Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

90 Ytl su faturası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu ay 90 ytl su faturası gelmiş hergün yıkanmaya sabahları akşamları diş fırçalamaya bide bulaşığa bu kadar fatura gelirmi yaw oha be şaşırdım amma soyguncu bi ülkede yaşıyoruz ya devletin tek işi vatandaşını kazıklamak soymak
Mesaj tarihi:
Bir problem var gibi o faturada. İstanbul'da iki arkadaşımla birlikte yaşıyorum, min iki günde bir duş alan insanlarız hepimiz, günlük temizliklerimiz yerinde, bulaşık da yıkıyoruz, ki bulaşık makinemiz yok, elde yıkıyoruz, çok daha fazla su gidiyor büyük ihtimalle. Düzenli olarak yemek yapıyoruz evde 2-3 öğün, su kullanılıyor bir şekilde onlara da.

Bütün bunlara rağmen bize 90 milyon 3 ayda falan geliyor?
  • Admin
Mesaj tarihi:
ben istanbula geldigimde su faturası 2 e katlanıyor bizimde artık apartman görevlisi ne zaman gelsem anneme diyo sizin fatura bu ay fırlar gene diye

ama cidden fazla yani, dikkat etmek boşa akıtmamak lazım. özellikle duş alırken ve diş fırçalarken
Mesaj tarihi:
bizede gecen sene 130-140 civarı hayvani faturalar geliyodu 2 kisilik evde,meğer banyodaki klozet su sızdırıyomuş,azımıza s.cıldı resmen 2 ay faturalar yüzünden,o yüzden su kaçağı olup olmadığını kontrol ettir bence.
Mesaj tarihi:
10 ytl geldi bu ay itiraz ettim yönetime sayacı kontrol edin dedim.
4ytl den fazla gelmiyor hergün de duş alıyorum hemde 2-3 kere çok sıcak burası ayrıca elde bulaşık yıkıyoruz.
mersindeyim

bu arada eskişehir de su faturası inanılmaz geliyor.Çok pahalı kullanma suyu.Arkadaşlara gittiğimde hep 80ytl den aşşağıya fatura gelmiyor.
Mesaj tarihi:
sayaca saman çöpü falan kaçmıştır o bozmuştur. arayıp adam çağırtsan bile şikayet ederek, çaktırmadan alırlar çöpü, arıza yok o sizin normal su faturanız derler. bizde öyle olduydu, yaylaya gittik geldik 3 haftalığına, ayın toplam 1 haftası su kullandık, 130 milyon su faturasımı ne gelmişti
Mesaj tarihi:
o zaman bir klasiği tekrar gündeme getirme zamanı gelmiş: "oha havuz mu işletiyorsun evde?"

bir klasiğin neden klasik olduğunu yorumlamayın, zaten yorumlayamazsınız. o artık bir klasiktir.
Mesaj tarihi:
Suya %134 zam yapıldı istanbulda sorun orada :) Boşuna sorunu başka yerde aramayın efendim, bu zamdan önce 38,4 YTL su faturası öderken şimdi 90 YTL ödemen son derece normal.
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:
bizede gecen sene 130-140 civarı hayvani faturalar geliyodu 2 kisilik evde,meğer banyodaki klozet su sızdırıyomuş,azımıza s.cıldı resmen 2 ay faturalar yüzünden,o yüzden su kaçağı olup olmadığını kontrol ettir bence.

+1
Saniyede bi damlayla bütün kullandığınız sudan fazlası gider.
Mesaj tarihi:
sayaç hatası, borularda bir sıkıntı olabilir. ya da alltan faturan vardır.. kim bilir. kontrol ettirmekte fayda var. öncelikle tüm suları kapa ve sayacı kontrol et, yaz bi kenara. sonra 30dakika bekle ve bi daha bak. su sızdırması varsa gözükür zaten sayaçtan. bi de tek musluk açıkken sayacın dönmesine bak. zaetn bozuksa sapıtır anlarsın..
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
... ya da alttan faturan vardır..

alttan fatura olması sözü ne kadar garipmiş ya,ve ya ben garibim ondan bana öyle geldi.Sanki alttan dersin olması gibi =)
Mesaj tarihi:
Sayaçlar kapıda ya çok enteresan faturalar 1.5 ayda birmi tutuluo zaten 12 13 ytl si vergi çıktım onu 80 lira faturada annamadım vala baktırcam ne memleketmiş
Mesaj tarihi:
bize bundan 3 sene önce 360 milyon su faturası gelmişti, fatura geldikten 1 gün sonra su idaresinden adam geldi soruyor bize evde hamam mı işletiyorsunuz diye :D, meğerse su saati okumaya gelen dingil 1 rakam fazla okumuş,
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Bize yaklaşık 70-90 arası geliyor her ay ama 5 kişi yaşıyoruz.
Su faturası azalsın diye haftada 1 yıkanmaya başladım hehe.

bu nedir abi bizde 4 kişi yaşıyoz gelse gelse max 40 gelir
  • Yeni Oluştur...