dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 http://www.metacafe.com/watch/1353122/ iğrenç olmuş... "anayı karıştırma anayı karıştırma!!" dememişler sanırım ancak servet'in annesi hepimizi döver gibi bi his var içimde..
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 kameralar kapaninca servetin annesi saglam kufur edicek gibi.
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 volkan demirel in annesi tam dayaklik..
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yaw nedanko şu siteye metacafe ve dailymotion videolarını da embedded koyabilelim artık.. malum yutüp habire kapalı :X
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 çok gereksiz be haha yalnız emre aşık'ın annesi aysun için zamanında neler demiştir acep kjdsadsa
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Emre'nin annesi bişi bulamadı, yakışıklıya sardı ahah.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 TTnet'i kel alaka reklamlarla iyi düdüklüyorlar, oh olsun, beter olsunlar.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bir reklam izledim hayatım değişti bunları bir salona alıp; börekler, çörekler, pastalar eşliğinde gizli kamerayla yapsalar daha güzel olurmuş.
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 lksdjgsjg o ne yaa : ) ldkgkjdg abi koptum.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 off ne iğrenç bi reklam ya. fakat aurelio teyzeye rep asdf
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 çok sinir bozucu, itici bi reklam bence.
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 "hanımlar gökdenizimin rusyada neler yaptığını bilmiyomuş gibi konuşmayın" hahahahahahahaha yarıldım gülmekten:D
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 nedanko said: volkan demirel in annesi tam dayaklik.. harbi tam vurucan ağzına
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 İbrahim Kaş'ın annesi orada ama kendi yok takımda yalnız. Yazık çocuğu kovduk bari annesini reklama alalım demişler herhalde.
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 adamınbiri said: "hanımlar gökdenizimin rusyada neler yaptığını bilmiyomuş gibi konuşmayın" hahahahahahahaha yarıldım gülmekten:D ahahah hiç böyle düşünmemiştim auhauhauha
Xo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 adamınbiri said: "hanımlar gökdenizimin rusyada neler yaptığını bilmiyomuş gibi konuşmayın" hahahahahahahaha yarıldım gülmekten:D sdasdasdasdasdasdaas ahuahuhuahuahuaa :D
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Reklamı izlerken aklıma gelicek en son marka ttnetti. TTnet lafı geçmişken boş geçmeyelim, Allah Belanı Versin TTnet :)
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bence güzel değişik bi reklam olmuş ama bayaa uzun ya :) hayvan para gider buna. zaten türkçe olimpiyatlarına da sponsor olmuşlar. ttnetçiler de fetoboy oldu anlaşılan. adamınbiri said: "hanımlar gökdenizimin rusyada neler yaptığını bilmiyomuş gibi konuşmayın" hahahahahahahaha yarıldım gülmekten:D ahhahaha harbi hiç öle düşünmedim ben de :)
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 aurelionun annesi ayrı olarak breizlyada çekilmiş diyorlar.. iyi kaynatmışlar araya kadını.. ama reklam fikri falan berbat.
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 adamınbiri said: "hanımlar gökdenizimin rusyada neler yaptığını bilmiyomuş gibi konuşmayın" hahahahahahahaha yarıldım gülmekten:D muhahahasadkjsagdajkfsalçfglKlSDHGvuıs *yere düşer*
numberten Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Çok güzel olmus ben begendim. Emrenin annesi harbi aysuna neler saymıstır zamanında hsahdashsa
Öne çıkan mesajlar