Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kara saplı, oynar başlıklı Derb Samurai

huun

Öne çıkan mesajlar

İtiraf edeyim kendimi bildim bileli -sakallar çıktığından beri yani- Gillette ürünlerini kullanan birisi olarak kara saplı, oynar başlıklı diye tanıtım yapan reklamlarını her gördüğümde senle dalga geçtim Derby Samurai. Bugünün bunun getirdiği utanç artık omuzlarımda taşıyamayacağım bir yük olduğu içindir ki; elimden geldiğince hakkını teslim etmek istiyorum Derby Samurai.

Evet; yıllarca dalga geçtik, hakir gördük taa ki dün sabah traş olmak icap ettiğinde Gillette Mach 3'ün işlevini yerine getiremeyecek kadar hırpalandığını fark edip aklıma geçenlerde benzin aldığım istasyonun promosyon olarak verdiği 5'li paket içindeki kara saplı, oynar başlıklı Derby Samurai'ler gelene kadar.

Tarafımdan altına imza atılmıştır ki; Derb Samurai'nin Gilette Mach 3'ten tek eksiği fiyatıdır. Üstün kalitesi ve traş konforu gözlerimi kamaştırmış, uygun fiyatı kalbimi feth etmiş, yerli sermaye olarak göğsümü kabartmıştır. Kara saplı, oynar başlıklı olması artık benim için bir anlam ifade etmemektedir.

Hakkını helal et Derb Samurai, çok haksızlık etmişim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
içinde traş jeli olan makineler kaç para?

200 gibi bir seviyeden başlıyordu.
philips coolshave mi ne mesela, bende bir modeli var 300 ytl idi aldığımda yanılmıyorsam.

onun da bıçaklarını değiştirmen lazım düzenli olarak ki ben bulamıyorum mesela 1 yıldır, değiştirmezsen yalan oluyor. ilk kullanımlarda baya iyi ama.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
braun 360 çok iyi

almayı düşünüyorum ben kirli sakal seviyorum onun içinde hep berbere gidiyorum
pahalı geldi alamadım şu öğrencilikten bi kurtulayım yazın alıcam.
Abi kirli sakal için verilmez o kadar para. Carrefourlarda falan satılan çakma makinalar var kafa ayarlı direk al onlardan kullan işte. Makina anca jiletle tıraş olmak istemiyorsan kullanılır.
Sosyal ağlarda paylaş

makinalar iyi ama favorileri düzeltemiyor
bu yüzden hazır traş bıçağına girişimişken bi de üstünden geçeyim diyosun
simertri hastalarına göre deil traş makinaları
ben haftada bir oluyorum olmuşken her yer aynı olsun diyorum
kafama göre ikisini de kullanıyorum

derby oynar başlıklı benzinciden verilen fena deil sonuçta daha az sayıda traş olup bunu kullansan bile gillete den ucuza gelir daha sağlıklı olur.
işte tahriş etme oranı biraz daha yüksek olduğu için daha özenli kullananmak gerekiyor, hata affetmez
Sosyal ağlarda paylaş

360 complete in trimmerı var favori düzeltebiliyorsun, jelsiz sinekkaydı yapabiliyorsun, sakal çok uzadıysa trimmerla üstünden geçip kısaltıp normal traş olabiliyorsun, tek kartuşla 2 ay filan temizliyor makinayı 10 ytlye geliyor kartuşu 2 li satılıyor. KENDİNİ TATMİN ETMİYOR KENDİNİ TEMİZLİYOR AYRICE.
Sosyal ağlarda paylaş

var bende

alirken boyle berberdeki makine gibi tirt tirt sakal birakmiycak super olucak gibi hayallerim vardi fos cikti cunki saatler suruyor kisaltmak ve lavabo cok genis degilsen heryer kirleniyor

ama sonra mach 3 le kapaca alip bunla otururken duzeltince guzel sinekkaydi yaptigini kesfettim iyi oldu

hergun tras olana iyi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...