axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 NWN2'nin ikinci expansionı Storm of Zehir hakkında bilgiler gelmeye başladı. NWN'nin ispanyolca sitesine göre said: Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir hearkens back to the days of the Baldur’s Gate and Icewind Dale franchises by including full party customization, dungeon crawling, and free exploration of a non-linear game world via an Overland Map. The gripping storyline foreshadows the events that will take place in the Forgotten Realms with the coming of release this June of the Fourth Edition of Dungeons & Dragons® Roleplaying Game. In the aftermath of the defeat of the King of Shadows, the Sword Coast is in the midst of an uneasy economic recovery. Trade syndicates have sprung up to exploit the post-war confusion for their own ends. The players’ party will wade into this uncertain environment; in order to increase their own fortunes, they can either ally with a syndicate to create a trade empire, or cut their own path through Faerûn by preying upon caravans and selling the goods on the black market. As they attempt to extend their influence, players will become aware of a new faction working behind the scenes: the evil, shapeshifting, serpentine Yuan-Ti. In addition to trading and economic manipulation, the Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir Overland Map allows players to explore the Chultan Peninsula and Sword Coast in a non-linear manner never before seen in any of the Neverwinter Nights games. Exploration will take players from well-known locations, like Neverwinter and Crossroad Keep, to more exotic areas, such as the xenophobic jungle nation of Samarach. Groups of highwaymen and monsters populate the Overland Map and the farther from civilization the player roams, the more difficult the encounters become. The 15-hour campaign in Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir is also packed with new classes, spells, creatures, and playable races. Fans of the compelling multiplayer features of Neverwinter Nights 2 will also be able to take advantage of new improvements to the multiplayer experience, while modders will be able to take advantage of the power and flexibility of the Overland Map and Trading System features along with other world-building enhancements. Game Features: · Travel the Sword Coast and Samarach using the open ended exploration of the new Overland Map. Use skills like Spot and Survival while on the Overland Map to avoid ambushes and even find hidden locales and lost artifacts. · Create your own full party of adventurers. Devastate your foes with a squad of fireball-flinging Sorcerers, form a solid wall of steel with a party of Fighters, or strike the perfect balance in your party by spreading out the classes you choose for your characters. · Improved party gameplay including streamlined party conversations, a new Teamwork Benefit System, and powerful party feats. · The world's economy reacts to your adventures and choices. And, through trading and quests, you can expand your merchant company into a massive trading empire. http://www.neverwinteros.com/ Zehir diye bahsedilen, 4th ed.la birlikte ortaya yeni çıkan Yuantilerin zehir tanrısı (bildiğimiz zehir, elemanın domaini poison ve yuantiler -bu wotc tayfası türkçe sözlükten bakıp tanrı ismi koymaktan vazgeçmiycek sdf). Diğer nwnlerin aksine sandboxvari özellikleri var oyunun. Eğer istersek NWN2deki gibi companion alabilecek, istersek bütün partiyi IWDdeki gibi kendimiz kurabilecekmişiz. Oyun NWN2 motorunu kullandığı için kurallar 4th. ed kuralları olmayacak gibi, ama BG2de yaptıklarına benzer şekilde biraz ondan biraz bundan koyacaklardır. Yalnız 4th ed. FR'a nasıl uyarlanacak hala anlamadım. Bütün D&D dünyaları içinde en çok planescape göndermesi olan mekan FR sonuçta. MotB'ı yapan tayfa tarafından hazırlanıyormuş oyun o büyük artı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 planescape göndermesiyle oyunun ne alakası var ki? hiç bahsetmezler oyunda olur biter :P zaten 4 th ed. FR dedikleri tamamen yeni dünya. eskisiyle alakası nerdeyse hiç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 İsim süpermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 MAGLUBIYET GALIBIYET. iyidir iyi, görücez daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Offtopic diyorum arkadaşım. Elde oyunla ilgili çok az bilgi var zaten. Bu zehir nerden geliyo böyle pat diye. Okumadım tabi FR4e bilmiyorum o yüzden. Bide galibiyeti bilmem de maglubiyet aynen devam ediyor goblin tanrısı olarak. Kurtulmaktan şimdilik haber yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 axedice said: Kurtulmaktan şimdilik haber yok. Kurtulamadı yani ? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 oh süper umarım motb kadar zevkli olur. level kaç başlıcaz acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 MotB'a devam hikayesi olmayacağı için yeni bir hikayeyle baştan başlıyoruz. Forumda devlerden biri lowlevel adventure dedi, heralde nwn2 oc gibi lvl 20 falan olamıycaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Shadows of Undrentide gibi olacaksa, level 5 bitmesine bile rağzıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ben bi NWN2 yükliim bu akşam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 eheh tuttum çok ismi, nwn2'ye yeni genişleme şahane olur bir de deekin koyarlarsa dah büyük rolde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Deeekiiin... *dooom dooom da doom* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 isim imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Poison Storm yapsalarmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 15 saatmiş xpac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Lancelion said: MAGLUBIYET GALIBIYET. iyidir iyi, görücez daha. Tam da bunları demek için girdim birde KURTULMAK var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Kaede said: axedice said: Kurtulmaktan şimdilik haber yok. Kurtulamadı yani ? =( Kurtulmak adına böyle muazzam bi espiri var kaçırılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 NwN ye lafimiz yok herseyiyle uber diyorum ama.. 15 saat acikcasi bi oyun suresi degil..150 iste bu bi oyun suresi.. (all hail to baldurs!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Baldur 150 ? Bilgisayarla mektuplaşarak falan mı oynuyorsunuz ? o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 150 hatta 200 saat oyun süresi var onun. Hadi o çok belki de ben Oblivion'ı ana görev hiç yapmadan 60 saat oynamıştım side questlerle, tadını alarak oynarsan San Andreas da o kadar sürüyor. Oyun dediğin öyle olacak, kendini oynatacak 2 gğnde bitmeyecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Nasıl oluyor o iş ? Hani 50 tane modla 10 kere bitirmemiş olsam BG2 yi anlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 150 saat campaign süresi mi? Farklı BG2 oynadık herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ben hiç anlamamışımdır bu oyun süresi hesabını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Oyunun level'daki incelemesinde de 150-200 saat falan diyordu yamulmuyorsam. Heryerde öyle yazıyor. Ben zamanında oynamamıştım, bu zamanda da o sisteme katlanamadığımdan oynayamadım. Yazıları okurken gözüm bozulacaktı iyice bıraktım oynamayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 said: 150 hatta 200 saat oyun süresi var onun. hayır bi de iddialı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar