Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Almanya

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
Hakem makem degil abi bu Rustu tam bir gerizekali.
Volkan ondan da gerizekali, Rustu en azindan top tutmayi beceremiyor, Volkan'da genel olarak beyin yok, eline ayagina sahip olamiyor cunku.

hehe, guzel yorum..
Mesaj tarihi:
ben harbi çok rahatsız oldum yani hani böle bu şekilde yenilmek koydu başka bişi değil ayrıca gerçekten çok merak ediyorum Rüştü sen ne iş yaparsın ya ? vallahi yazık oldu billahi yazık oldu
Mesaj tarihi:
Sam said:
bu kadar güzel oynayıp da bu kadar kötü oynayanlar tarafından yenilmek cidden çok yazık, hırvatistan maçı ilk iki yarısı gibi kötü oynayıp yenilsek hiç üzülmezdim ama bu kötü oldu çok. :/

kötü oynayıp kazandığımız önceki maçlara sayalım artık bunu da :)
Mesaj tarihi:
said:
Well, what an unbelievably dramatic night that was! No-one had expected a five goal end-toend thriller, or if they did they'd long been carted off to the nuthouse. The Turkish players are crushed, and they've every right to be. They've outplayed Germany, taken the game to them, and somehow, somehow, they're out. Astonishing.
Mesaj tarihi:
Rüstü'ye ne küfrediyosunuz abi, onun orda olmasına sebep olan herif kenarda gotu tasagı yayarak izliyor macı. Biraz sert oldu kusura bakmayın da kendi kendimizi yendik resmen, adamlar bişey oynamadı cunku.
Mesaj tarihi:
FromTheHell said:
RÜŞTÜ SEVİYİM SENİ
bu ne lan
bi de top tutsaydın!?

rüştünün de volkanında ....
yazık oldu ya. lehmanınnın yarısı bizim kalede olsa biz yenerdik. gerizekalı adam ulan top tut ya neden kaledesin. volkan salağına da kızıyorum bizi rüştüye muhtaç bırakıyor gereksiz yerde kırmızı kart görererek. of yaaa. of
  • Yeni Oluştur...