sandalye Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ben anlamadım noldu şimdi donaldın kim oldugu ortaya cıkınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Su son 2 sezonda ortaya cikan "hadi gerizekaliya anlatir gibi anlatalim" muhabbeti bitse de dizi kurtulsa. Tiksindim yeminle, yarisinda kapatasim geliyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 peter aslında waltermış beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Vay be bitiyor Fringe de, son bölümü 6 saat sonra yayınlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 kimi zaman sövdürse de fena değildi. sonunu düzgün bağlasalar bari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Bu muydu ya. İki saat yetmemiş pek son bölüm için, aceleye gelmiş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Ya o beyaz lalenin olayı ne diye düşünürken fringepedia'da arattım, çok şık olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 bu da bitti ya, yaa. yine gider ayak güldürdü bizleri cool bulletslar ile :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Walter olmasa hic cekilmezdi onla bile cekilmez hale getirip sicip sivayip mumu dikip bitirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 noldu lan şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 GÖZLER YAŞLI DUYGU SELİ OLDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Nasil bir sahneydi su ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 izlediğim dizi kalmadı anasını satayım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 walter nerede oynayacak acaba bundan sonra. sadece onun için izlerim ne olursa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 nasıl biter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Nasıl yani Nasıl yani bütün dizi mi bitti anlamadım ben gene devam etsinler işte günümüzden abuk sabuk şeylerle uğraşmaya falan. Bitmesin bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bitti komple. iyikide bitti, boyle devam edemezdi zaten. ha walterla ilk sezonlardaki gibi anormallikleri cozseler sundan daha iyi olurdu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Sırf Walter için izledim şu diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 desislaf said: Nasil bir sahneydi su ya.. göz yaşları sel oldu. hala baba demedi ya orada ne diyim. neyseki finalde dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 boşluğa düştüm fringe bitince sdf. son sezon cok yalan olsa da eğlenceliydi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Walter yeri doldurulamayacak bir karakter. Dizi genel anlamda da aslında çok başarılı değil ama izletmesini bildi en azından. Olivia hoş kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 güzel bitti September ve Walter favori karakterlerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Yaz dizisi olarak bunu secip basladim guzelce gidip bittigini ogrenince. Ilk bolume yorumum: Universiteye girmissin, oturup LSD'yi kendin yapiyorsun. Bir amfiye girip istesen kim bilir kac tane cikar daha kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Walter biraz eski kafadan o yüzden o :) Çok keyifli bir dizi sakın bırakayım deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 cıtır dizi abi. ama 2-3. sezonlar iyi sonra bozuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar