Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS!

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lexius said:
360 yaptım ben!

lise de biz bi şarkı bestelemiştik..

360 alıcan odtüye mi giriiiceeenn..
odtüye girip de sen rektöre mi vericen.
al bunu alamaz mısın ?
sen nasıl delikanlısın şeklinde..

ah lise vah lise..

4 sene evvel bestelenmiş olup patenti, Ankara - Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi - 2003-2004 Eğitim öğretim yılı 11F1 öğrencilerine aittir efenim. 2.mısrayı ben yazdım : )
Mesaj tarihi:
arkadaşlar hadi çok geçmiş olsun

not: ben de yds de uyuya kalmıştım ve gözetmen gelir beni dürtüklememişti. evet bana da böle yapmışlardı
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun arkadaşlar

çok büyük rahatlık vardır şimdi =)

ben çıkınca kalemi fırlatmıştım direk ayvalık yapmıştım 2saat sonra ne tv ye baktım ne gazeteye
sonra puan geldi beklediğimden çok düşüktü döt oldum kaldım
ammann sokarım ünisine dedim yazdım gittim.
Mesaj tarihi:
1 sene boyunca her ne kdr doğru düzgün çalısmasam da daha ii geçmesini beklerdim ama gerçekten öss geçti bana ...

neyse durmak yok yola devam diyerek seneye inş diorum =) ayrıca 240 alan arkadaşlara da çok içten (!) tebriklerimi yolluorm =)
Mesaj tarihi:
Öss ya da türevi bir sınavda il bilmem kaçıncı olan bir kızı babası "neden birinci olmadın birinciye daha çok para veriyolar" diye dövmüştü sanırım. O adamı bi mahzene kapatıp "get medieval on your ass" yapmak lazım bak şimdi hatırladım asabım bozuldu (bunun da ölürsem sebebi sensenden hatırladım)
Mesaj tarihi:
mat2 zordu diyorsunuz da,

geçen sene mat ve fenleri aşırı kolay yaptılar, önceki senelerde sayısalın 310 320 puana denk gelen sıralar 345 lere fırladı da iyi mi oldu ?
  • Yeni Oluştur...