Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ﻻ voodoo doll * says (19:50): lan söyle bana hah ok degil Dod - the mandaL says (19:50): ne pardon wat didin gülüm ﻻ voodoo doll * says (19:50): abi milletin mailleri görünüo sinir oldum ama sadece patileirn öle lkjsdg Dod - the mandaL says (19:51): nasıl pati lerin pati titlei sahipleri mi ? ﻻ voodoo doll * says (19:51): hö neyse şimdi düzeldi kjsdg Dod - the mandaL says (19:52): yok kızım bişi gözükmüor ne dion djghsdg basmadık adam bırakmadım görcem die ﻻ voodoo doll * says (19:53): lan HAHAHAHAHHAHAHAHA ﻻ voodoo doll * says (19:54): ZUHAHAHAH msn listemde tüm patilerin kullanıcı ismi degil de mailleri görünüyor Dod - the mandaL says (19:54): dkfjghdjfhdg ﻻ voodoo doll * says (19:54): AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Dod - the mandaL says (19:54): allah belanı vermesin lan of gerzek ﻻ voodoo doll * says (19:54): of Dod - the mandaL says (19:54): banane kızım bundan ﻻ voodoo doll * says (19:55): mükemmeldi ama ya Dod - the mandaL says (19:55): lan sandım servera bi boklar oldu valla basmadık pati bırakmadım, maillerini görücem die lol allah belanı vermesin seni cons a havale ediyorum of ﻻ voodoo doll * says (19:55): kızlardan baslasaydın? kjhsdjkg Dod - the mandaL says (19:55): ilk emaleth i tıkladım ﻻ voodoo doll * says (19:55): AHAHAHA of abi gülme krizine girdim lan bildigin kjdfsg Dod - the mandaL says (19:56): lan benim burda hayallerim yıkıldı oynadın benimle bir oyuncak gibi gül tabi ﻻ voodoo doll * says (19:56): lan gülmekten nefes alamadım bi an için jdsklfdh Dod - the mandaL says (19:56): abi bunu garbage'da paylaşalım Dod - the mandaL says (19:57): harbi süperdi ﻻ voodoo doll * says (19:57): ahahaha of hala gülüyorum ﻻ voodoo doll * says (19:58): lan Dod - the mandaL says (19:58): tmm lan yeter of ﻻ voodoo doll * says (19:58): skjhsdfgjkdfh Dod - the mandaL says (19:58): rezil olduk ﻻ voodoo doll * says (19:58): ha bide garbıça koy tam rezil ol kjdshg Dod - the mandaL says (19:58): oliim dimi olim tabi hakettim ﻻ voodoo doll * says (19:58): AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 olm şu huyundan vazgeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 abi okumuyoruz, gülmüyoruz koymayın msn loglarınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben okudum ve güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Peter said: abi okumuyoruz, gülmüyoruz koymayın msn loglarınızı evet doğru bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 lahn bi an heyecanlandım bende heaa bakıyodum maillere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Peter said: abi okumuyoruz, gülmüyoruz koymayın msn loglarınızı of budur işte ya. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Peter said: abi okumuyoruz, gülmüyoruz koymayın msn loglarınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 AHAHAH evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Peter said: abi okumuyoruz, gülmüyoruz koymayın msn loglarınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Yok ben anladım direk heyecan yapmadım. Bende de mailları gözüküo nieyse patilerin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Peter said: abi okumuyoruz, gülmüyoruz koymayın msn loglarınızı doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Peter said: abi okumuyoruz, gülmüyoruz koymayın msn loglarınızı çok güzel söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Peter said: abi okumuyoruz, gülmüyoruz koymayın msn loglarınızı ekleyecek şey bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Peter said: abi okumuyoruz, gülmüyoruz koymayın msn loglarınızı harikulade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Peter said: abi okumuyoruz, gülmüyoruz koymayın msn loglarınızı hahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Peter said: abi okumuyoruz, gülmüyoruz koymayın msn loglarınızı çok güzel söylemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Peter said: abi okumuyoruz, gülmüyoruz koymayın msn loglarınızı no liferım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Peter said: abi okumuyoruz, gülmüyoruz koymayın msn loglarınızı ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Peter said: abi okumuyoruz, gülmüyoruz koymayın msn loglarınızı kendi adına konus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Peter said: abi okumuyoruz, gülmüyoruz koymayın msn loglarınızı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 verilebilecek tüm tepkileri verip topici mi öldürüyorsun şimdi sen? ne yaptığını anlayamadım ben tam olarak da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 nikini aşınanyavuz olarak okuyorum herseferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 okudum ama anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar