syd Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ^bu mesajı ayrı yazmamın daha mantıklı olacagını dusundum su raidlerde slacklarken oynanacak güzl bir mini oyun addonu bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Şu an benim bildiğim daha doğrusu bulabildiğim 3 adet program bulunuyor. www.curse.com > Curse Client www.wowinterface.com > Wowui Update manager www.wowmatrix.com > WowMatrix Bu 3 ünden birini kullanan ve memnun olan var mı? Addonları tek tek sitelerden çekip güncellemek yorucu oluyor. (Tembelliğin gözü kör olsun.) Şu an ben denemelere başlayacağım ama bir kaç öneri veya fikir işime yarayacaktır. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Curse ve wowmatrix hakkında hiç hoş olmayan trojen söylentileri dolaşıyor. Wowhead hakkındada reklamlar sebebi ile bir zamanlar aynı söylenti dolaşmıştı. Elle tek tek yapmaya üşenmemeniz hesabınızın güvenliği açısından daha hayırlı olur. Sonra millet gibi "ben addondan hacklendim" gibi saçma bir lafla ortalıkta gezerken bulabilirsin kendini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 O da mantıklı. O zaman tembelliği yenmeye çalışacağız.. :) Hoş curse.com bile trojan yayıyorsa vay halimize diyeyim. Umarım doğru olmayan bir haberdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Curse yaymıyorda, curse'ün aldığı reklamlar yayabiliyor.Adamlar o reklamları pek kontrol altında tutamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 abi wau kalktı offf ya :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Reklamlara tıklamayız olur biter o zaman. :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Aşırı tembelimdir ama hack, trojan vs tarzı konulardan dolayı bu tarz otomatik güncelleyicilerden vs. çekiniyorum, kaçınıyorum. Addon kullanarak bi cacık yapamazlar da, client indirdin mi çok rahat alırlar bilgileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Curse ı dandik bi makina da denedim şimdi. Bilgilerimin olmadığı. Adam direk makinamda çalışan ne var ne yok diye bakan bi zımbırtı ile girdi olaya, yuh yaw. :) Data çekiyorlar herhalde, password çekmeselerde güven olmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Uzundur wowmatrix kullanıyorum.Su ana kadar bir sorun yasamadım gayette güzel program.Hatta guildde baya arkadaşımda wowmatrix kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 UI / Addon başlığı işe birleştirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Bloody UI 3.0.2 yayınlandı.Bilginize =) http://www.wowinterface.com/downloads/info9176-BloodyUIfor3.0.2.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Blizzard addon olayını o kadar kurnazca ilerletti ki, yıllarca arayüz tasarlayıp, modsuz oynayamayan ben bile sade arayüze alışır oldum. Expansion'da gördüğüm tek eksiklik dot/hot ları takip etmek için illa hedefin seçili olma zorunluluğu. Güzel bir bar ve haritada koordinatı da görürsek moda filan gerek kalmaz bundan böyle kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 valla ben ilk gunden beri alısıgım. orijinalinden mumkun oldugunca az odun vermeye calısıyorum. grid'siz yapamıyorum bi tek. mutlaka olması lazım. bir de blizzard'ın quest log'unu begenmiyorum. cok kucuk, tek seferde 2-3 quest ismini ancak gorebiliyosun, siniz bozucu bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Yardım isteği: wotlk için quest helper, rogue sct, titan panel gibi şeyleri çalıştıramıyorum yeni patch yüzünden. bunların şu an için çalışan versionlarını nereden bulabilirim? wowcurse dışında, tekrar trojan yemek istemem oradan. Var mı güvenilir bir yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 www.wowinterface.com dan cekiorum ben onlarin cogunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 güvenilir mi o site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bilmem curse ten falanda bisey olmadi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ya rogue power bars, stun watch, sct damage hepsinin yeni versionlarını çektim ama hata veriyor, tam düzgün calismiyor. Ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 curse'de de trojan varsa zaten tüm wow camiası yanar. ha çok abuzettin yeni yüklenmiş addonlardan uzak duruyorum nolur nolmaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 metalheart said: ya rogue power bars, stun watch, sct damage hepsinin yeni versionlarını çektim ama hata veriyor, tam düzgün calismiyor. Ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 aente said: curse'de de trojan varsa zaten tüm wow camiası yanar. ha çok abuzettin yeni yüklenmiş addonlardan uzak duruyorum nolur nolmaz diye. Evet, bende çok kullanılan addonları kullanıyorum sadece de zaten çok fazla addon da kullanmıyorum eskiden müptelası idim herşeyi değiştiriyodum da artık blizz güzel ayarlamış hoşuma gitti yeni arayüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 @metalheart ya daha çoğu addon tam oturmadı bende chatmod falan çalışmadı mesela, sık sık bakmakta fayda var siteye sürekli fix geliyor çünkü addonlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 prat varken niye chatmod kullaniyorsunuz ki? prat mis gibi calisiyor su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 chatmod da mis gibi calisiyor su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar