Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Her classın invis olabilmesi nekadar doğrudur??

Godin

Öne çıkan mesajlar

crossbow'un avantajı o zaten, dead zone olmaması. istediğin kadar "hayatın boyunca bow kullanmış biri" ol, yine de dipdipe savaşlarda yayı gerip çekecen de, bir de isabet ettirmeyi umucan. tabancanın namlusunu elinle kapatıp birisini öldürmeye çalışmak gibi bişi bu.
Sosyal ağlarda paylaş

dead zone olmaması da, stealth'in pasif & devamlı devrede olup perception & search'ün aktif & cd'li olması da salaklık. oyundan soğutuyor özellikle bu ikincisi.

moblara ne olmuş kimin umrunda? pvp'de bariz görünmezlik. adam burnumun dibinde iki adım ileride yokoluyor. 5sn sonra hp'si dolmuş olarak arkadan crit ile yeniden başlatıyor combatı. ve mage archetype.

funcom değil de funnycom daha isabetli bir isim olurmuş hani.
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar lütfen her acılan konuyu whine ve şikayet konusu haline getirmeyin,yani bu kadar şikayete gerçekten aynı oyunumu oynuyoruz diye düşünmeye başladım...
ölme ve öldürme sayılarıma bakınca azımsanmayacak kadar pvp yapmısım (toplamda 350 yi geçmiş ki bu sadece pom lvl57 de,birde necromancer var) ewt kaçan oluyor zaman zaman bende kaçıyorum her pvp savas illa birinin ölümüyle sonuclanmak zorunda değil,ayrıca catur cutur harcamayın cc leri bir tanesini saklayın adam kaçmak istediği zaman basarsınız yani harbiden burdan nasıl oynayacagınızı anlatmak hem benım hemde sız oyunu oynayanlar acısından cok komık cunku hala söylenıyorsunuz ve hala oynuyorsunuz(tahmın edıyorumkı oyunu beğenmeyenler ılk 30 gunlerının bıtmesını beklıyor ve umut edıyorum o ki bu haykırıslar 5 gün sonra yanı 1 ayın dolmasıyla sona erecek cunku artık gercekten sıkıcı olmaya basladı)

yukarda bahsettiğim şey ''o saçma bu saçma bu böyle olmaz'' demelerinize ,dünya üzerinde YASAL mezuatmı var! adam(funcom) deadzone kullanmamış kardeşim yada her klass skill point harcamaya kalkarsa hide olabiliyor bu kadar basit bir yasamı varmı bunu engelliyecek , açın biraz masa üstü frp oynayın belli bir uzaklıktan sonra her zaman saklanma yada izinizi kaybetme durumu vardır
Sosyal ağlarda paylaş

bedava oynadığımız oyuna şikayet etmeye ne hakkımız var hakikaten! herşey güllük güllistanlık kaldı ki! hem başlıktaki "ne kadar doğrudur??" ibaresi de aslında "çok doğrudur çoooook" anafikrini gizlemiş içine! herşey şahane, şahsen göbek atasım geldi hatta bu konuyu düşünürken funcom ne kadar güzel yapmış diye!

Sosyal ağlarda paylaş

şuanki haliyle hide/search mekanikleri biraz pvp de gerçekçilik adına saçma birşey olmuş durumda. bunu bir şekilde düzeltirler cooldownlar artar yada yeni cooldown lar eklenir vs. birde suya kaçma olayı varki ilk gördüğüm anda starwars günleri aklıma geldi. su kenarında grind yapan jedi lar ve onları kovalayan bh ler. AoC dada çok fazla göldü denizdi vs yok ama genede bazı durumlarda can sıkıcı olabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyunu beyenmemıs olmanıza yada buglarla ılgılı contenle ılgılı şikayetlerinize hiç bir şey demiyorum ama bow dibindeki adama atılırmıymıs nasıl her karater HIDE yapabilirmiş gibi şeylerede şikayet edilmesiniğ manasız olduğunu düşünüyorum daha önceki postumdada yazdım adam deadzone yaratmak zorundamı, yapmamış işte bu kadar basit yada hide konsunda insanlar yazılarınızı okuyunca sanki adamla savasa gir sonra baktın yeniliyosun hop tek tuşa bas ortadan kaybol bir durum varmış gibi anlıyor yok öyle bir durum (assasin yda diğer rouge based klasslarda olabilir oynamdım bilmiyorum) ama mage archtype de yok öyle bir durum bir kere kaçıyorsun stamınan dipte oluyor hide yapamıyorsun çunkü stamına ıstıyor,yada bastıgında şuan gözetlenıyorsunuz diyor zaten peşinden gelen adam meele base ise stası senden çok daha hızlı doluyor sen hide olucam diye uğraşırken adam tepende!, basıyor yawaslatmak veya root olayını ,bunuda geçtim etrafta bir sürü mob var bir şekide sansın yawer gitti kayanın arkadasına geçtin bastın HIDE tuşuna ve bam kayboldun ortalıktan ohh diyorsun postu kurtardık o sırada senden 30 lvl düşük kurt un teki sana doğru geliyor bam gitti hide meele gene tepende
yani o kadar çok olasılık varki burdan hepsini yazmak imkansız ayrıca oyun HERKEZE HIDE vermiş yani bugun senden kaçan adam ,yarın senın peşindeyken sende HIDE yapabilirsin...

ayrıca kimse güllük gülüstanlık demiyor oyun için hepimiz sorun yaşıyoruz DÜNYA üzerinde single multi(counter strike ,warcraft,homm vs vs) yada mmo(ultima ,wow,ao,starwars vs vs. yada web based(travian, popomundo,footstar) hiç bir oyun hatasız değil HEPSİNDEDE patch çıkıyor o yüzden hatasız bir oyun oynama özleminizi en azından bu YÜZYIL için bir kenara koymanızı ve masaüstü oyun oynamanızı (tabi sağlam hata yapmayan bir dungeon master bulabilirseniz) tavsiye edicem
hepinize zevkli oyunlar
Sosyal ağlarda paylaş

Şurda verilen cevapların %98 i oyunu savunalım mantığıyla verilmiş saçma cevaplar.Ya arkadaşlar Assasinin stealthi ile sizin hide ın ''HİÇBİR FARKI YOK''gündüz ise bizde çoook düşük lvl mobun yanından geçerken bile görülüyoruz.Hide a full skill verdim itemlarımda var!

Senden stam gidiyor benden gitmiyor.Casterlara mana lazım stam değil.Ya mage in hide olduğu nerde görülmüş yada elinde kocaman 2 hand olan warriorun?? mage warrior classlar olarak genelleme yapıyorum.Adamı kovalıyorsun kaçıyor hoop invis full hp geri dönüyor.Biri demiş divanın arkasına saklanır en salak insan bile.Adam Yolun ortasında güpe gündüz hide oluyor.Ben stamlarımı combolar için yemişken adam full mana kaçıp invis olabiliyor.Hide büyüsü olsa cast edip saklansa canım yanmıcak...

Oyunun hemen bir saçmalığını daha söyliyim Caster koşuyor stam gidiyor mana ile büyü yapabiliyor manassı full.Mlee stam ile koşuyor stam bitiyor casterı yakalıyor combo yapçak staminası kalmıyor bakıyor öle...

Hp'nin deli gibi regen olması saçmalığından dolayı invise isyan ediyoruz zaten.Ben çoğu zaman yeni reslendiğimde ''rest'' yapmıyorum bile lol.Kendi kendine deli gibi doluyor zaten..pvpde heal pot değil stam pot çek başla çılgınlar gibi koşmaya bi süre sonra bi bakmışın hp full.Şahsen yapıyorum gayette başarılı..

Düşmanın dibinden ok atılması saçmalığına gelince.Bunu nasıl savunuyorsunuz anlam veremiyorum.Arkadaşlar bir classın özelliği vardır bide karşı classa verilen kendini savunma yolu vardır.Ranger ok atar dibine gider castlersin yada mlee vurursun ki ok atmak için geri kaçsın sende zaman kazan.Casterlar spell cast eder onlara sürekli damage verirsin ki büyü interruptlanır..Mlee sana vurur koşup karşı atak yapıcak zaman bulursun.Bu iş böyledir.Gerçekçi yada değil onu savunmuyorum...

Ha ayrıca lvl 30 hide assasini yada başka bir classı lvl 40 assasinimle göremiyorum.İlla searche basmak gerekiyor ozamanda zaten invisden çıkıyorsun kabak gibi ortada duruyo char...Yani o savunduğunuz hide assasinin stealth(Aslında hide yazıyor bizim skillin üstündede) aynı etkiye sahip.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Ranger'ım,

Göğüs Göğüse savaşlar benim işim değil belki bir ölüm makinasıyım ama hayatta kalabilmem göreceli bir kavram.Ben bir Ranger'ım savaşacaksam yeri ve zamanı ben seçerim.Birisi bana saldırırsa tuzaklarımı kullanırım çünkü bilirim ki onların aczi ile benim ölümüm arasında ince bir çizgi vardır. Savaşacaksam yeri ve zamanı ben seçerim çünkü bilirimki düşmanımla aramdaki her obje arkasına saklanabileceğim her ağaç onun dikkatini dağıtabilecek her canlı benim avantajım. Şimdi kaçıyor olmam sadece biraz sonra kelleniz için geri geliceğim anlamına gelir.

Özet olarak ağladığınız süreçte karakterinizi öğrenmeye harcasaydınız belki en azından bir kaç combat kazanabilirdiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:
Ben Ranger'ım,

Göğüs Göğüse savaşlar benim işim değil belki bir ölüm makinasıyım ama hayatta kalabilmem göreceli bir kavram.Ben bir Ranger'ım savaşacaksam yeri ve zamanı ben seçerim.Birisi bana saldırırsa tuzaklarımı kullanırım çünkü bilirim ki onların aczi ile benim ölümüm arasında ince bir çizgi vardır. Savaşacaksam yeri ve zamanı ben seçerim çünkü bilirimki düşmanımla aramdaki her obje arkasına saklanabileceğim her ağaç onun dikkatini dağıtabilecek her canlı benim avantajım. Şimdi kaçıyor olmam sadece biraz sonra kelleniz için geri geliceğim anlamına gelir.

Özet olarak ağladığınız süreçte karakterinizi öğrenmeye harcasaydınız belki en azından bir kaç combat kazanabilirdiniz

ayak üstü RP yapmış olman hide ın şuanki durumda bazı saçma sonuçlar doğurduğu gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki. şimdi birileri bundan şikayet ediyor diye ağlamak oluyor birileri savunuyor diye oyunu çözmüş ve RP emi geçmiş oluyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

ana fikri anlamamışsın search e basınca hide dan çıkıyoruz kk ama search e basmak var basmak var.çevredeki yer öğelerini düzgün kullanarak basarsan teknik anlamda hide dan çıkabilirsin ama rakibin hala seni göremez öte yandan üzgünüm ama mal gibi yolun ortasında basarsan tabiki senin faydana değil zararına bir haraket olur.

öte yandan başka faktörleride ele almak lazım hide hadisesinin alışıldık sneak/invis olmadığı gündüz gecenin armor çeşidinizin moblara yaklaştığınız yönün görünürlüğünüz üzerinde etkili olduğu daha önce söylendi ve hepsi bir yana ben öyle assasinlere denk geldim ki bir kere invisden çıktılar mı insan klavyeyi bırakıp makul talihiyle yüşleşiyor

bir diğer konu point black range weapon hadisesi bu bana nasreddin hoca fıkrası gibi geliyor adamın büyü yapıp gökten taş yağdırmasını yadırgamıyorsunuzda ranger ın oku mu fantastik geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:
ana fikri anlamamışsın search e basınca hide dan çıkıyoruz kk ama search e basmak var basmak var.çevredeki yer öğelerini düzgün kullanarak basarsan teknik anlamda hide dan çıkabilirsin ama rakibin hala seni göremez öte yandan üzgünüm ama mal gibi yolun ortasında basarsan tabiki senin faydana değil zararına bir haraket olur.

öte yandan başka faktörleride ele almak lazım hide hadisesinin alışıldık sneak/invis olmadığı gündüz gecenin armor çeşidinizin moblara yaklaştığınız yönün görünürlüğünüz üzerinde etkili olduğu daha önce söylendi ve hepsi bir yana ben öyle assasinlere denk geldim ki bir kere invisden çıktılar mı insan klavyeyi bırakıp makul talihiyle yüşleşiyor

bir diğer konu point black range weapon hadisesi bu bana nasreddin hoca fıkrası gibi geliyor adamın büyü yapıp gökten taş yağdırmasını yadırgamıyorsunuzda ranger ın oku mu fantastik geliyor

Sana sadece L2P diyorum.Beleş ötesi rangerından başka bir class ile oynamayı dene bakalım ne olcak? sen rahat ol 220 killim var şu an gayette yapıyorum pvpmi.Ha rangerla lvl 13 te 1900 damage vuranlar var oynaması çoook zor bi class olduğu için ve böyle taşların arkasına geçip ağaçları kullanıp falan searche basmak gerekiyor.Arkadaşım mleede ranger gibi invisden yavaşlatan okla çıkmak sonrada hayvani 2 tane ok atıp adam öldürmek yok.5 snlik trapin bugla 10 sn seni bağlı tutması bu sırada senin dünya yol koşup uzaktan fortlama imkanıda yok mleede.Assasin zaten stealth atack çıkınca çok avantajlı ama assasinde cc olmamasından dolayı her class assastan kaçıyor eğer sen kaçamıyorsan NOOBSUN.Bütün offical forumlarda bunlar konuşuyor L2 read.

Offical forumlar inliyor Nerf ranger diye.Fury pvp serverında ooc de günde 100 tane rangerlara küfür eden yazılar görüyorum.Sen devam et oyunun yanlışlarını söyleyenlere ağlıyor demeye.lvl 20 rangerlar lvl 35 lere dalıyor ciddi çok proluk isteyen bir class

ps:Biraz ağır bi yazı oldu.Kusura bakma kaşındın...
Sosyal ağlarda paylaş

Godin said:
Mighty_THoR said:

Sana sadece L2P diyorum.Beleş ötesi rangerından başka bir class ile oynamayı dene bakalım ne olcak? sen rahat ol 220 killim var şu an gayette yapıyorum pvpmi.Ha rangerla lvl 13 te 1900 damage vuranlar var oynaması çoook zor bi class olduğu için ve böyle taşların arkasına geçip ağaçları kullanıp falan searche basmak gerekiyor.Arkadaşım mleede ranger gibi invisden yavaşlatan okla çıkmak sonrada hayvani 2 tane ok atıp adam öldürmek yok.5 snlik trapin bugla 10 sn seni bağlı tutması bu sırada senin dünya yol koşup uzaktan fortlama imkanıda yok mleede.Assasin zaten stealth atack çıkınca çok avantajlı ama assasinde cc olmamasından dolayı her class assastan kaçıyor eğer sen kaçamıyorsan NOOBSUN.Bütün offical forumlarda bunlar konuşuyor L2 read.

Offical forumlar inliyor Nerf ranger diye.Fury pvp serverında ooc de günde 100 tane rangerlara küfür eden yazılar görüyorum.Sen devam et oyunun yanlışlarını söyleyenlere ağlıyor demeye.lvl 20 rangerlar lvl 35 lere dalıyor ciddi çok proluk isteyen bir class

önce 80 ol sonra tarşılalım bunları kısaca büyüde gel
Sosyal ağlarda paylaş

hide falan başka konular da

pvp yaptığım bi adam benden kaçarken hp'si inanılmaz hızlı doluyor, yahu hala combat'tayız adamı kovalıyorum... yakaladığımda bi bakıyorum adam full'lenmiş neredeyse. ohooo haydi baştan başla falan

tek sevmediğim yönü bu şu ana kadar oyunun. ha mob'lara karşı işe yaramıyo mu, deli gibi yarıyo. yanlışlıkla 5 tane mob çektiğimde 2'sini alıp, kaçıp, kaçarken full'lenip, dönüp kovalayan 3 tanesini de alıyorum mesela.

ama pvp'de kötü bu olay.
Sosyal ağlarda paylaş

Godin said:
Mighty_THoR said:

Godin sen hala bırakmadınmı oyunu AOC hayal kırıklıgı ne diye ugraşıyorsunki lvl 20 de yapılan pvp i üzerinden class dengesi için atıp tutuyosun bide burda utanmadan official forumlarda lvl 20 de 1 shot oldum diye aglayan bebeleri okuyup ondan sonra burda atıp tutma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...