razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 bu doğruysa boku çıkmadan engellenmesi gerekiyor.. www.youtube.com/watch?v=MuJrEcob0Rs AOC Casilda Bug - Funny! videosundaki yorumlardan birinde dikkat et ban yersin, kolunu kesiyorlar ban yiyince yazmışta biri, bende ilginç bi yöndem doğrumudur kol kesme die aoc ban arattırdım bu hacking yöntemi çıktı.. altındaki yorumlardan evet işe yaradı süper gibi yorumları görüncede sinirlendim.. Şiddetle engellenmesini ve yapanların kolunu deil kafalarını kesip hesaplarının kapatılmasını diliyorum.. buglarla dolu olan oyunu kendi çıkarlarına kullanmaları için çok uygun bi zaman bu bir kaç ay.. gerçi videoda gördüğüm kadarı ile hesaba giriş programdan gerçekleşio, belkide yorumlar fake ve hesaplar ve şifreleri program sahibine gidip hesap içindeki paralar boşaltılıyordur.. bu da kol kesme muhabbeti www.youtube.com/watch?v=HSEnQ2mORpE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 scam bunlar. server side da bulunan dosyayi kendi pc ne indirdiğin programla nasıl editliyceksin. mantık biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ılgınc ama ben gırmem hıc bu işlere dogru ise bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KalamarSevgisi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 utube nasıl izliyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 KalamarSevgisi said: utube nasıl izliyosunuz? ktunnel.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Aynı geyikler WoW'dada döndü yıllarca. Yemeyin bu tarz olayları, para verip hizmet aldığınız oyunlardan, ciddi firmalardan bahsediyoruz burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Bu tarz konuları tartışmanın gereği yok cidden, eğer bu tür programlara güvenip 'süper olacağım, milleti 1 vuruşta geberteceğim' tarzı hayallere giriyorsanız kusura bakmayın ama hacklenmeyi hakediyorsunuz. O hale düştükden sonrada ağlamayın, demek ki bu tür oyunlar size göre değilmiş gidin single player oyunlarda dilediğiniz gibi über olup hile yapın. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 varsayalım ki gerçek, bunu buraya yazmanın anlamı nedir? funcom burayı okuyacak da düzeltecek yani? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 O mantıkla oyunun hiçbir sorununu buraya yazmamamız lazım çünkü Funcom burayı okumayacak. Eh, lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 hayır arkadaş yapanların bulunmasını filan istemiş de bunu buraya yazınca olsa olsa başka yapmaya yeltenecek çıkar heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 oyunda speed acanlar varsa bunu bılmek ısterım ben mesela, oyunla ilgili bilgi aldığım ortamlardan biriside paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 boş işler bunlar ,videoda hiç oyuncu yok newbie sehri ve ortalıkta ben bir tek eleman göremedim (yada fazla :)-D aldım herhalde) neyse doğru olsa bile ne anlamı var ben bu forumlara takılıpta bunu yapacak adam olacağını sanmıyorum amaç nedirki bu bir single player oyun değiki lvl 80 olsun bitsin o öyle olsa (genel wow oynadığı için bu örnek) wow u bırakalı yıllar olmuştu,mmo ları oynmak zevktir her levelın kendine göre güzelliği vardır boşverin siz bunları getti güzelim stamına potion bug ı ben ona yanıyorum at lacak parayıda toplıyamadım daha hehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 buraya yazıyorum çünkü burası forum di mi? insanlar gördükleri duydukları şeyleri paylaşır, sonra o konu ile daha fazla bilgisi olan biri çıkar gerekli aydınlatmayı yapar veya geyik çevrilir muhabbet döner yada yorumlar getirilir vs..vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 esasında bircok sey client da bulunuyor ve benim bu konuda ciddi suphelerim var. ilerde umarım aoc oynayanların canını sıkacak hack ti hileydi ıvır zıvır seyler cıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 mani said: esasında bircok sey client da bulunuyor ve benim bu konuda ciddi suphelerim var. ilerde umarım aoc oynayanların canını sıkacak hack ti hileydi ıvır zıvır seyler cıkmaz. Birçok şey derken? Örnek verebilirmisin önemli sayılabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 razzRaziel said: buraya yazıyorum çünkü burası forum di mi? insanlar gördükleri duydukları şeyleri paylaşır, sonra o konu ile daha fazla bilgisi olan biri çıkar gerekli aydınlatmayı yapar veya geyik çevrilir muhabbet döner yada yorumlar getirilir vs..vs.. Haklısında, SAM'de eski bir paladin işte :) Mazur görecen :P Demek istediği yazsakta bi işe yaramaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Bol bol yazilip afise edilmesi lazim ki kullanamasinlar. Gizli kaldigi surece somururler. Burada okuyup kullanamaya kalkanlarin da kendi secimi. Hakkettikleri sekilde hacklenip yada acc. banlatip burada aglamasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 benimde ara sıra kafam kaybolurdu olur böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 trial acc olsa kesind enemk lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar