Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 2008 [C Grubu]

Xo

Öne çıkan mesajlar

zaten oyle olmasa misal yandan kullanılan bi frikikte butun takım kalenin icine girer sadece kaleci kalır bu durumda ya atak yapan takım futbolcuları topun gerisine gecicekler yada hic dokunmucaklar adam kaleye wurcak kalenin icindede 10 tane adam bide onunde kaleci bu durumda pozisyon berbat olcak.o yzden bu kural war :D
Sosyal ağlarda paylaş

evet buz gibi golmüş ben farkında değilim o arkada yatan şapşalın :(
bu arada bu italya kötü diyenler maçı izlemedi sanırım yada biz farklı maçları izledik tony karşı karşıya dağlara taşlara vurmasa yada maçın başında natale verse tony ye doğru düzgün bambaşka maç olabilirdi ben çok beğendim şahsen 2 takımı da ve tahminim bu 2 si çıkar bu gruptan bugünkü fransa ve romanya bu kalitede futbol oynayan takımlar değiller ama top yuvarlak bakarsın bizde çıkarız romanya da :):)
Sosyal ağlarda paylaş

eh onu kacırmasa bunu kacırmasa olur tabi. macın basından sonuna kadar hollanda topa hakimdi, sıkı pres yaptılar, daha fazla kostular, italya bunaldı. boyle bir baskı beklemediklerinden de istediklerini yapamadılar. ikinci golde adını hatırlamadıgım adam cizgiden top cıkarıp 70 metre bos alanda depara kalktı ve golu hazırladı, sadece bu pozisyon bile hollanda'nın hırsını ve istegini gosteriyor bence :)

sneijder denen yaratık da dogum gunune yakısır oynadı, golunu de attı. hayvan herif, daha 24 yasındaymıs yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:
farklı maçları mı izliyoruz?
2. gol çizgiden dönen top dönüp gol oluyor,3. gol harika frikik dönüp kontra atak gol oluyor ondan sonra hollanda harika oynadı italya rezildi yapmayın lütfen ya italya taş gibi futbol oynadı hiç te haketmediler 3-0 gibi bi skoru ...
Sahada hücum yapmak da önemli, son vuruşları gole çevirmek de. Hollanda'da da Nistelrooy çok kaçırdı ayrıca ben Nistelrooy'un ilk pozisyona girdiği anda Buffon'un hareketinin penaltı olduğunu düşünüyorum. Ufak da olsa temas var ve dengesini bozmaya yetiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

hollanda'nın şansı yanındaydı. %100le oynadılar ilk yarım saat, italya'yı boğdular. 2 gol bulamasalardı ilerleyen dakikalarda işleri çok zordu. öte yandan italya ilk golü bulup savunmaya çekilseydi maç yine tersine dönerdi.

ama şu ana kadar izlediğim en zevkli futbolu hollanda oynadı helal olsun, italya'ya karşı gayet cesur oynadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

yiğit@ o posizyona tekrarına bidaha baktımda abi
temas yok orda buffon harbi 1numaralı kaleciyim hamlesi yaptı orda posizyonunu bozdu
hatta burayada azdım kaleci budur ufak ayrıltılarla klasını gösterdi diye
o pozisyonu görünce delir ne biöim kaleciler var diye vercektim buffona falan o derece sdsadas
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:
farklı maçları mı izliyoruz?
2. gol çizgiden dönen top dönüp gol oluyor,3. gol harika frikik dönüp kontra atak gol oluyor ondan sonra hollanda harika oynadı italya rezildi yapmayın lütfen ya italya taş gibi futbol oynadı hiç te haketmediler 3-0 gibi bi skoru ...

valla hak ettiler
hollanda daha çok koştu daha çok pres yaptı daha çok istek vardı daha..
sen pozisyon bulup atamıyorsan o senin beceriksizliğin olur
bak adamlar fıstık gibi kontra yaptılar çok da guzel bir vole atıp golu buldular toni ne yaptı bomboş pozisyonda dışarı attı
Sosyal ağlarda paylaş

İtalya iyi oynadı bence de, skor çok daha farklı da olabilirdi.

Barzagliyle materazziye kötü diyemem yalnız artık adamlarda bir cannavaro-nesta yok, ki tartışılır ama dünyanın en iyi iki defans oyuncusuydu çoğu insana göre. Forvetlerinde bir inzaghi artık yok, seri a'da bir zamanlar gol makinası olan bir gilardino kayıplarda uzun zamandır. Buffon eskisi gibi değil gibimsi, ilk golde kornere atıverseydi o kadar zayıfça tokatlamanın yerine, ikincide iki saniye erken çıkıp sneijderin önünü tamamen kapatsaydı, üçüncüde de kaleye daha çabuk koşsaydı o golleri yemezdi. Tamam, tabi ki hezimeti sırf buffona yüklemek çok büyük haksızlık olur ama sözkonusu kaleci dünyanın en iyisi, buffon ya, dediklerimi çok rahat yapabilir ve maçın kahramanı olabilirdi. Adam ilk dakkalarda öyle bir pozisyon çıkardı ki; dünyada kaç kaleci bütün defans duraklamışken van nistelrooyla karşı karşıyayken öyle pozisyonu penaltısız faulsüz kurtarabilir? Bizim volkan olsa direk sakatlar van nistelrooyu.

Hepsinden öte totti kadroda değil adamlarda. Formunu kondisyonunu herşeysini bırak, tottisiz italya mı olur? :P

İtalyanın işi biraz zor gibi. Ama bugünkü gibi futbolu unutmuş bir fransa varken rahat çıkarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

3. golde Buffon'un yapabileceği hiçbişey yoktu. O kafayı tutabilirdi kenara atlayıp ama aptal bir defans kaydı da kaleye soktu topu yoksa orası boş olsa atlardı oraya tahminen.

Öte yandan italyan futbolunu sevmiyorum, sevmicem. Cannavaro Nesta ikilisine katılıyorum. Ama böyle defansif, zevksiz pis bir oyunu sevmiyorum, o yüzden her turnuvada gıcığımdır italyanlara, bir an önce elenmelerini isterim.

Bugün sahada üç tane ön liberoyla (Gattuso, Pirlo, Ambrosini) oynuyolardı, daha nolsun? son dakikada Sjneider keşke geç kalmasaydı da o ceza yayında 4 olsaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

hollanda baya ii oynadı ama italya da az buz değil 2. yarıda kaçırdıkları biraz şansla gol olsa maç kafa kafaya gelicekti

ilk golde buffon bariz hatalı o topu öle ortalık yere tokatlamamalı bi de adamı sakatladı o sırada, adam yerde yatarken bi de ofsaytı bozdu:) diğer gollerde yapcak pek bişi yoktu

2. goldeki ortayı bizim sağ-sol bek-açıklara milyon kere izletsinler orta yapmadan önce nası kafa kaldırılıp bakılır kim nerde kim boş nereye orta yapmak lazım diye...

ha bi de: italyanlar bu kadar tartışmamıştır hakem kararlarını bi salın bi futboldan zevk alın tartışcaksak hakem hatalarını en azından bizim maçınkiler olsun:)
Sosyal ağlarda paylaş

tellos said:
yiğit@ o posizyona tekrarına bidaha baktımda abi
temas yok orda buffon harbi 1numaralı kaleciyim hamlesi yaptı orda posizyonunu bozdu
hatta burayada azdım kaleci budur ufak ayrıltılarla klasını gösterdi diye
o pozisyonu görünce delir ne biöim kaleciler var diye vercektim buffona falan o derece sdsadas
abi tekrar izliyorum da nistelrooy'un arkada kalan ayağı buffon'a çarpıyor :) bu temas o hızla koşan bir oyuncuyu düşürmeye yeter bence, bu yüzden penaltı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...