Prawler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Kazim yorgunluktan ters basti diyelim o zaman =] Dik duramiyordu cogu pozisyonda siz de farkindasinizdir bunun. Yerinde dinamik adam olsa gecirmeyebilirdi (ki pek alternatif yoktu gerci) YAKTIN BIZI VOLKAN! EDIT: Volkan Rustu konusu icin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 attıktan hep 4 dk sonra gol yemişiz.Hep ondan son dakikada gol atıyormuşuz demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 daha sahte bi adam yok su dunyada ya dişler de sapsarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 knoxville said: bu maç sonrası kimseye kızılmaz takımdan ne rüştü'ye ne başka birine. çok yazık oldu. bu masal böyle bitmemeliydi. Nasıl kızılmaz abi kızmamak elde mi Rüştü'ye? Yani her zaman yaptığı olay. Adam ne zaman nerde ve nasıl açılacağını bilmiyor. 40 yaşına geldi ama hala o noktada sıçış afedersin. Teşekkür ederim milli takıma. Ama isyan da etmiyor değilim. Kahroldum Lahm golü attığında. Uzatmaya gitsin diye yalvardım içimden. Ama olmadı. 2-1 den sonra hiç ummamıştım beraberlik golünün geleceğini. Attıktan sonra öne bile geçebiliriz dedim ama olmadı. Hakem de işadamıymış. Beddua ediyorum. İŞLERİN BATAR, İFLASIN EŞİĞİNE GELİRSİN İNŞALLAH. ŞEREFSİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Oha Kazım'ın ayağının kayması, Terim'in suçu oldu. :D 90.dakikada yememize rağmen çok üzüldüğümü söyleyemem. 3 maçtır nasıl kazandığımızı hatırlayıp, sağlık olsun diyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Terim ve arda juve ye 3 milyon euro vermişler per year to Fatih Terim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ntv de rıdvanı dinleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 of oooof ! Halen kabul edemiyorum ya. bi kere güzel oynadık onda da elendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Rıdvan almış gazı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 böyle bir futbolla turnuvayı tamamladığımız için cidden çok mutluyum. yani gene şansa 90dk birşey oynamadan sadece hırs la kazansaydık gene sevinirdim ama almanya karşısında ve kadro sıkıntısı varken istediğiniz zaman değişiklik yapma lüksünüz yokken bu derece ezici bir futbol oynamak ve izlettirmek herşeye değerdi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Xo said: Rıdvan almış gazı :) çok pis almış gazı.. fatih terim gitmesin diye de veriyor gazı.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 @alcadras: rüştü'nün hatası çok büyük haklısın, ama şu açıdan bakmak istiyorum. o yenilen golü bile telafi etmişiz öyle ya da böyle. hakikaten böyle bitmemeliydi. boğazım düğümlendi lahm'ın golünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 başka zaman olsa fatih terim kazım ı değiştirirdi ama kadro sıkıntısı varken birşeyler sizi zorlamadığı sürece değiştirmesi çok zordu. ama kazım kazım cidden çok şişirilmiş bir oyuncu. defansif özelliği hiç yok ve topu ayağında tutamıyor. gereksiz çalımlarla topu çok kaybediyor ve artık heyecandanmı acemilikmi bilemeyeceğim topla buluştuğunda ya ilk hamlede topa vurup orta yaparken dağlara taşlara yada götürmesi gereken topu durdurup pozisyonu eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bu kadar güzel oynayıp rüştü leşber yüzünden yenildikya heralde gözüm açık gidicem öbür tarafa,ah volkan ah;şu maçta volkan kalede olsa hatalı çıkış yapmaz o golü kurtarırdı,lamm ın golundede o öküz kadar kaleyi kapatır vücuduyla topu çıkarırdı kesin. Sinirden elimde tırnak gözümde yaş kalmadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Xo said: Rıdvan almış gazı :) Ne diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Baluu said: of oooof ! Halen kabul edemiyorum ya. bi kere güzel oynadık onda da elendik. ben de :( en kıl oldugum futbolcularla bile gurur duyuyorum. rüştüye çok kızdım ama o da üzülüyordur şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 kaleye gelen 3 şut 3 gol abi. rüştü yerine ben olsam belki 2. golü yemezdim kaleden çıkmayıp. şaka gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 "Futbol basit bir oyundur, 22 oyuncu 90 dakika boyunca bir topun peşinden koşturur ve sonunda Almanlar kazanır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 2010 bizi bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bu kadro çok güzel işler yapacak bence ilerde çok güzel bi tecrübe oldu geçlere bundan sonraki turnuvayı merakla bekliycez..Helal olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 afrikaya kupayı almaya gidicez. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 helal olsun çocuklar !! a.q rüştü reçber !! ibne hakem !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 2010'da da adımızdan çokca söz ettireceğimize inanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 çok yazık oldu çok diyecek hiçbişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bence terim tuncayı falan atsın ardayla serveti soksun bu 11'e 2 kişi çıkarsın pardon birde volkan var onuda soksun süper olur bu takım... Bu arada Bence gayet iyi oldu.Yenseydik yine 10-20 çocuk ölürdü kurşunlardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar