Luinir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 said: Bugün Saint Etiennin(Fransa) en büyük alis veris merkezindeydim, biliyorsunuz alis veris merkezlerinde her zaman gösteriler filan olur ve bu 1 2 ay öyle kalir müsterilerin ilgisini çekmek için.. Ve bu öglen o alis veris merkezinde dünyanin gelmis geçmis en iyi futbolcularin formalarini çerçeveleyip güzel isiklandirmalarla müze seklinde sunmuslar.. Asagi yukari bir 30 futbolcunun formasi vardi, Maradona’dan messi’ye, Ronaldinho’dan Zidana.. Ilgiyle tek tek formalari izlerken gözümün önüne bir forma geldi.. Hangisi mi? GALATASARAY - #9# HAKAN SÜKÜR Gururlanmamak elde degil, günde binlerce kisinin ugradigi, izledigi bu tanitimda, Kralin formasini görmek, Bizim parçali formamizi orda dünyanin en büyük klüpleriyle ayni yerde görünce insan çok duygulaniyor... ultrAslan.com ' dan Alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 güzel bir duygu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 tadındayken,gerçekten efsaneyken futbolu bıraksaydı da keşke milletçe daha fazla saygı görseydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 gs forması yerine türk milli takım forması olsa daha hoşuma giderdi:D ama yine de helal olsun yani gelmiş geçmiş en iyi forvet şimdi ki performansına aldanmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 OOOOOOOOOO KRAL HAKAN ŞÜKÜR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 e marka olmak böle bişe tabi :) ps: dünyanın en iyi 30 futbolcusuna o 4üde giremez bu arada bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 marketin ceosu türktür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Şaban St. Etienne'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 tellos said: ps: dünyanın en iyi 30 futbolcusuna o 4üde giremez bu arada bence kaka, messi ve ronaldo mu girmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 kaka girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 knoxville said: tellos said: ps: dünyanın en iyi 30 futbolcusuna o 4üde giremez bu arada bence kaka, messi ve ronaldo mu girmiyor? tellos girer ama ahaha Hakan farkı diye konu açmak yanlış bence. ne farkı kimle farkı? laf atarcasına olmuş gene. Tamam zamanında çok iyiydi filan da artık bitti yani. gerd müllerler maradonalar vs gibi bitti. artık yeni yıldızlar yetiştirmek lazım. arda var onun farkını söyleyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ah hakan ah bu kadroda yıldızlaşırdı allama, nihata bi ton top indirirdi, ey gidi eski günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 vay be helal olsun valla. Ben de duygulandım, görsem daha süper hissederdim kendimi o şoku yaşasaydım, ya da o mutluluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Turk icin onur verici. ( fbliyim :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 cok fena onurlandım anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 aga ben de fbliyim hem de fanatik ama yani bu olay çok güzel bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 knoxville said: tellos said: ps: dünyanın en iyi 30 futbolcusuna o 4üde giremez bu arada bence kaka, messi ve ronaldo mu girmiyor?gelmiş geçmiş deniyorsa giremez. aktif olarak futbol oynayan diyorsan girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 orda seaman ın forması varmı merak ettim şimdi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 photoshoptur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 dünyanın gelmiş geçmiş diyo orda ne biliyim kakadan önce bi sürrü brezilyalı var o listeye gircek aynı şekilde messi içinde çok erken olsa olsa belki ronaldo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Ronaldo girerse ben ilk 50ye girerim :) Yahu saçmalamayın ne isimler sayılır geçmişten bu adamlardan önce. Hatta üşenmeyip saymaya başlıyorum 1- Pele 2- Maradona 3- Van Basten 4- Cantona 5- Cruyff 6- Puskas 7- Kenny Dalglish 8- Kempes 9- Ian Rush 10- Di Stefano 11- Vialli 12- George Best 13- Bergkamp 14- Zamorano 15- Zola 16- Zico 17- Lev Yashin 18- Dino Zoff 19- Caniggia 20- Maldini 21- Klinsmann 22- Baggio 23- Raul 24- Romario 25- Roy Keane 26- Batistuta 27- Hagi 28- Gerd Muller 29- Zidane 30- Platini unuttuğum daha bir çok isim vardır kesin. Ronaldo 'henüz' bunların hiç birinden daha büyük değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 10 tane kaleci sayarım ilk 100 e girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Soda icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 cantona 4:S olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar