulur * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Tedavinin ilk asamasi kabullenmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 cok koolsun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bu başlıgın kişiselde ''beni altadan eski sevigilimi otelime almadım'' yada ''babama kazık atan eski ortağını otelime almadım''diye başlk açsa kim ayrımcılık yaptın diycekti merak ediyorum, böyle düşünmek lazım, adama antipatik gelmiş ve almamış basit yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yani giyim kuşamı uymuyor diye bu ülkedek her yıl yüzbinlerce insan bar/club kapılarından dönüyor. ayrımcılıkmu bu ? peey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 otelde kahvalti ile bar/club'a girmenin ne alakasi var beyler yapmayin. bari tartisma zeminini kaydirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yani topic öyle bi hal almış ki, sanki vurulmuş, yerde sürünen bir çarşaflıya, bir kurşun da wissy sıkmış. gerçi çarşaf perskektifinden eminim öyledir ahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Turban takarim oyle girerim illa girmek istiyorsam. Sakallarimla estetigi bozarim ama kapida wissy gibi birisi varsa almaz =[ Haha harbi sacmalamaya basladiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Butik Otel / Cafe&Bar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Harbi yalniz, benim basim acik mesela. Kiz arkadasimla takinti yapmisiz feci sekilde, Akdeniz'de Ege'de o kadar super tatil koyu varken biz CAPRICE Didim'e gidip dincilerin arasinda tatil yapmak istiyoruz bizi iceri alin diyecegim. Fakat uc falsomuz oldugunu dusunun: - Kiz arkadasimla imam nikahimiz yok - Kiz arkadasimin basi acik. - Benim basim acik [WTF?] Bayagi bir kufur ederim herhalde beni almadilar, cubbeli Ahmet Hoca kivaminda tatil yapamadim diye. Yeterince samimi oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Pawler, elini vicdanına koy... asdsdf sabah sabah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 walla aslinda ben de turkbukundeki butik otelimizi turban sosyetesi oteline dondurebilirim. cok temiz para var bunlarda. arada 2-3 unun turbanli kizini da duduklerim , cok kiyak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar