Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Call of Duty - World at Warmain altındaki video klasörünü sil veya adını değiştir. Bazı sistemler -benimki de böyle- nedense oyundaki videoları oynatamıyor belki işletim sistemiyle alakalıdır. Her neyse videoları silince oyun çalışacak (ilk açtığında escape'e basmayı unutma, yoksa siyah ekran kalır video klasörünü bulamadı için). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 introlar gidicekse direk siliim ben =) ama yardım için sagol gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 rusların ilk bölümünde karşı binadaki sniperı öldürmenin "insanca" bi yolu var mı? sinir katsayım arttı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Müziklerini bulana veya getirene yuzbin lira veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 anca shader model 2.0 destekleyebilen ekran kartım var, oyunu açınca siyah ekrandan başka bişe görmüyorum ama mouseu oynatınca tıkır tıkır seçenelerin üstünde gezindiğimin sesi geliyo, tabi bütün sesleri duyuyorum oyunla ilgili ama ne yaparsam yapayım siyah ekran gitmedi. ekran kartının yetersizliğiyle ilgili diyorum doğru mudur? cod 4 ü süper oynamıştım halbuki neden optimize edemediler anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 tunch said: rusların ilk bölümünde karşı binadaki sniperı öldürmenin "insanca" bi yolu var mı? sinir katsayım arttı.. adam ateş ederken kendini belli ediyo. ve kafasını sadece ateş ederken çıkıyo dikkatlice bakınca görüyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 @Garadia aynı problem bende de var ama shader dan oldugunu zannetmiyorum keza bende de 2600 pro 1 gb ekran kartı var.Aynı şekilde donma acılmama gibi kıl durumlar mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yükledim oynuyorum fena değil,4ün tırnağı olamaz gerçide kötüde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 mp nasıl oynayabiliriz acaba güzel bi açıklama yapabilecek var mı ? Beceremedim ben hiç bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Beyler bu kötü vs yorumlarını single için mi yapıorsunuz bilmiorum ama ben multiden başımı kaldırıp da single a bakamıyorum bile. Bence multisi cod4ten daha zevkli belki benim 2.WWu modern savaşa tercih etmemden kaynaklanıyor ama yine de multisi hiç vasat değil çok dinamik kanlı canlı olmuş. Silah sesleri daha iyi olabilirdi fakat vuruş hissinden pek birşey kaybettirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ZeuZ said: mp nasıl oynayabiliriz acaba güzel bi açıklama yapabilecek var mı ? Beceremedim ben hiç bi türlü. Valla uğraştırıyor biraz. Uğraşamam dersen orjinalin çıkmasını bekle ben bekleyemedim ama alıcam mutlaka. Donanımhaber forumlarını falan kurcalayabilirsin orda detaylı açıklamalar var mp için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Single nasıl single? Hatta iyisini kötüsünü geçtim, senaryoları onların olsun, bitirmesi ne kadar sürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Eğer DeathCard'ları teker teker aramazsan ve tecrübeli bir FPS oyuncusuysan, 10 saate kalmadan bitirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 multiplayerda zırt pırt başka profillerin gelmesini nsıl engelleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 S-H said: vay be yaşlanmış gibi hissettim cod5 i görünce:) O zaman mesala tomb raiderı falan ilk oyundan beri oynayanlar kendini kesmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 oha ya adamlar ne hile yapıyor, adamın ismi bile yok, serverda oynuyanların isimlerinden random 2-3 snde değiştiriyor kendi nicki olarak. wh ve aim ile birleşimi can sıkıcı oluyor ama takdir ettim yapımcılarını, kafa yoruyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gossipgril Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Beyler oyunu ıkı kısı oynuyoruz fakat profıle yaratamadıgımızdan ust uste save edıyo..Save dosyalarını nereye attıgını da bulamadım acaba buna nası bi çare buluruz bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 save dosyalarını 2222 ye atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gossipgril Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 o ne acaba bulamadım bılgısayarda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bi dakka ya ciddi sormuş galiba C:UsersKULLANICI ADINAppDataLocalActivisionCoDWaWplayersprofiles$$$save buraya bir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 mp oynamadım ama sp yi ben pek beğenmedim cod 4 ün sp si harikaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gossipgril Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ciddi sordum tabi ciddi ciddi de cevap verdiğin için saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 cod 4 ü oynayamadım ama yarın kısmetse oynicam bunu. ww2 ye karşı olan ilgim modernden dahafazla oldugu için severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Oyunu tek oturuşta bitirdim.(uzun bir oturuştu ama :)) CoD 4 daha güzeldi bence ama süngü ve flamethrower hoş eklentielrdi ayrıca Brothers in Arms dan daha iyi olmuş. Oyunum orjinal. 1.1 patch yaptım. Fakat Bir tüelü Co-Op oynayamıyorum. Find serevrs diyorum (pek fazla serverda çıkmıyor zati) ama hiç bir servera girmiyor. Üstlerine tıklamak yada join server demek bir şey farkettir mioyr. Sadece full serverlda Cennecting server diyor sora full diyip yine önceki sayafaya atıyor. Bunun çözümünü bilen var mı acaba. Normal multide problem yok onu oynayabilioyrum. Pati hamachi ağıda dolmuş bir türlü oynayamadım zombi modunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Letsgetthesunshine said: Benim bu loading sorunu hala cozulmedi? Bi yardım pls Bi hafta kadar geç olmuş olacak ama, oyunun kurulu olduğu dizinde "main" adında bi dizin var. Onun içindeki "video" adlı dizinin ismini değiştir kafana göre bi şey yap. Geçici ve kolpa bi yöntem ama en azından sorunu çözüyo. Bu arada oyunu gerçekten beğenmedim. Artık sistemim hayli yetersiz kaldığından mı, ekranda düşmanları seçemeyip kırk saat aradığımdan mı, yoksa oyunun CoD4'ün üstüne yapılmış bi mod gibi durmasından mı bilemedim. Sanki adamlar yeni modeller, sesler, haritalar, silahlar eklemişler, grenade indicator tarzı HUD nesnelerinin kaplamalarını değiştirip koymuşlar gibi. Çok umutluydum aslında ya. 40 dakika bekledim oyun kurulsun diye. Böyle bi şey beklemiyodum açıkçası. CoD4 halen kurulu, ben en iyisi ona döneyim. Edit: Öeh, daha o sayfada cevap gelmiş arkadaşa. Pardon cevab veren arkadaşa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar