KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 indirme. patch hamachiden oynarız benim yarına iner. bi eleman daha war patiden (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 birkaç tane server var http://www.gametracker.com/search/codww/TR/?sort=players&order=asc&page=39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 stalingradda uyandığımız sniper bolumu guzeldi o kadar, normal bir ww2 fps. hele son bolum resmen deja vu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 dejavu derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 berlinde reichstagı ele geçirip bayrak dikmek (cod2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 oha nazi zombies super, co-op oynamak istiyorum.. tek başına biraz gerilimli oluo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 hamachiden falan oynanıyosa ben de oyniyacak adam ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 böyle koleksiyon içn box almıs olup key fazla işine yaramıycak olanlar içn. keylerinizi satın alabilirim. 35 e falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 cod2 key var satiim? :) steamden almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 yok abi cod5 sadece cod2 cod4 falan var hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 zombie yonetir acaip zevkli, lan fixi ve 1.1 olan arkadaşlarla cevirelim.. hamachiden oluyor.. 2 kişi cevirdik ama 5 giriş var odaya o yuzden kalabalik geldiklerinde katliam oluyor, 4 kişi daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ya ben kurdum ama baskalarının oyunlarını göremiyorum, nedeni nedir ? patchledim landfix falanda yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 razzRaziel said: berlinde reichstagı ele geçirip bayrak dikmek (cod2) 1 değilmiydi o ayrıca evet,pc'm yok diye bu kadar geri de kalınmaz :( haberim bile olmadı çıktığından kahrolsun garanti servisleri,teknik ekipler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 oyun gayet güzel. özellikle ruslarla yaptığınız görevler acaip zevkli olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 oyunu yükledim, ana menu geç acılıyor ve start game dediğimde yükleme yapmıyor? aynı problemi yaşayan var mı aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Letsgetthesunshine said: oyunu yükledim, ana menu geç acılıyor ve start game dediğimde yükleme yapmıyor? aynı problemi yaşayan var mı aranızda?İlk önce multiplayer'a girip, ordan bi profil seçtikten(ya da yarattıktan) sonra single'a geçince açılıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Bu arada oyun rezalet, CoD 4'ün yanına bile yaklaşamıyor bence. İşin garibi yapım ekibinin başındaki adama Brothers in Arms'dan etkileniyor musunuz gibi bi soru sorulduğunda "Biz Cod 4 ya da Halo gibi muhteşem hikaye anlatımlı oyunlara bakıyoruz. Boktan savaş oyunlarına değil" demiş. Eh, o "boktan" savaş oyununun yarısı kadar olamayan, üstelik Call of Duty adını taşıyan bir oyun yapmak da tuhaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 sen cod waw'dan çok fazla şey beklediğin için tatmin olamadın bence, bende çok daha iyisini bekliyordum o yüzden normal seviyede bir oyun dedim.. treyarch yapamamış yine infinity wardi beklicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Çok fazla şey beklemek değil, Call of Duty 4'den sonra böyle 5 yıl öncesinin herhangi bir ikinci dünya savaşı fps'si gibi bişeyle karşılaşmak üzüyor adamı. Bi de herkes Cod4'ü çok çabuk unutmuş ya da beklentilerini gerçekten çok düşük tutmuş olacak ki beğenenler çoğunlukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Oyun teknik olarak yerlerde surunuyor. Treyarch'midir nedir, bu yapimci oyun yapmasin bi zahmet. CoD4'u kopyalicaz diyerek icine etmisler olayin. 24 gibi dizi yapicaz diyip Mahser dizisini yaratmak gibi birsey neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bence şirketin stratejisi.. treyarch ve iw'ye aynı anda oyun yapmaları söylendi. dedilerki treyarch koçum sen bize cod4ün ününü kullanarak aynı ayarda bi oyun yap, milletin gozunu boya bole flamethower falan olsun videolara koyalım ve 1 sene içinde çıkar, infinity sende abi on numara süper bi oyun yap millet paraları treyarchinkine basarken bizde günah keçisi olarak treyarchi kullanalim sonra bombayi senin asıl cod ile patlatırız, hem arada 1 cod ile daha çok para kazanırken hem de kaliteli cod ile ünümüzü korumuş oluruz. nası fikir babs? ok abi bize uyar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 cod 4 den sorna gercekten hic olmamis bence 2 dunya savasina devam etmesin bu kacinci berline bayragi dikisimiz:( yeterbe :) bence artik bilim kurguya yonelsin :) boyle hic olmuyo cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 seslerin rezilliği oyundan soğuttu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Treyarch'ın sahibi Türk'müş ahah. http://www.cse.ucsd.edu/aboutcse/newstories/20030101-likeness.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Benim bu loading sorunu hala cozulmedi? Bi yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar