ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 haritanın yerini değiştiren addon lazım bongos dışında, baya da acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 simpleminimap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 S-H said: warriorda stance değiştirme olayına keybind yapmak istiyorum macro yapmayı fln bilmiyorum addon varsa yada macroyla nasıl yapılır anlatabilirseniz süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 keybind yap işte. ben f1, f2, f3 kullanıyorum. keybind'lere de anamenuden ulasabilirsin. bi de stand dance macrosu var ama daha farklı bir olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Herhangi bir vendor ile konuştuğumuzda çantadaki tüm gri eşyaları otomatik satacak bir addon arıyorum. Var mı bilen? Buldum: AutoProfitX (otomatik satmıyormuş ama tek tuşla tüm grileri satıyormuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Ben kullanıyorum, şimdi arıyayım bulamassam akşam eve gidince ordan bakar söylerim. Ama sanki and "sale junk" yada "junk sale" gibi bişeydi Edit, o tek tuşla satıyor bu otomatik satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 S-H said: S-H said: warriorda stance değiştirme olayına keybind yapmak istiyorum macro yapmayı fln bilmiyorum addon varsa yada macroyla nasıl yapılır anlatabilirseniz süper olur Sana önerim şöyle, keybind olarak mouse scroll larını ve shifti kullan. Mesela ben şöyle yapıyorum. shift mouse wheel up - battle stance shift mouse wheel tuşuna basınca defensive, aşağıya çekince berzerker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sellomatic var oda sell diyince satıyor ne varsa =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Perl'de , targetin canını yüzde olarak görüyorum sayı olarak görmek istiyorum zorladım ama ayarlayamadım, hangilerini açarak yapıyoruz? mobhealth'i açtım içinden, compact mode kullanıyorum ama hep % Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 mobhealth addon'u kurulu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 su anda 25 lvl olan bi drood kasıorm addon onerileriniz nedir acaba drood için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Titan panelde gözüken addonların yerlerini değiştirebiliyor muyuz? örneğin bag slot addonunu sağ tarafa koymak istiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Değişir, en son Titan kullandığımda bunu, en sağda istediğim addonu, en son load ederek yapıyordum. Fubar'da mesela Lock Panel'i kaldırıp, drag yöntemiyle yapabilirsin. Titan'a eklediler mi bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 titanı bırakın artık fubar kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bir addon vardi ama adi aklima bir türlü gelmiyor. Addonun özelliği mesela cantandaki bir kılıcın üstüne geldiğinde elindeki kılıcın özelliklerinide cantandaki kiliçla beraber gösteriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 @nuki: tam anlıyamadım da "equipcompare"i mi diosun? benim de soru su: cok ugrasıp bulmustum zamanında simdi bulamadım boyle lua errorlarını oyun sırasında pop-up cıkarmasın die hafızaya alıp sonra istenilen bi zamanda bakabilmeni saglıyan bi addon vardı. bilen varsa cok makbule gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 "!ImprovedErrorFrame" olması lazım. Bende varda hangisi olduğunu bilmiyorum 173 klasör var addon klasöründe Bu değilse "!Swatter" da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ewt bi yerden sonra 716587234 tane klasor oluo oyunu guzellestirmeye calısırken :) yok swatter diil de improved error frame de diil bu arada. benim soylediim boyle hata olunca minimapin orda ikon cıkartıo ama ekranın ortasında pop-up cıkartmıo. sen sonra combattan cıktıında falan acıp bakıosun hangi addon yatmıs die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 aynı şeyden bahsediyoruzda adını bilmiyorum :D. Ama var bende dur biraz daha bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 !ImprovedErrorFrame, kesin olarak bu. Çünkü bendeki sorunlu tek addon recount şuanda. sadece bu ikisini açıp hepsini kapayınca minimapin oraya bir ikon çıkıp recountun error'ünü gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Hangi hataları aldığınızı kayıt etmek için bir addona ihtiyacınız yok aslında. Tek bir command ile yapılıyordu, bulduğum anda yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 !ImprovedErrorFrame o dogru. !Swatter ufak bir icon koyuyo ona tiklayinca duzene sokulmus halini goruyorsun. ama error oldugunda ekranda gene de cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ewt ben de ImprovedErrorFrame ekrana yine mesaj basıodu die hatırlıorum. neyse ok. danke schön Freemoon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Questlog onerir misiniz bi tane. beql olmasın yalnız. istedigim olay, blizzinki gibi minicik olmasın. bir baktıgımda en az 10 quest falan alt alta gorebilmem lazım. quest levellarını da gostersin tabi. bu arada quest helper yukledim alt char kasarken guzel olur diye. ama nasıl kullanıldıgını pek bilmiyorum. tamamlanmıs bi questim vardı, onu nereye bırakacagımı soyledi sadece o kadar. su an sadece high level questler oldugu icin mi acaba bi hareket goremiyorum? bu konuda da aydınlatılmayı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 QuestLevel QuestRepeat UberQuest QuestHelper Bu 4ünü kurmadan quest falan yapmayın akıl işi değil. Hele "UberQuest"i 2 senedir falan kullanıyorum yok böyle bir addon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar