Xo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 GRUP D FİKSTÜR VE SONUÇLAR 1. Maçlar - 10 Haziran Saat: 19.00 İspanya - Rusya Saat: 21.45 Yunanistan - İsveç 2. Maçlar - 14 Haziran Saat: 19.00 İsveç - İspanya Saat: 21.45 Yunanistan - Rusya 3. Maçlar - 18 Haziran Saat: 21.45 Yunanistan - İspanya Saat: 21.45 Rusya - İsveç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 İspanya'nın bu grubun favorisi olduğunu söyleyebilirim.. Benim kupa için en büyük favorim hatta İspanyollar.. Ruslar ve Yunanlılara pek şans tanımıyorum.. İsveç'de büyük ihtimal 2.olarak çıkar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ispanya artık bişiler yapsın manyak gibi kadroları var hiç bişi yapamıyolar uyuz oluyorum... ispanya rusya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 rusya turnuvanın süprizlerinden olcak 1. de olabilir sonuncuda bence 1. ispanya 2.rusya olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 en zevkli grup bu olacak bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 İspanya gruptan çıkar sonra ilk maçta elenir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 rusya yunanistan isveç bence bu3lü birbine çok yakın ne olacagı belli olmaz ispanya gruptan temiz çıkar sonra elenir gene büyük ihtimalle, diger takım bence %33 rusya %33isveç %34 yunanistan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Yunanistan aynı katı defans taktiğini yapar tahminen ama yine de zor gibi. İsveç 2. olur gibi geliyor bana. Rusya sonuncu olur benim tahminim. Olmasa da 3. olur, Yunanistanla çekişirler 3. lük için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 rusya ispanya hariç hepsine çakacak güçte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Boşuna sattık Akinfeev'i desene :p Yine de çok ihtimal vermiyorum ben. Bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 valla ben de buffonu almıştım neler geldi başıma :) futbol bu belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 isveç bile yunanistan'ı yenicek diye bi iddaa atıyorum ortaya bakalım neler olcak maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ibo sakatlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ispanya rusya çıkar bu gruptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 grubun en zevkli maçı ilk maçı. ispanya kupanın favorisi zaten. ama rusya büyük bir süpriz. bakalım en eğlenceli gruplardan biri olucak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evoriaph Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 En zevksiz grup olacaktır bence. İspanya ile maçı olan herkes defansif oynayacak. Yunanistan gene bayacak. İsveç'inde pek farklı olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 hadi bakalım maç başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 1-0 David Villa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evoriaph Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Kesinlikle yanıldığımı anladığım maç oldu. Gayet zevkli geçiyor. Ayrıca Rusya'nında hakkını yememek lazım. Şu ana kadar gol de yeseler güzel oynuyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 asisti kim yaptı?maçı şimdi izlemeye başlıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evoriaph Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Torres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Fabregas oyuna dahil olursa İspanya ezer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 rusyanın savunma cok hata yapıyo cok kacırıyo. bide spikerin david villa ya devid villa demesinede ayrı bi sinir oldum dunde ömer urundul camoranesi'ye caramonesi demeside iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Caramonesi deseydi yine iyi, herif kıremanosi dedi resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 rusya bos takım degilmis. zenitten 8 oyuncu var aynı gs nin uefayı aldıgı yıllar türk milli takımı gibi. ispanyada yerim ama fazlasını atarım tarzıyla oynuyor aha 2. direkten döndü rusyanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar