Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Hırvatistan

Luinir

Öne çıkan mesajlar

Yok yok, bu sene şampiyonlar ligi yarı finalini yönetti. Euro 2008in açılış maçını yönetti. 2006 dünya kupasında da iyi maçlar yönetti. İtalya finale kadar gitmeseydi finali bile alırdı belki. Her sene şampiyonlar liginde 4-5 maç alır.

Bir maçımızı uefa finalini yöneten hakem, bir maçımızı şampiyonlar ligi finalini yöneten hakeme verdiler, bundan önce de hep collina falan gelirdi :P Fifa iyi hakem atıyor bizim maçlara.

http://www.soccerbase.com/refs2.sd?refid=586
Sosyal ağlarda paylaş

bir sitedeki yorum said:
En çok neye yanarım biliyormusunuz sen defansın ayağına çarpan topla isviçreyi kalecinin elinden kaçırdığı topla çekleri yen sonra da çık egon için basın toplantısı düzenle. yok artık yahu birisi dur dersin bu adama

bu arada dün röportaj yaptılar ligtv de hırvat oyuncularla ve rakatic inanılmaz güzel Türkçe konuşuyor. zaten oo selam nasılsınız diye geldi filan. ben radyodan dinliyodum, kim lan o diyordum rakatic dediler koptum.

edit3: aha burda

edit2: ahah şu an mrmic'le Türkçe röportaj yapıyorlar ahaha neler oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Karnıma kramp girdi lan gülmekten euhahah çok iyiymiş. Darkın gavur arkadaşları da böyle küfrediyo adam tek tek öğretmiş lol

sen bide benimkileri gör,herifler direk "naber la top " diye selam veriyolar.Tepkiler direk "bak,tamam,ipne" falan gibi devam ediyo :D ayrıca şunuda(daha doğrusu tersini elin aşşağı doğru bakan şeklini) öğrettim tabi;

http://www.javno.com/slike/slike_3/r2/g2008/m06/y130174583410782972.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
O biraz abartı değil mi? hadi yanaktan öpme falan tamam da kim nerde görmüş iki erkeğin elele tutuştuğunu Türkiye'de? Baba-oğul falan hariç hiç görmedim ben :)

Ayrıca hayatım boyunca kol kola girip öyle gezen kız kanka çiftini anlayamicam sanırım

aynı şeyi bende düşünmüştüm,sora adımız bög'e çıkmasın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...