Gangren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 files.wowace.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Arenada takım arkadaşımın cc lerini görebileceğim bir addon varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bir uim vardı da kaldır yeniden yükle yaptığım için uçtu gitti, ss de yokmuş, şansımı deneyeyim dedim belki bir çözüm bulurum : parti , target vs frameleri pitbulla xperl arası bişeydi, mesela parti framelerini tek tek seçmiyordunuz, basit bir şeydi. buff/debufflar çubuk ve üstünde zaman olarak yazıyor , bir de dotları gösteren bir şey daha vardı. skiller de 3 satır halinde ortada duruyor, bongos olabilir belki de o druidken sinir bozucu işler yapıyordu, başka bir şey olmalı. veya 1280x800 çözünürlükte yukardakine benzer, önceden yapılı bir paket varsa da olur. @densiz : arkadaşlarına yapılan mı yoksa arkadaşlarının rakibe yaptıkları mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 interfacein çok sadeymiş Fly :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 said: Fly buff/debufflar çubuk ve üstünde zaman olarak yazıyor http://www.wowinterface.com/downloads/info5101-ElkanosBuffBars.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bu da benim mütevazi UI'm en soldaki x-perl raid frames chat addonu / le baslıyan bazı komutları desteklemiyo diye su an kullanmıyorum ama kullandıgım zaman prat kullanıyorum unit frame lerin hepsi x-perl gerçi onu da belirtiyim :) raid interfacein yanındaki şey decursive ortadaki grid onun dısında her türlü damage heal meter vs için recount muhtemel ninjalanıcak itemları görmek için atlas loot harita için metamap Deadly boss mods tabiki tam ortanın ortasındaki şey de DHUD soldaki benim canım mana sagdaki targetımın aynı zamanda su an gorunmeyen damageleri göstermek için kullandıgım mik's scrolling battle text var diger addonlar -omniCC -druid stats -druid bars -alamo -gatherer (mining olanı sadece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bide bongos eklesen çok daha temiz olur ui'in aslında gayet hoş (X-perl raid frameden nefret ederim aşırı derecede itici geliyor bi sebebden dolayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Klasik görünüşten hoşlanan insanlara ters biraz x-perl bana da yanarlı dönerli olması hoş gelmiyor pek, ct_raid kullanıyorum ben. Raid takip etmek için, gerçi raid tablar son updateten sonra çok güzel oldular orjinal halleriyle. Bongos vazgeçilmez benim için, ekranın yarısını kaplayan saçma wow shortcut tuşlarından çok daha kullanışlı, ayrıca selfcast kolaylığı falan var. Bir de ben roguela oynarken çk fazla clicklerdim. (Trinket değiştirirken, 5min'leri kullanırken vs.) O click buttonları kafam kadar yapıp klavyeyle kullanacağımdan çok daha hızlı kullanabiliyordum bongos sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bongos güzeldir de druidde bazen sorun çıkartabiliyo form degistirdiginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ben de warrior'da kullanıyorum, stance mantığıyla form mantığı aynı ama bende sorun çıkartmıyor. Tabii problem yaşayan warriorlar, roguelar vs. duydum ama ben iki classla da (özellikle roguela uzuuuun süre) yeterince oynadım hiç karşılaşmadım barın değişmemesi ya da bi kaç barın tek bar gibi hareket etmesi gibi sorunlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bende de warrior vardı alt charım olan rogue var bi de bu druid var işte yani çok sorunla karsılastım ben 3 charda da stance stealth yada form degistirdigimde arenada ayı olup charge a bastıgımda requires cat form filan görmüşlüğüm var yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 soyle sifirdan 1024*768 ui yapacam. yok mu bu cozunurlukte ornekler? icerik calacam da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Acc.ıma girebilsem göstereceğim de giremiyorum şu an, yeni de format attım hiç ss yok makinede. Ama temelde şöyleydi, (sadee bongos kullandım) sağda combat text, solda chat text, ortada barlar, sağda yukarı doğru uzayan barlar. Stance tuşlarını da biraz büyütüp spell barların hemen üstüne ortalamıştım; gerekince elle değişebileyim diye. Gerisi standarttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bi addon vardı bilemem kullanan varmıdır yada hatırlayan questı yaptıktan sonra geri questı goturdugu waypointe otamatik kendisi yürüyor, bilen eden varsa sölerse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 LightHeaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 lightheaded yukluosan tomtom da yukle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 biri bana unit frameleri ekranin orta alt kismina (hemen barlarin uzerine) koymanin amac ve faydalarini soyleyebilirmi ? ustte daha guzel resmen ya. edit: unit frameden kastim kendimiz ve target ve tot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 daha çok yere sahip olmak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Yukardaki unit frameler bana çok uzak geliyor, ne kadar hp ne kadar mana kalmış gözümü kaydırmadan sürekli görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 axedice'ın monitoru 36" arkadaslar, kendisi soylemek istememis artislik olmasın diye eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Yeni monitörüm 22inç çatlayın hehe. Ama eski 17 inç monitörde de zor geliyodu bana yukardan okumak. Trinketti unitframedi falan hep ekranın orta alt kısmına alıyorum an be an takip etmem gereken şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 saka yapıyorum zaten 15" bile olsa sonucta odaklandıgın noktaya gore uzak gelecektir her zaman yukarısı. ben neden oyle kullanıyorum bilmiyorum, bana daha rahat geldi bu sekilde. eskiden olsa kesinlikle yukardan indirmezdim. ama demek ki zamanla insan her turlu interface e alısabiliyor. onemli olan sadece gerekli seylerin ekranda olması baska bisey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 uzun ara verdikten sonra basladım yine, addonları duzenliodum, equipcompare die bi addon vardı, curse.com'a girdim yok orda, heralde author'ı salmış addonu. buna benzer bildiiniz bi addon varsa yardımcı olunuz lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 http://www.wowinterface.com/downloads/info4392-EquipCompare.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 tesekkur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar