Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yakın zamanda bir barda 2 gitar akustik bar programına başlayacağız. kafamızda genel bir repertuar var ama sizin de "barda iyi gider" diyebileceğiniz daha da önemlisi bateri olmadan 2 gitarla güzel çalınabilecek şarkılar önerirseniz çok yardımcı olursunuz.
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 düş sokağı sakinleri - sevdan bir ateş
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 sağolun çalalım bunları
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Soldier of Fortune, barda tek başına içen saplar kendilerini ıssız adam sanar müdaviminiz olurlar.
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 biz bunu yapamamıştık bu arada ya. kaldı öyle. abimle yapacaktık çalıştık ettik sonra saldık noldu gazımız mı söndü bişey oldu.
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Ulan eskiymiş ya ahah. Ben de herhalde işte kazandığı yetmiyor, akşam programa çıkacak diye düşündüydüm sdf Ayının oyununa gelmişiz. Canlı müzik işi sıkıntı bu arada, bizim eski gitaristlerden birisiyle yine bir dönem yancı vokallik yapan bir kız beraber sahneye çıkıyorlardı. Kendi programlarından bir şarkı çalıyorlarsa gelen isteklerden 2-3 tane çalıyorlardı. Bir de mesela adam höykürüyor istediğini çaldırıyor, sonra çalınırken dinlemiyor falan sdjf
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2020 Sggd tam ciddi cevap verecektim ustteki mesaji gordum. Yine de tavsiye vereyim dinleyin tatlis album komple, rise against'in ghost note symphonies albumu. Kendi sarkilarinin akustik versiyonlari tum album. Tatlis baya
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2020 bir de bunu necroladığım için uyarı yedim baldökyala kafalı adamdan... ne güzel neş'e gelmiş işte
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2020 ölünce necrolarlar inşallah gasilhanede akilayı...
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 26, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2020 6 saat önce, goldbären dedi ki: bir de bunu necroladığım için uyarı yedim baldökyala kafalı adamdan... ne güzel neş'e gelmiş işte Yasaklayana kadar 2 satır kod yazarsın belli bir süreden daha eski topiclerde yanıt yolla butonu inaktif olur. Ben de destek bagıs ateşlerim hatta forum o kadar iyi olunca.
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 Ben de Def Leppard - From the Inside yazacaktım ama necroymuş.
Öne çıkan mesajlar