yav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 t-bag rlz:> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 jason statham seviyorsanız Revolver öneririm yenilerden. Eskilerden Snatch tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 transporter 2 iyi değildi ama yinede bu film izlenir keşke şu dövüş sahneleri jason bourne son filmindeki gibi olsa neyse yinede t- bag rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 trailer mitiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ooo jason t-bag falan tamam izlenir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 güzelmiş yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 jason statham dan babam cıksa izlerim tbag de var hem harika olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Teaser'da 44-45. saniyelerde Jason abimizin rakibinin kafasını demire çarptırdığı sahne size de tanıdık geldi mi ? ( Death Race'de salondaki seyircilerin ' hüeaaağ ' dedihi sahne ile aynı olmuş resmen ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 RamsesII said: crank 2 mi???Öhee nası olur abicim adam ölmüyor muydu sonunda...Yoksa yaptırdığı at dopingi dolayısıyla yaşıyor mu :D Dikkat edersen göz kırpıyo crankın sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 of ya yine mi arabayla akrobatik hareketler deli oluyorum böle güzel filmleri bu şekilde şişirdiklerinde transporter 2 yi o aracın altındaki bombayı takla atarak vince takması sahnesinde kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 o degilde bu arabada niye isparta plakasi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 transporter 1 cok temiz filmdi, 2 statham için izlendi, 3te gene kopruyu kırıp kamyonunn ustune atlama sahnesi gördüm, korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Öncelikle müzikler harika. Benzincide çalan şarkıyı bulmaya çalışıyorum. Sondaki şarkıyı buldum. 2 ye göre çok daha iyi olmuş.1 in yerini tutmasada 2.den güzel olmuş.Çok absürd sahne yoktu. Jason Statham. Bir insan bu kadar karizma olabilir mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 para olsa da gitsek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 transporter 2 den daha ucuk sagneler var. Fılmdekı bayan arkadasta cok guzel cilli filan hastası olduk, ama yınede seyırlık guzel fılm. Umarım 3 sondur. daha fazla bokunu cıkarmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 transporter 2den nasıl daha uçuk sahneler var o kısmı anlamadım. spoilera bkınız transporter 2 abi adam arabayı f16 uçak edasnda manevraya yaptırıp altındaki bombayı vincin kancasına takıp söküyordu. yapmayın. transporter 3 ha bu filmde 2 kamyon arası ayar veriyor o abartı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bu akşam biter.yarında izlerim yorum yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 İki kamyon arası geçen adamlar var yahu nette gördüydüm tabi otobanda ve bu kadar aralıktan değilde normal geçiyorlar yanlamasına ama transporter 2 fazlasıyla uçuktu 3te hiç olmazsa biraz mantık bulunuyor sahnelerde. Müzikler çok güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 valla 2. den daha cok beğendim ben bunu.uçuk yerler vardı tabi ama bence güzeldi.jason abimiz hakkaten bu işler için yaratılmış :) hatun güzelmi değilmi çözemedim ama çok çilli ya.çiller olmasaymıs daha güzel olurdu :) farklı bi arabayla bekliodum ben bu sefer.bmw kullandı.audi kullandı.şimdide bi cl amg yakışırdı :) ama yinede audi sevmeyen biri olarak her audi böyle olsa diyorum :).güzel makine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bLackcha0s said: Öncelikle müzikler harika. Benzincide çalan şarkıyı bulmaya çalışıyorum. Sondaki şarkıyı buldum. 2 ye göre çok daha iyi olmuş.1 in yerini tutmasada 2.den güzel olmuş.Çok absürd sahne yoktu. Jason Statham. Bir insan bu kadar karizma olabilir mi yahu? eğer bisikletle arabasını kovaladığı sahnedeki müziği arıyorsanız The stooges - i wanna be your dog kendisi two smoking barrels'ta da çalıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 darq ben de nerde hatırlıyorum diorum bu şarkıyı off sonunad valla sağolasın :) elemanın batchet harrye karşı kaybettiği poker oyunu sahnesinin sonundaydı di mi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 arabanın plakasi tr miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 32 isparta plakalı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ha fransaninda plakasi ayni bizim gibi 2 rakam 3 aharf 2 rakam seklinde ögrenmis olduk:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Az önce izledim. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar