Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bişi dicemde, cod2 cok bayık be... cod4 cokmu mukemmel mp olarak hayır değil. Ama cod 2 coook bayık cs den bile bayık. mp maclaırnı izlyorum aman tanrım, uyudum uyudum. Bır oyunun world championship'ini izlerken uyuyosam ben bence o oyun biraz bayıktır, veya araba yarısı veya spor oyunudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 oyunun kendisinin hardcore mod u var. Bu da yeterli değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 tam onu dicektim, hardcore oyna o zaman.. ayrıca bi dünya perk var, adam jugger alıo olabilir fln. stopping power + ak44 ile karşıadaki adamı 2-3 kez tutturman yeterli uzak mesafelerde bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Hardcore'da tek kursunluk caniniz var benim karsimda!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 razzRaziel said: tam onu dicektim, hardcore oyna o zaman.. ayrıca bi dünya perk var, adam jugger alıo olabilir fln. stopping power + ak44 ile karşıadaki adamı 2-3 kez tutturman yeterli uzak mesafelerde bile sen hiç maç modunda oynamadın mı oyunu? cod2 oynuyan insanalr tek atmaya alışmış oluyor. tek atıosn öldü diyip geçip gidiosn ama ölmüo işte. yani evet bazı yönleri ile cod4 iyi ama genel olarak iyi değil. ayrıca hardcore mode da parmak ucuna da gelse ölüosn. yazdıklarımı okumadan bişey deme be arkadaş bare. (razz bu sana değil :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ha abi o zaman pam4 mod die belirtsen hardcore falan demezdim, çok maç yaptım zamanında tabi. ama böle cod4 mp başarısız demek haksızlık olur, sonuçta cod2 ve cod4 serverlarının ve oynuyan insanların sayısını karşılaştırmak bile anlamak için yeterli oluyor.. tabi ki mpde pek çok sorunu var ama hala zevkli ve heyecanlı(tabi cod2 ve öncesindeki dipçik olayını hiç bi şeye değişmem, cod4deki meele attack cod4 mpye ilk başladığımda aradığım ve eksikliğini uzun süre hissettiğim dipçik atma hazzı ve yeme korkusunu yok etti resmen)(ha bide mp44üm var, onuda değişmem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 CoD2'yi cok uzun sure multiplayer oynamadim da, CoD2'ye gore ilk CoD ve yunaytid ofensiv'in multiplayeri cok daha zevkliydi kanimca, ahim sahim bir fark da yoktu ilk oyun ile ikinci oyun arasinda bence, mekanik vs olarak o ayri, ama ilk oyunu cok daha sevmistim ben acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 cod5 tutmıycak gibi hayırlısı. biz gene devam clanbase kasmaya sfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 aa ww2 ne değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Oha ikinci dünya savaşı FPS'si mi? Çok orjinal lan. Ha LAN Party'de köpek gibi oynamicak mıyız, oynicaz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 BiTcH_oFBaT said: cod2 den sonra gayet kötü bi oyun bencede cod4. yani dibimde duran adamı tek kurşunla öldüremiosam mantıklı olabilir mi o oyun? hatta 15-20 kurşun adam öldüremezken tek ayağa atılan bir bıçak darbesi bile adamı öldürebilior. single ı güzeldi evet ama multisi başarısız. 15-20 kursun adam öldürmezkenmi o_O 2 mermi max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 MADBOY said: CoD2'yi cok uzun sure multiplayer oynamadim da, CoD2'ye gore ilk CoD ve yunaytid ofensiv'in multiplayeri cok daha zevkliydi kanimca, ahim sahim bir fark da yoktu ilk oyun ile ikinci oyun arasinda bence, mekanik vs olarak o ayri, ama ilk oyunu cok daha sevmistim ben acikcasi. cod 1 en güzeli evet. benimde en sevdiğim oydu yani. sadece bar bug ı vardı aimsiz akraşlarım god oldular filan o yüzden ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 o diilde mpye martyrdom, last stand gibi n00b işi perkler koyarlarsa küserim çok fena.. bunlar tdm gibi modların zevkini sömürüyorlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 last stand almak pek bi işe yaramıyor zaten iki mermide öleceksin rakibin bolcana sıkıyor daha last stand animasyonu başlamadan ölüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 said: Geçtiğimiz günlerde Treyarch'tan Noah Heller, İkinci Dünya Savaşı teması olarak halen iyi yansıtılmayan görevler olduğunu söylemiş ve bir sonraki "Call of Duty" oyunu için açık kapı bırakmıştı. Yeni açıklamasında Resmi Xbox dergisine konuşan Heller, "World at War'un" 2 yıldır geliştirildiğini ve klasik bir savaş olan WW2'nin sonunu göstermek istediklerini söyledi ve "Evet, bitti" diyerek "Call of Duty" serisinin "İkinci Dünya Savaşı" defterini kapattığını belirtti. Yeni oyun için sabırsızlanmaya başladım. Umarım sci fi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 last stand değilde marty tehlikeli hakikaten. Direk intihar edip frag yapmaya uğraşanlar bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Martyrdom uyuz birsey, ben her aksam HQ sunucusunda oynuyorum. Sunucu 20vs20 oluyor falan, bombalar havada ucusuyor, martyr'ler cepten dusuyor falan deli. Ama 1. olmami engellemiyor bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Asteroth said: Ha LAN Party'de köpek gibi oynamicak mıyız, oynicaz tabii. haha cidden cod 4 ü de bu kadar eleştirdik sonra it gibi oynadık lan partide. 6 saat kafayı kaldırmadan. bu da öyle olacak tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 LathspeLL said: Martyrdom uyuz birsey, ben her aksam HQ sunucusunda oynuyorum. Sunucu 20vs20 oluyor falan, bombalar havada ucusuyor, martyr'ler cepten dusuyor falan deli. Ama 1. olmami engellemiyor bunlar :) hangi server söle bi sabote edeyim 1.liğini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 biraz önce dediğin yere bi bakayım dedim de burası heralde eheh başka yoktu 20vs20 HQ.. http://www2.picturepush.com/photo/a/1123625/img/1123625.jpg http://www3.picturepush.com/photo/a/1123626/img/1123626.jpg aynı zamanda da hardcore, oynanmaz burda full marty, last stand, frag x3 ve en önemlisi kapıda duran n00blar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Killhouse ne ya rezalet harita, orda birinci ol. Ben 20vs20 oynamayi sevmiyorum zaten, hicbir sey anlasilmiyor aninda oluyorsun. Ama millet cikinca, 10vs10 falan olunca daha iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Fayilpilenit sabskiraybir beta saynap acmis, birkac gune basliyor sanirim. Girdim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 15 v 15 benim en çok sevdiğim oyuncu eşleşmesi. 20v20 çok karmaşık, doğduğun anda 5 bomba görebiliosun üstünde falan; çok alışkın deilsen, 3 frag + martyr kullanmıyorsan gg oluyorsun. 10v10 çok az oluyor, çoğu haritada adam bulamıyorsun (öte yandan az adamda daha iyi iş yaptığım için genelde birinci oluyorum) 15v15 en dengelisi bence; 3-5 bomba görmüyorsun aynı anda, adam da eksik olmuyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 MADBOY said: Fayilpilenit sabskiraybir beta saynap acmis, birkac gune basliyor sanirim. Girdim bakalim. heyecanla girdim ama xbox360 içinmiş sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 I ih, PC versiyonu icin saynaplar basladi bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar