dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 http://www.metacafe.com/watch/1353122/ iğrenç olmuş... "anayı karıştırma anayı karıştırma!!" dememişler sanırım ancak servet'in annesi hepimizi döver gibi bi his var içimde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 kameralar kapaninca servetin annesi saglam kufur edicek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 volkan demirel in annesi tam dayaklik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yaw nedanko şu siteye metacafe ve dailymotion videolarını da embedded koyabilelim artık.. malum yutüp habire kapalı :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 kazıma koptm dajfsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 çok gereksiz be haha yalnız emre aşık'ın annesi aysun için zamanında neler demiştir acep kjdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Emre'nin annesi bişi bulamadı, yakışıklıya sardı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 aysunla çıktı walla herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 servetin annesi yönetir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 TTnet'i kel alaka reklamlarla iyi düdüklüyorlar, oh olsun, beter olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bir reklam izledim hayatım değişti bunları bir salona alıp; börekler, çörekler, pastalar eşliğinde gizli kamerayla yapsalar daha güzel olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 lksdjgsjg o ne yaa : ) ldkgkjdg abi koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 off ne iğrenç bi reklam ya. fakat aurelio teyzeye rep asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 kazim kazim geyiği çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 çok sinir bozucu, itici bi reklam bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 "hanımlar gökdenizimin rusyada neler yaptığını bilmiyomuş gibi konuşmayın" hahahahahahahaha yarıldım gülmekten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 nedanko said: volkan demirel in annesi tam dayaklik.. harbi tam vurucan ağzına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 İbrahim Kaş'ın annesi orada ama kendi yok takımda yalnız. Yazık çocuğu kovduk bari annesini reklama alalım demişler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 adamınbiri said: "hanımlar gökdenizimin rusyada neler yaptığını bilmiyomuş gibi konuşmayın" hahahahahahahaha yarıldım gülmekten:D ahahah hiç böyle düşünmemiştim auhauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 adamınbiri said: "hanımlar gökdenizimin rusyada neler yaptığını bilmiyomuş gibi konuşmayın" hahahahahahahaha yarıldım gülmekten:D sdasdasdasdasdasdaas ahuahuhuahuahuaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Reklamı izlerken aklıma gelicek en son marka ttnetti. TTnet lafı geçmişken boş geçmeyelim, Allah Belanı Versin TTnet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bence güzel değişik bi reklam olmuş ama bayaa uzun ya :) hayvan para gider buna. zaten türkçe olimpiyatlarına da sponsor olmuşlar. ttnetçiler de fetoboy oldu anlaşılan. adamınbiri said: "hanımlar gökdenizimin rusyada neler yaptığını bilmiyomuş gibi konuşmayın" hahahahahahahaha yarıldım gülmekten:D ahhahaha harbi hiç öle düşünmedim ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 aurelionun annesi ayrı olarak breizlyada çekilmiş diyorlar.. iyi kaynatmışlar araya kadını.. ama reklam fikri falan berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 adamınbiri said: "hanımlar gökdenizimin rusyada neler yaptığını bilmiyomuş gibi konuşmayın" hahahahahahahaha yarıldım gülmekten:D muhahahasadkjsagdajkfsalçfglKlSDHGvuıs *yere düşer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Çok güzel olmus ben begendim. Emrenin annesi harbi aysuna neler saymıstır zamanında hsahdashsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar