Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Yok yok, bu sene şampiyonlar ligi yarı finalini yönetti. Euro 2008in açılış maçını yönetti. 2006 dünya kupasında da iyi maçlar yönetti. İtalya finale kadar gitmeseydi finali bile alırdı belki. Her sene şampiyonlar liginde 4-5 maç alır. Bir maçımızı uefa finalini yöneten hakem, bir maçımızı şampiyonlar ligi finalini yöneten hakeme verdiler, bundan önce de hep collina falan gelirdi :P Fifa iyi hakem atıyor bizim maçlara. http://www.soccerbase.com/refs2.sd?refid=586 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 9 maçta 33 sarı kart O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bir sitedeki yorum said: En çok neye yanarım biliyormusunuz sen defansın ayağına çarpan topla isviçreyi kalecinin elinden kaçırdığı topla çekleri yen sonra da çık egon için basın toplantısı düzenle. yok artık yahu birisi dur dersin bu adama bu arada dün röportaj yaptılar ligtv de hırvat oyuncularla ve rakatic inanılmaz güzel Türkçe konuşuyor. zaten oo selam nasılsınız diye geldi filan. ben radyodan dinliyodum, kim lan o diyordum rakatic dediler koptum. edit3: aha burda edit2: ahah şu an mrmic'le Türkçe röportaj yapıyorlar ahaha neler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 10 maddede türkler Aslen bir hırvat sitesinden Türkiye maçı öncesi bir takım tüyolar şahsen çok isabetli ve yaratıcı buldum. not: aceto'dan aşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Ahah eldar link süpermiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ne o ne o maddeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Karnıma kramp girdi lan gülmekten euhahah çok iyiymiş. Darkın gavur arkadaşları da böyle küfrediyo adam tek tek öğretmiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Dünya'da Türkçe küfür bilmeyen bir insan evladına rastlamak zor zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 link mükemmelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 axedice said: Karnıma kramp girdi lan gülmekten euhahah çok iyiymiş. Darkın gavur arkadaşları da böyle küfrediyo adam tek tek öğretmiş lol sen bide benimkileri gör,herifler direk "naber la top " diye selam veriyolar.Tepkiler direk "bak,tamam,ipne" falan gibi devam ediyo :D ayrıca şunuda(daha doğrusu tersini elin aşşağı doğru bakan şeklini) öğrettim tabi; http://www.javno.com/slike/slike_3/r2/g2008/m06/y130174583410782972.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hırvat kanalı antremanımızı gizli gizli çekerken yakalanmış ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 abi süper maddeler. Küfürlere bittim özellikle. bir de ok ve top muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 çok inanılmaz abi off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 nasılsın himmet abiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Yalnız maça giden her türk evladının küfür dağarcığı ordakilerden daha zengin olur. Bayanlara edilenler hakkında verdiği bilgi de çok yetersiz, onlardan başka 2131 tane kelime var, adamlar kaşar yazmış (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 adamlar kashar yazmış lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 en iyisi bence :P It is not a rare site to see two men holding hands in Turkey, while walking down the street. This does not mean they are homosexuals, but very good friends. In addition, friends say hello by kissing each other on the cheek, regardless of what gender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 en iyisi maç yapmak bütün gün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 O biraz abartı değil mi? hadi yanaktan öpme falan tamam da kim nerde görmüş iki erkeğin elele tutuştuğunu Türkiye'de? Baba-oğul falan hariç hiç görmedim ben :) Ayrıca hayatım boyunca kol kola girip öyle gezen kız kanka çiftini anlayamicam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 elele değil de kolkola olacak o herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Ne blim "holding hands" diyince ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 said: Turks can brag with the number of names morally challenged women (Kashar, Fahise, Kaltak, Kahpe, Orospu). huahuahuauhauhsauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Rewendor said: O biraz abartı değil mi? hadi yanaktan öpme falan tamam da kim nerde görmüş iki erkeğin elele tutuştuğunu Türkiye'de? Baba-oğul falan hariç hiç görmedim ben :) Ayrıca hayatım boyunca kol kola girip öyle gezen kız kanka çiftini anlayamicam sanırım aynı şeyi bende düşünmüştüm,sora adımız bög'e çıkmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Kolkola gezen çok gördüm valla var öyle, bi de omzuna elini atarak yürümek daha gay değil mi aslında düşününce? Yani direk kanatlarının altına almış gibi böyle sdafsdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 kolkola yurumenin nesi gay lan, ben yuruyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar