Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Penthesilea said: Hakem makem degil abi bu Rustu tam bir gerizekali. Volkan ondan da gerizekali, Rustu en azindan top tutmayi beceremiyor, Volkan'da genel olarak beyin yok, eline ayagina sahip olamiyor cunku. hehe, guzel yorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 semih yine işini aksatmadı. ama bu sefer olmadı. sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Madcat said: VOLKAN OLSA DA BU TAKIMIN KALECİSİ RÜŞTÜDÜR DİYEN SPOR YAZARLARI ÖTSÜN ULAN YARIN ÖTSÜN DE GÖREYİM aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 valla guzel macti ama rustunun imba topa cikislari ve yan hakem ile orta hakemin combolari superdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Man of the match belli oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 portekiz maçından sonra bi uykuya dalmış aha daha yeni uyandım bişey kaçırdımmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ben harbi çok rahatsız oldum yani hani böle bu şekilde yenilmek koydu başka bişi değil ayrıca gerçekten çok merak ediyorum Rüştü sen ne iş yaparsın ya ? vallahi yazık oldu billahi yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 RÜŞTÜ SEVİYİM SENİ bu ne lan bi de top tutsaydın!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Manyak lan bu ülke hakkaten bugun bunu anladım herkes manyak gidilmez bu ülkeden 2 tip binmiş motorsiklete türkiye diye bağıra bağıra gezio geçen arabalarda korna ile destek veriyor =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 genede saglik olsun, iyi is cikardilar.. uyuz almanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 busacca nın da, onu atıyan uefa nın da tüm ailesine sevgilerimi iletmeyi türk milleti adına bir borç bilirim. BİRAZ ADAM OLUR LAN İNSAN BİRAZ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Sam said: bu kadar güzel oynayıp da bu kadar kötü oynayanlar tarafından yenilmek cidden çok yazık, hırvatistan maçı ilk iki yarısı gibi kötü oynayıp yenilsek hiç üzülmezdim ama bu kötü oldu çok. :/ kötü oynayıp kazandığımız önceki maçlara sayalım artık bunu da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Buyse said: yan hakemle musakkayı üst üste koyup sonsuza kadar mokoko yapmak istiyorum şu anda. cibilliyetsizler. ben rustuyude yanlarina eklemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 DeBuffAndHeal said: Man of the match belli oldu mu? o kadar hızlı değil 15dk sonra belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 said: Well, what an unbelievably dramatic night that was! No-one had expected a five goal end-toend thriller, or if they did they'd long been carted off to the nuthouse. The Turkish players are crushed, and they've every right to be. They've outplayed Germany, taken the game to them, and somehow, somehow, they're out. Astonishing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 oooh sokaga cikan hayvana son, oturun evinizde kendinizi dovun sdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 8 duble rakı dan sonra etkisi olmuyor yenilginin deneyin=) sanki finaldeyiz amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Rüstü'ye ne küfrediyosunuz abi, onun orda olmasına sebep olan herif kenarda gotu tasagı yayarak izliyor macı. Biraz sert oldu kusura bakmayın da kendi kendimizi yendik resmen, adamlar bişey oynamadı cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 mal rüştü ve şerefsiz hakemlere rağmen çok iyi oynadık en azından çoğu kişinin düşündüğü gibi ezilmedik hatta ezdik lan almanyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 FromTheHell said: RÜŞTÜ SEVİYİM SENİ bu ne lan bi de top tutsaydın!? rüştünün de volkanında .... yazık oldu ya. lehmanınnın yarısı bizim kalede olsa biz yenerdik. gerizekalı adam ulan top tut ya neden kaledesin. volkan salağına da kızıyorum bizi rüştüye muhtaç bırakıyor gereksiz yerde kırmızı kart görererek. of yaaa. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 DeBuffAndHeal said: Man of the match belli oldu mu? Lahm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 2 sene sonra dünya kupasını(altından olanı) getircez buraya tarihe not düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hakemin geleceğinden şüpheliyim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Neyse ya, turnuvanın sonuna dek maç izledik en azından hem de kendi maçlarımızı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar