ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 evet sıkıntım şu anda bulundugum yurtla. gelecek sene için erken kayıt yaptırdım ve senet imzaladım. ancak şu an yurttan eve çıkmak istiorum gelecek sene için. kullanılmayan hak oldugu için senedi alabilir miyim? alabileceksem izlemem gereken yol nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 e bi gidip konussaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 şu an en kötü senaryoyu düşünüyorum biraz paragöz oldukları için işi yokuşa sürebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 senet yapmanın amacı senin gibi sözleşme yarıdayken çıkmayı önlemek zaten. Biraz zor alırsın o senetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 İstanbuldaysan babamın numarasını veriyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 benimde annem avukat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 avukata verebilecek param yok ne yazıkki :) sadece hukuki olarak alınabilir mi onu öğrenmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ombakkombak said: senet yapmanın amacı senin gibi sözleşme yarıdayken çıkmayı önlemek zaten. Biraz zor alırsın o senetleri. sözleşme gelecek senenin sözleşmesi. eylülden itibaren başlıyor yani. şu an sözleşmenin ortasında deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Senedi almanın bir yolu şu olabilir, adamlarla konuşursun, yurda çıkmak isteyen birini bulursun, onunla anlaşırsınız. Başka türlü o senetleri alman imkansız gibi bir şey maalesef. Sen gene de soruştur tabi, belki de vardır. Kolay gelsin valla ne diyeyim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Normal bir senedin üzerinde paranın ne amaçla ödeneceği falan yazmaz. Mahkeme senete bakar sözleşmeye değil. Senet geçerliyse ve imzaladıysan, adamların insafına kalmış durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 depozitonu nasıl alabiliyorsan o parayı da alabilmen lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ohyeah said: avukata verebilecek param yok ne yazıkki :) sadece hukuki olarak alınabilir mi onu öğrenmek istiyorum o zaman sorar öğrenirm senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Sözleşme de fesh tarihi belirtilmesi gerek.Örneğin eylül de başlıyorsa sözleşme fesh tarihi sözleşme imzalandıktan 10 gün sonraya kadardır falan gibi fesh tarihi olması gerek. O yüzden sözleşmeyi fesh eder senetleri alabilirsin. Tabi senetlerde kıllık yapabilirler. ayrıca yurt sözleşmesi olduğu için böyle şeyler gözardı edilir. bide şu var yurt büyük ihtimalle konaklama tesisi/otel motel statüsündedir.Turizm hukukuna göre en az 15 gün önceden çıkacağını belirtip çıkabilme hakkın var. Otellerde böyle mesela.Bazı oteller kiracı alıyor 15gün kala çıkacağını belirtiyor.Keza kirada oturanlar içinde geçerli. Ayrıca durumu bu kadar dramatikleştirmene gerek yok. Gidersin yurda yatay geçiş yaptım okulu dondurdum vs yapıcam edicem annem hasta anneme bakıcam bu sene okula gitmiicem gibi yalanlarla rahatça alabilirsin sadece eve çıkacağını söyleme. ben de paragöz bi yurttan bu şekilde çıkmıştım =) Okulu dondurdum aileme yardmcı olmam gerek babamın durumu iyi değil 1 sene gelemiicem dedim aldım senetlerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bende aynısını dedim ticaret bu senetin mantigi ustundeki rakamin odenmesidir ne icin oldugu yazmaz biz asansorcuyuz cok olan bisi mesela biz mali veririz montajci bize ev sahibinin senedini getirir ama montajci meserla bazen isi yapmaz kacar kotu yapar ev sahibide kendi kafasinca bize odeme yepmak istemez odemez senedi gider protesto etttirir + icraya gider adamin kicindajki dona kadar protesto ve icra masraflariyla beraber parayi alirsin ayni hesap senet imzaliyosan neden oldugu yazmaz ustunde ombakkombak said: Normal bir senedin üzerinde paranın ne amaçla ödeneceği falan yazmaz. Mahkeme senete bakar sözleşmeye değil. Senet geçerliyse ve imzaladıysan, adamların insafına kalmış durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 senet imzalanırmı yaa çok zorda kalmadıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ayrıyetten net'te bir kaç düzeyli hukuk forumu var, yardım edebileceklerini sanıyorum.. Hatta paticik'ten birisi açmıştı öyle bişey, internet bölümünde mi ne okumuştum.. google yardımcın olsun kısaca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar