SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 baldızım 340 falan bekliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 360 yaptım ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 manyak mısın lan yapılır mı o puan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bende çözcem ÖSS yi çok merak ettim de 3saat 15 dakika yemiyor gözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Lexius said: 360 yaptım ben! lise de biz bi şarkı bestelemiştik.. 360 alıcan odtüye mi giriiiceeenn.. odtüye girip de sen rektöre mi vericen. al bunu alamaz mısın ? sen nasıl delikanlısın şeklinde.. ah lise vah lise.. 4 sene evvel bestelenmiş olup patenti, Ankara - Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi - 2003-2004 Eğitim öğretim yılı 11F1 öğrencilerine aittir efenim. 2.mısrayı ben yazdım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 belli zaten en amele mısra o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ayar geldi kaçın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 şakalaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 biliyorum yahu :D inceden ben ayar aldım burda galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 geçmiş olsun herkese. inşallah istediğiniz olur hepinizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 hmm benim yeni sistemdeki puan 360 lara tekabül ediyor o zaman o yeahhh B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 diyosun ki ODTÜ lüyüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 arkadaşlar hadi çok geçmiş olsun not: ben de yds de uyuya kalmıştım ve gözetmen gelir beni dürtüklememişti. evet bana da böle yapmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 geçmiş olsun arkadaşlar çok büyük rahatlık vardır şimdi =) ben çıkınca kalemi fırlatmıştım direk ayvalık yapmıştım 2saat sonra ne tv ye baktım ne gazeteye sonra puan geldi beklediğimden çok düşüktü döt oldum kaldım ammann sokarım ünisine dedim yazdım gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 öss sonrası rahatlık puan bekleme geriliminden büyük olamaz di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Ö lürsem S ebebi S sensin gazetede görmüştüm çok güzel di ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 peyh, yıllardır kimse ölmemiş, bu sene de olmadı, seneye biz de ölmeyeceğiz, sonralar da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 SeaGle said: diyosun ki ODTÜ lüyüm :D ayıpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 1 sene boyunca her ne kdr doğru düzgün çalısmasam da daha ii geçmesini beklerdim ama gerçekten öss geçti bana ... neyse durmak yok yola devam diyerek seneye inş diorum =) ayrıca 240 alan arkadaşlara da çok içten (!) tebriklerimi yolluorm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Öss ya da türevi bir sınavda il bilmem kaçıncı olan bir kızı babası "neden birinci olmadın birinciye daha çok para veriyolar" diye dövmüştü sanırım. O adamı bi mahzene kapatıp "get medieval on your ass" yapmak lazım bak şimdi hatırladım asabım bozuldu (bunun da ölürsem sebebi sensenden hatırladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 mat2 zordu diyorsunuz da, geçen sene mat ve fenleri aşırı kolay yaptılar, önceki senelerde sayısalın 310 320 puana denk gelen sıralar 345 lere fırladı da iyi mi oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 hala ana avrat düz gidiyorum o gözetmene ya 1 senem boşuna gitti...sevdiğimin gözetmeni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ben yanımda anahtar götürdüm sonra çaktırmadan sıranın altını söktüm sonra biraz çaktırarak çıkartıp duvara dayadım asfdsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 öhe iyimiş :P @fake'sin fake :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar