Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 http://youtube.com.nyud.net:8080/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Youtube yasağını delmek için.. Temmuz 10, 2008 Web 2.0 Yorum bulunmamakta Yapılması gerekenler çok basit; bir kereye mahsus bu küçük işlemi gerçekleştirdiniz mi bir daha açılsa da kapansa da youtube ile ilgili sorun yaşamazsınız. Bunun için; PC Kullanıcıları: C:/WINDOWS/system32/drivers/etc klasörü altında yer alan, uzantısız hosts isimli dosyayı bir boş notepad sayfasına sürükleyip bırakın. Açılan ekranda en alta 208.117.236.69 youtube.com 208.117.236.69 www.youtube.com satırlarını ekleyip save edin ve kapatın. tarayıcınız açıksa, kapatıp açın. yicit.com'dan alıntılayıp duruyorum hâlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 verdiğim linkle girebilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 verdiğin link açılmıyor. @dasaaa verildi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 pru dns kullanıonmu opendns var bende giriyoda ondan olabilirmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 hayır treewalk var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bende açılıyor o link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 dns artı hosts'ta değişiklik yaptım rahat rahat girip geziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 arkadaşlar iyi güzel ama bunu da yaymayın da duyup engellemesinler ipyi. eşe dosta verin anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karhan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 acıldı. heheh dogru soluyor arkadas yayılmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 dasaaa said: Youtube yasağını delmek için.. Temmuz 10, 2008 Web 2.0 Yorum bulunmamakta Yapılması gerekenler çok basit; bir kereye mahsus bu küçük işlemi gerçekleştirdiniz mi bir daha açılsa da kapansa da youtube ile ilgili sorun yaşamazsınız. Bunun için; PC Kullanıcıları: C:/WINDOWS/system32/drivers/etc klasörü altında yer alan, uzantısız hosts isimli dosyayı bir boş notepad sayfasına sürükleyip bırakın. Açılan ekranda en alta 208.117.236.69 youtube.com 208.117.236.69 www.youtube.com satırlarını ekleyip save edin ve kapatın. tarayıcınız açıksa, kapatıp açın. yicit.com'dan alıntılayıp duruyorum hâlâ Bunu Yapamıyorum ya hostda değişiklik yapınca save ettirmıyor.Neden acaba anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Sawer said: dasaaa said: Youtube yasağını delmek için.. Temmuz 10, 2008 Web 2.0 Yorum bulunmamakta Yapılması gerekenler çok basit; bir kereye mahsus bu küçük işlemi gerçekleştirdiniz mi bir daha açılsa da kapansa da youtube ile ilgili sorun yaşamazsınız. Bunun için; PC Kullanıcıları: C:/WINDOWS/system32/drivers/etc klasörü altında yer alan, uzantısız hosts isimli dosyayı bir boş notepad sayfasına sürükleyip bırakın. Açılan ekranda en alta 208.117.236.69 youtube.com 208.117.236.69 www.youtube.com satırlarını ekleyip save edin ve kapatın. tarayıcınız açıksa, kapatıp açın. yicit.com'dan alıntılayıp duruyorum hâlâ Bunu Yapamıyorum ya hostda değişiklik yapınca save ettirmıyor.Neden acaba anlamadım? bende de vista var. degisiklikleri kaydedemiyorum. vistada nasil yapicaz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 CthuLhu said: o host dosyasını masa üstünüze kopyalayın.belirtilen değişikliği yapın masaüstündekinde ve kaydedin. sonra masa üstündekini tutun geri atın etc'nin içine..gelen soruya değiştirilsin cevabını verin. vista c:windows içinde doğrudan değişkiklik yapmanıza pek izin vermiyor ondan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Beyler aldigim duyumlara gore youtube acilmis. Arkadaslarim bir guzel ulasiyordu sitelere 1 saat once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 halen erisim yok :( ne rezilliktir yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 abi musluk gibi bişey bu heralde reklamda vardı ya adamın biri bekliyo bunun başında bizimle .... geçiyo aç kapa aç kapa falan yapıyo olsa gerek başka açıklama bulamıyorum ben buna zaten uyuzum hepsine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 iyice baydı bu youtube olayı bi aç bi kapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 sigisMoNd said: bende de vista var. degisiklikleri kaydedemiyorum. vistada nasil yapicaz bunu? bende de aynı sorunu veriyodu salt sağ tıklayıp özelliklerden salt okunur özelliğini kaldırıp deneyince oldu edit: yalnız benimki vista değil xp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 walla çalıştı tebrikz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 vistada nasıl yapacağınızı yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Dasaaa yoluyla öğrendiğimiz yöntemi Linux'e uyarladım. Dasaaa: Youtube yasağını delmek için.. Temmuz 10, 2008 Web 2.0 Yorum bulunmamakta Yapılması gerekenler çok basit; bir kereye mahsus bu küçük işlemi gerçekleştirdiniz mi bir daha açılsa da kapansa da youtube ile ilgili sorun yaşamazsınız. Bunun için; PC Kullanıcıları: C:/WINDOWS/system32/drivers/etc klasörü altında yer alan, uzantısız hosts isimli dosyayı bir boş notepad sayfasına sürükleyip bırakın. Açılan ekranda en alta 208.117.236.69 youtube.com 208.117.236.69 www.youtube.com satırlarını ekleyip save edin ve kapatın. tarayıcınız açıksa, kapatıp açın. yicit.com'dan alıntılayıp duruyorum hâlâ Linux'de /etc/hosts dosyasını yönetici hakları ile açın, aynı satırları ekleyip kaydedin. Bilen bire de MacOS yolunu yazsın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ip olarak direk 208.117.236.69 yazın, huzura varın. engelli bütün siteler için, dostan ping atıp ipsini alın, sonra yazın girin işte. ciziiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yazmayın bunu her yerde. bu ipye de blocklayacaklar kalıcaz ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ip olarak yazında embed'ler açılmıyor, linkler kastırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bu yöntem bütün videoları açmanızı sağlamaz. Site açılır videolar açılır ama büyük çoğunluğunun açılacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar