SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Tired Being Sorry Hep söylemişimdir Tired Being Sorry kadar beni duygulandıran çok az şarkı var. Bilmem neden Bu gece beni izlemek istedin Dünyanın kalanıyla Birlikte, çekişip darıldığım Hadi beni alaşağı edin Benim bildiğim binlerce sebepten Kargaşayı sonsuza dek paylaşmaktan Tüm şeytanlarımla Gümüşi ayın altında Belki de haklıydın Ama bebeğim ben yalnızdım Savaşmak istemiyorum Üzgün olmaktan yoruldum Chandlers ve Van Nuys Tüm vampirler ve gelinleriyle Hepimiz kana açız ve gözümüz bir şey görmüyor Ve bir yaşamı uzatmak Gümüşi ayın ötesinde Belki de haklıydın Ama bebeğim ben yalnızdım Savaşmak istemiyorum Üzgün olmaktan yoruldum Caddede durmuş Sana haykırıyorum Kimse beni görmüyor Gümüşi ay dışında Çok uzak – çok dış uzayda Kendimi parçaladım , Yolumu kaybettim Seni almam gerekiyor Askerdeyken Ringside'ın orjinal yorumunu türkçe sözleriyle beraber izleyince bir tuhaf duygulanmıştım. Daha sonradan Enrique Iglesias da yorumladı ama Ringside'ın verdiği hissedi veremedi kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maliyetmuhasebesi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 CİHAT AŞKIN ERMENİ HALK EZGİ Sİ var dinlemeni tavsiye ederim. Kemanı seviyorsan tabi.. Paticik te yeniyim müzik paylaşımı yapılamıyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Banco De Gaia dan Glove Puppet şarkısının vokalli versiyonunu şiddetle tavsiye ederim. Vokalistinin hastasıyım bilahare. A Perfect Circle özellikle insanı komaya sokan şarkılar konusunda ustadır bilmiyorsan eğer, Passive, The Noose, The Outsider ilk aklıma gelenler. Eskilerden falan mesela, Deep Purple dan Child In Time ve When A Blind Man Cries önerebilirim, Helloween den Forever And One da olur, Spock's Beard ın She is Everything de ölümcül darbe olsun o zaman. Türkçe örnek olarak Bora Uslusoy un şarkıları bayağı başarılıdır, Asla Geri Dönme benim kişisel favorim. Cem Özkan da Dön Bana ile çıkış yaptı mesela ama, ben beklediğimi bulamadım gibi pek:D Ha bi de son bir vakittir sürekli klibi dönen bi arkadaş var Ertuğ diye, şarkının adı da Tek Yürek miş. Bayağı bayağı ciddi bi iş olmuş bence, bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 http://www.dailymotion.com/relevance/search/noir%2Bdesire/video/xliwq_noir-desir-le-vent-nous-portera_music Rüzgar bizi alıp götürecek Yoldan korkmuyorum Tadına varmak, görmek gerekecek Göğüs boşluğunda zikzaklar Ve herşey iyi olacak ...orada Rüzgar bizi taşıyacak Büyük ayı’ya gidecek mesajın Ve yarışın yörüngesi Kadifeden, yumuşak kısa bir an Hiçbir şeye yaramasa da ...git Rüzgar onu alıp götürecek Herşey yokolacak ama Rüzgar bizi taşıyacak Okşayış ve mermiler Ve bu felaket bizi çekip duran Başka günlerin sarayı Dünün ve yarının Rüzgar onları taşıyacak Omuzdan geçmiş genetik Atmosferdeki kromozomlardan Galaksilere giden taksilerden Ve benim uçan halım der ki Rüzgar onu alıp götürecek Herşey yokolacak ama Rüzgar bizi taşıyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Royal Philharmonic Orchestra - Did You Call Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hmm duygulu istediğine göre.. Caramel Filmi'nin Soundtrackleri tam sana göre olabilir, ben iki gündür dinliyorum yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Kenny Rogers - Lady Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 monica molina olabiler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 joana amendoeira da olabilir aslında. Fado zaten direkt. yaz aylarında çok sarabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_emo_artists Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 böyle genç biri veya yeni bir soluk arıyorsan Lionel Neykov akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 eskilerden ferdi tayfur müslüm gürses müzeyyen senar falan dinle,harbi duygulu müzik yaparlar metal haricinde önerebileceğim bu var. ha bi de tam damar olmasa da ac/dc led zeppelin kiss tayfasını da dinleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Hala duygulu müzik nedir onu anlamaya çalışıyorum QQ müzik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Zenphex said: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_emo_artists o ne ya ahah. 6 tanesini ismen biliyorum. kassak 2 tanesini tesadüfen dinlemişimdir. dsgffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ha bi de ahmet kaya var,onu dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 şimdi anathema - one last goodbye ı metal sayabilir miyiz? sanmıyorum, o yüzden dinle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 urmesque said: Zenphex said: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_emo_artists o ne ya ahah. 6 tanesini ismen biliyorum. kassak 2 tanesini tesadüfen dinlemişimdir. dsgffd ben de 9 tanesini biliyorum da rise against ve weezer emo değil yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Audioslave Radiohead falan seni paklayabilir pek ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 breaking benjamin - who wants to live forever? (queen cover'ı ama ben çok severim) msg- anytime (pek duygusal olmadı ama =) ) msg- never ending nightmare placebo - jackie (Aslında placebonun tüm şarkıları duygusal ve bence mükemmel ama bu aralar jackie'ye çok sardım) mehmet güreli - kimse bilmez cranberries - linger incrubus - love hurts noire desire - le vent nous portera notre dame de paris - ave maria paien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Enya - Fire and Ice Morrissey - Let me kiss you Riverside - Stuck between Elvis Castello - I want you Kent - Dom Andra aklıma geldikce yazarım söylediklerimi kesin indir dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Yazılanların hepsini dinledim şimdiye kadar,hemen hemen hepsi süper. Şimdi yeni fena keşiflerim geliyor: Suicide Sports Club - 02.20 Boy The Great Fiction - Body Urge Mellowdrone - Fashionably uninvited Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 edith piaf- mon dieu hatta şuan dinliyorum çok güzel bea. edit:arşivi karıştırrıken bulabildiklerimi editleyip yazıcam. nick cave-as i sadly by her side istediğin türe uyar mı bilmem ama bunlar da çok güzeldir pain of salvatiom-second love ve this hearts of mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 duygulu grup önereyim direk; placebo. şu da tek şarkı önerisi; Arcade Fire - The Ocean of Noise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Life House - You And Me dinleyebilirsin ayrıca viking - the scarecrow olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Leonard Cohen iyiydi sanırım ismi yanlış yazmadıysam.Bi bakıver isim doğruysa iyidir baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar