Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: World at War

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Call of Duty - World at Warmain altındaki video klasörünü sil veya adını değiştir. Bazı sistemler -benimki de böyle- nedense oyundaki videoları oynatamıyor belki işletim sistemiyle alakalıdır. Her neyse videoları silince oyun çalışacak (ilk açtığında escape'e basmayı unutma, yoksa siyah ekran kalır video klasörünü bulamadı için).
Sosyal ağlarda paylaş

anca shader model 2.0 destekleyebilen ekran kartım var,
oyunu açınca siyah ekrandan başka bişe görmüyorum
ama mouseu oynatınca tıkır tıkır seçenelerin üstünde gezindiğimin sesi geliyo, tabi bütün sesleri duyuyorum oyunla ilgili ama ne yaparsam yapayım siyah ekran gitmedi.
ekran kartının yetersizliğiyle ilgili diyorum doğru mudur?
cod 4 ü süper oynamıştım halbuki neden optimize edemediler anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler bu kötü vs yorumlarını single için mi yapıorsunuz bilmiorum ama ben multiden başımı kaldırıp da single a bakamıyorum bile.

Bence multisi cod4ten daha zevkli belki benim 2.WWu modern savaşa tercih etmemden kaynaklanıyor ama yine de multisi hiç vasat değil çok dinamik kanlı canlı olmuş. Silah sesleri daha iyi olabilirdi fakat vuruş hissinden pek birşey kaybettirmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ZeuZ said:
mp nasıl oynayabiliriz acaba güzel bi açıklama yapabilecek var mı ? Beceremedim ben hiç bi türlü.

Valla uğraştırıyor biraz. Uğraşamam dersen orjinalin çıkmasını bekle ben bekleyemedim ama alıcam mutlaka. Donanımhaber forumlarını falan kurcalayabilirsin orda detaylı açıklamalar var mp için.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu tek oturuşta bitirdim.(uzun bir oturuştu ama :)) CoD 4 daha güzeldi bence ama süngü ve flamethrower hoş eklentielrdi ayrıca Brothers in Arms dan daha iyi olmuş.
Oyunum orjinal. 1.1 patch yaptım. Fakat Bir tüelü Co-Op oynayamıyorum. Find serevrs diyorum (pek fazla serverda çıkmıyor zati) ama hiç bir servera girmiyor. Üstlerine tıklamak yada join server demek bir şey farkettir mioyr. Sadece full serverlda Cennecting server diyor sora full diyip yine önceki sayafaya atıyor. Bunun çözümünü bilen var mı acaba. Normal multide problem yok onu oynayabilioyrum. Pati hamachi ağıda dolmuş bir türlü oynayamadım zombi modunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:
Benim bu loading sorunu hala cozulmedi? Bi yardım pls

Bi hafta kadar geç olmuş olacak ama, oyunun kurulu olduğu dizinde "main" adında bi dizin var. Onun içindeki "video" adlı dizinin ismini değiştir kafana göre bi şey yap. Geçici ve kolpa bi yöntem ama en azından sorunu çözüyo.

Bu arada oyunu gerçekten beğenmedim. Artık sistemim hayli yetersiz kaldığından mı, ekranda düşmanları seçemeyip kırk saat aradığımdan mı, yoksa oyunun CoD4'ün üstüne yapılmış bi mod gibi durmasından mı bilemedim. Sanki adamlar yeni modeller, sesler, haritalar, silahlar eklemişler, grenade indicator tarzı HUD nesnelerinin kaplamalarını değiştirip koymuşlar gibi.
Çok umutluydum aslında ya. 40 dakika bekledim oyun kurulsun diye. Böyle bi şey beklemiyodum açıkçası. CoD4 halen kurulu, ben en iyisi ona döneyim.

Edit: Öeh, daha o sayfada cevap gelmiş arkadaşa. Pardon cevab veren arkadaşa :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...