huun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 İtiraf edeyim kendimi bildim bileli -sakallar çıktığından beri yani- Gillette ürünlerini kullanan birisi olarak kara saplı, oynar başlıklı diye tanıtım yapan reklamlarını her gördüğümde senle dalga geçtim Derby Samurai. Bugünün bunun getirdiği utanç artık omuzlarımda taşıyamayacağım bir yük olduğu içindir ki; elimden geldiğince hakkını teslim etmek istiyorum Derby Samurai. Evet; yıllarca dalga geçtik, hakir gördük taa ki dün sabah traş olmak icap ettiğinde Gillette Mach 3'ün işlevini yerine getiremeyecek kadar hırpalandığını fark edip aklıma geçenlerde benzin aldığım istasyonun promosyon olarak verdiği 5'li paket içindeki kara saplı, oynar başlıklı Derby Samurai'ler gelene kadar. Tarafımdan altına imza atılmıştır ki; Derb Samurai'nin Gilette Mach 3'ten tek eksiği fiyatıdır. Üstün kalitesi ve traş konforu gözlerimi kamaştırmış, uygun fiyatı kalbimi feth etmiş, yerli sermaye olarak göğsümü kabartmıştır. Kara saplı, oynar başlıklı olması artık benim için bir anlam ifade etmemektedir. Hakkını helal et Derb Samurai, çok haksızlık etmişim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bi kaç kullanımdan sonra yalan olmasa güzel derby samurai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 deneme deneme: yy YY y Y y alla "y" basıyor. bir üstteki mesajımda kim sildi y leri. Daha o kadar test etmedim ama inanıyorum ki dayanıklılık testini de geçecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ben tek gillette mach3 veya cift bıcakla traş olunca ya yeterince iyi alamıyo ayada yüzümü cok harap ediyorum. cok hızlı kaybediyo kessinliğini. derby'i bilmem ama 1 gilette mach3 yerine 2 permatik daha mutlu ediyo benı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ben sakallarımı telkin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 içinde traş jeli olan makineler kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ben belli uzunluğa gelince koparıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 yıldırma ve korkutma politikasıyla sakalarını göc ettirenler varmış denemedim bilmiyorum ama duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 araştırın bakalım gillete nerden alıyormuş jiletleri =) hangi firmayı satın alarak buralara gelmiş. Görün ondan sonra Türk gücünü :p ama yinede Gillete mach3 ferrari yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 adamınbiri said: içinde traş jeli olan makineler kaç para? 200 gibi bir seviyeden başlıyordu. philips coolshave mi ne mesela, bende bir modeli var 300 ytl idi aldığımda yanılmıyorsam. onun da bıçaklarını değiştirmen lazım düzenli olarak ki ben bulamıyorum mesela 1 yıldır, değiştirmezsen yalan oluyor. ilk kullanımlarda baya iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 http://www.braun.com/tr/360complete/360complete.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 yazın düzenli traş olmam lazım normal jiletlerle uğraşılmaz herhalde makine daha mantıklı geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 o değil de bir kere permatikle traş olmak gibi bir gaflete düştüm aman diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 braun 360 çok iyi almayı düşünüyorum ben kirli sakal seviyorum onun içinde hep berbere gidiyorum pahalı geldi alamadım şu öğrencilikten bi kurtulayım yazın alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 al al güzel baya. özellikle kendi kendini temizleme olayı süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ne kadar temiz aliyor sakali biyigi, o onemli.. sinek kaydi yapabiliyor mu makineler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Cons said: al al güzel baya. özellikle kendi kendini temizleme olayı süper.nasıl ? edit: haa anladım benim içim fesatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Sinek kaydı yapar makinalar, ama jelini felan alman gerekiyor surekli; en onemlisi oyle 1 haftalık sakalı kesemezsin en azından benim bildiğim oyle, hergun duzenli traş olanlar için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bLackcha0s said: braun 360 çok iyi almayı düşünüyorum ben kirli sakal seviyorum onun içinde hep berbere gidiyorum pahalı geldi alamadım şu öğrencilikten bi kurtulayım yazın alıcam.Abi kirli sakal için verilmez o kadar para. Carrefourlarda falan satılan çakma makinalar var kafa ayarlı direk al onlardan kullan işte. Makina anca jiletle tıraş olmak istemiyorsan kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 makinalar iyi ama favorileri düzeltemiyor bu yüzden hazır traş bıçağına girişimişken bi de üstünden geçeyim diyosun simertri hastalarına göre deil traş makinaları ben haftada bir oluyorum olmuşken her yer aynı olsun diyorum kafama göre ikisini de kullanıyorum derby oynar başlıklı benzinciden verilen fena deil sonuçta daha az sayıda traş olup bunu kullansan bile gillete den ucuza gelir daha sağlıklı olur. işte tahriş etme oranı biraz daha yüksek olduğu için daha özenli kullananmak gerekiyor, hata affetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 derby sonuçta huun, boru değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 360 complete in trimmerı var favori düzeltebiliyorsun, jelsiz sinekkaydı yapabiliyorsun, sakal çok uzadıysa trimmerla üstünden geçip kısaltıp normal traş olabiliyorsun, tek kartuşla 2 ay filan temizliyor makinayı 10 ytlye geliyor kartuşu 2 li satılıyor. KENDİNİ TATMİN ETMİYOR KENDİNİ TEMİZLİYOR AYRICE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 denemek yazım o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 iyiymiş büyüyünce bende alırım bitane sdfsdf ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 var bende alirken boyle berberdeki makine gibi tirt tirt sakal birakmiycak super olucak gibi hayallerim vardi fos cikti cunki saatler suruyor kisaltmak ve lavabo cok genis degilsen heryer kirleniyor ama sonra mach 3 le kapaca alip bunla otururken duzeltince guzel sinekkaydi yaptigini kesfettim iyi oldu hergun tras olana iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar