razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 multiplayerde pek çok sorun var, bicak atiosun sesi geliyor hatta adama girdiğini görüosun ama olmuyor öle bişi, spawn olduğunda reload yapıyor yada eline saniselik başka bi silah geliyor, sniperle adamla aranda hiç bişi yokken görünmez duvarlarda kalıyor kurşun (aynı adama 3 defa sıktım, 3ünde de canı gitti ölmedi, duvardan geçtiği için etkisi azaldığından).. eğlencelik http://www4.picturepush.com/photo/a/1217052/img/1217052.jpg ahah adamlarda bomba yok antitank silah yok, son kalan düşmanları(bizim eleman) tankta ve inmiyor aynı zamanda noob o da vuramıyor ezemiyorda, adamlar ateş edip bicak atiyorlar tanka fln böle 2dk mucadele ediolar butun server kopuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 cengizhan66 said: Lopeth said: oyunu açtıktan sonra hangi zorluğu seçersem seçeyim başlamıyor oyun. kimse rastladımı böyle bişeye ? cook :) profil olusturcan ayrinti istersen om at interneti kesip öyle girince düzeldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Promod Public Beta 1.0 çıkmış. http://www.tek-9.org/news/CoD_WaW_Promod_Public_Beta_10_released-1249.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Sekizyüzüncü defa WW2 senaryosu olmasını bir yana bırakırsak güzel olmuş oyun bence yav. Sindire sindire, günde 1-2 bölüm geçerek oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 valla aynen.suan berlindeyim.bu zombie şeysi oyun bitincemi cıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hemen bitti yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 cok ucuz bi oyun olmuş. cok cacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ya ayrı bi başlıktamı açsam ne bizde şimdi bi tane kopya oyun var iki laptopta bağladık makinaları oyunlarıda görüyor ama servera COOP olarak giremiyor multide de giremiyor zaten. neden böyle bir hata veriyor aynı cd key oldugundan olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ne hata verdiğini yazmamışsın.. goruosa girdikten sonra ne hata verio, cd keyler farklı olmalı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Ancalagan said: ya ayrı bi başlıktamı açsam ne bizde şimdi bi tane kopya oyun var iki laptopta bağladık makinaları oyunlarıda görüyor ama servera COOP olarak giremiyor multide de giremiyor zaten. neden böyle bir hata veriyor aynı cd key oldugundan olabilirmi?keyleriniz aynıysa çözümü google da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ben yanlış düşünüyor olabilirim ama zorluk ayarları pek olmamış gibi geldi.En zorda oynamak isteyince adamların bundan anladığı kafana aynı anda 20 tane el bombası atılmasından yada aim kullanan npclerden ibaret şunu bir adam gibi yapmayı öğrenseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 o konuyu abartmıslar hakkaten.bizim elemanlardan 7-8 kişi var.catısma benden 2 ekran otede oluo.yani benden once bizim adamlar var.yanıma 3-5 bomba düşüo.kafamı uzatır uzatmaz kursunu ben yiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 multide onemli sorun varmis gercekten cod a yakistiramadim su 2 li tufegi yani pompalinin altindaki silah butun silahlardan 100 kat guclu tabi ozellikleri hizli sarsor deyistirme ve olunce bomba birakma yapinca taramali tufek gibi ates ediyo tek sorun hemen mermi biriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ben zaten 2.dünya savaşında hiç görmedim öle bi çifteli ne günlerdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Arkadaşlar bende çektim oyunu sinlge oynuyorum şu sıralar. Malum crackli çektim internetten. Özelden multisini oynamak için ne yapmak gerek yazan olursa çok sevinirim. Gerçi daha hiç multiye girmedim belki giriyordur ama orjinal olmadığı için sorun çıkaracağını düşümüyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 sewed off shotgun bilinen ilk shotgun zaten. o zaman öyle birşey yoktu diye birşey yok. ve kendisi tek bir 'dome' mapi dışında kullanışsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Vingthor said: o zaman öyle birşey yoktu diye birşey yok. evet yok zaten, ben görmediğimden bahsettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bu arada ingame video(demo) kayıt komutu yok oyunda cod4teki gibi(/record, /stoprecord..) daha doğrusu böle bi opsiyon yok nasıl olmaz ya var da ben mi bilmiyorum, var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 record yok oyunda evet, yurtdışında turnuvalarda sorun oluyormuş zaten bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 yeni bi video projesi içersindeyim sony vegas 9a geçtim onun gazıyla başladım. ama çok kasıyor, eskiden ne güzel low detayla demo kaydı alırdım, yüksek fps ile oynayıp oyun kendi kaydederdi sonradan demoyu oynatırken yüksek ayarlara geri getirip frapsla çekerdim hem istediğim anda 3.person görüş açısına geçip daha şekil yapabiliodum. ama şimdi hem grafik düzgün olacak hem fraps çekecek hemde sürekli güzel anlar yakalamaya çalışıcam ve de kasarken, işte bu zor.. herşeye rağmen şu klibi bitiricem 1-2 güne, atarım buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 oyun cod4 ile tamamen aynı temelde, ama bunu oynayınca cod4 teki zevkin 1/10 unu dahi almadım, neden ikinci dünya savaşını bu kadar çok konu ediyorlar ki artık ? baydı işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ww2 nın baymasından cok oyun sıkıcı, yanı becerememısler, cod4'u gectim 1-2 deki sahneler 3 deki sahneler bile yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ww2 den biktik yaw silah ayni bolumler ayni hersey ayni grafikler haric yani soyel guzel bi uzaylilar vs insanlar gibi seyler yapsalar (sfi-ci ) cok super olur cod 4 de helikopter cagriyoduk 7 str. de cod 5 de kopek cagriyoz :) cod 6 dada bare obiwan kenobiyi cagralim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ohhhşş sonunda bitti ilk sony vegas 9 deneyimim, izleyin izlettirin yeni çıktı sıcak sıcak :) buyrun buyrun.. aslında aklımda olan bi klip çalışmasıydı, vegas 9 ile gaza gelip başladım 2-3 gün uğraştırdı. upload etmesi 9 saat sürdü ama HD mode olarak güzel oldu değdi yani görüntüler baya iyi HD mode ile. http://www.youtube.com/watch?v=SpKTvrbvBmA www.youtube.com/watch?v=SpKTvrbvBmA&fmt=18 Edit: www.youtube.com/watch?v=SpKTvrbvBmA açıp sonra alttan HD tıklarsanız HD oluomuş, direkt &fmt=18 ekli olandan sadece ekran büyük oluyor görüntü dandik oluyormuş. elit pati üyeleri olarak yorumlarınız bekliyorum, size beğendirebilirsem tamamdır bu iş, ha bi de +rep pls :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 şimdi hemen kötü yorum yapmak gibi olmasında amacın haritaları mı göstermekti yoksa sürünmenimi? 6,5 dk boyunca sürünüyorsun bir olay yok millet tepene çıkıyor köpekler etrafında dönüyor sen hala sürünüyorsun. Bir action yok anlıcağın. Sonunda en azından ölmeni bekledim :D neyse ya ilk deneyiminmiş ne demek istediğimi anlamışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar