Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Oh be çıkmış yeni bölüm sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 cumartesileri uyanır uyanmaz supernatural'i torrent'e atmayı ardından kahvaltı yapmayı ve çayımla birlikte geri dönüp supernatural izlemeyi özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Abi bölüm çok iyi ya. Spoiler tagı açarak bile demiyorum hiçbi şey sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 adamınbiri said: cumartesileri uyanır uyanmaz supernatural'i torrent'e atmayı ardından kahvaltı yapmayı ve çayımla birlikte geri dönüp supernatural izlemeyi özledim aynen Fringe yine çok iyi , özlemişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 "It must be difficult to be a father" aha diğer Olivia öbür tarafa geçerken boş geçmemiş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 mükemmel bir bölümle kavuştuk, çok beğendim, lost havasına bürünecek böyle giderse. bu arada lost demişken hemen fringe içinde bir teori şey edeyim, makinedeki peter teorisi bence dedikodular doğru alternatif Olivia hamile ve çocuğu olacak , çocuk erkek olacak ve aslında makineye bağlı olan peter değil peter ın gelecekteki oğlu! bu yüzden peter gözcüye makinada bana ne olacak dediğinde gözcü ona baba olmak zor dedi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 dizi mükemmel gidiyor ama reytingler yüzünden sallantıdaymış. Adamlar Fringe gibi diziyi izlemiyorlar ya. Türk dizilerini Amerikaya pazarlayalım gündüz kuşağına, dizilerinin kıymetini bilsinler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 cuma günü en fazla izlenen şeymiş televizyonda. şu an pek sallantıda değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Böyle bir diziyi cumaya koyan fox'a kucaklar dolusu sevgi gönderiyorum burdan. Bölüm şahane, oyuncular şahane, gel gelelim tv kanalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bölümün girişi ya happy tree friends adpgıfndpısdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 khalad said: bölümün girişi ya happy tree friends adpgıfndpısdgs ahha evet bende başlarken ne bu ya demiştim,yazcaktım unuttum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 mana mana değil miydi ya o? muppet showdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 mnah mnah evet,girişteki şarkının komikliğini yazcaktım demek istedim(dansöz heheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Bu haftaki bölüm de çok iyiydi, heyecan ve sürükleyiciliğe buff gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Doyamadım diziye resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 walter ın muz istemesi ve esnemesi anıra anıra gülmeme neden oldu. bana da natalie portman dna sı mı karıştı nedir yediğimden içtiğimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Aket-Atum said: cuma günü en fazla izlenen şeymiş televizyonda. şu an pek sallantıda değil bence yok oyle birsey. top 5'de 4. sirada. ustelik daha supernatural yayina girmedi. bikac bolum daha gecsin belli olur ne olacagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 şimdi izledim tek kelimeyle müthişti Walter manyak mısın dayı sen (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Artık öyle saçmalıyorlar ki inanır kılınması mümkün değil. Senaryo da nereye gidiyor belli değil. Ya beni ters köşeye yatıracaklar ya da dizinin başına gün değişiminden de kötü şeyler gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 dizi cidden kendini tekrar etmeye başladı. Peter'da anakin skywalker tribine girdi zaten, çıkamaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 warehouse 13 diye bir dizi var. 2 sezounluk. fringe x-files tadında. bir göz atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Warehouse13 ile fringe farklı tip dizi karıştırmamak loazım biri komedi unsurları ön planda bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 frige ise o komedi unsurları ön sırada olan dizi hiç başlımıyalım diğerine:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 10. bölüm çok siskooo salak bi bölüm araba kazasına 3 saniyede yetişerek gelen waltorı tanrı ilan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 3sn olayı bir yana orda walterın araçla geldiği yön daha komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar