ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Oyun gerçekten harika, paranız varsa kesinlikle orjinalini alın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 orjinalini niye alalım? korsan koruması başımıza iç açsın diye mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 haziranın 6 sı vitality dedikoduları geçiyor. hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Virus said: orjinal oyun alanlarda sadece save alma sorunu var onun dışında bir sorun yok save sorunuda alınan save dosyasıyla oyunun başka harddsiklerde olmasından kaynaklanıyor exp: c:/my documents/bioshock save tutulan yer d:/progfiles/mass effect Bilgisayarın internet bağlantısını görmeyerek kopya koruma sistemi yüzünden oyunu oynayamayan bi sürü insan var. Daha doğru dürüst bi çözüm bulamamışlar buna, orjinal alanlar forumlarda crack soruyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 aynen oyleymis axedice :) biraz gec gordum forumlarda galaxy mapi cheatlen gectim gezegene isinlandim gemiyle umarim uzayda gecen bir event yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 uzayda manita geliyodu onu kacırmıssın... ama biliyorum tamam EA aptalda, bu kadar ucuk bi koruma sisteminin insanları kopyaya yönelticeğini fark edemedimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Korsan da çalışmıyor ki bir crack çıkardılar NUKE yedi sonra Mass Effecten daha sonra çıkan oyunları da kırdılar dönüp bir daha Mass Effect'e bakmadılar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yay yeni crack cıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 savede hala bazı problemler var ferosda makodan indim ana questi tamamladım geri döndüğümde mako yerinde yoktu :S makodan inip save alınırsa mako kayboluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Arcane geliyor kaçın >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ben simdiye kadar gelmemesine sastım zaten =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 arkeyn gelme, sende bu oyun için mod luk yapmayarak protesto et ea yı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Crack li oyunların konularının kapatılması taraftarıyım ancak kendi lisanslı oyuncusunun oynamasına engel olan bir firmayı savunamıyorum, yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 orjinali cikti mi bu arkadasin turkiye de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ilaç bi kere onların adı crack değil ilaçlı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 orginaldede bazi sorunlar varmis crack en iyisi mass effect son bolumlerine dogru geldim nerdeyse cok hizli gelisiyo hersey kotor un tirnagi olamaz yinede guzel kotor serilerine bakinca biraz pc versiyonu bastan savma olmus gibi o kadar gezegen var inemiyoz panzeri deyistirip baska bi tank alamiyoz ve su 3 adam konusu artik sıkıcı olmaya basladi neden tam kadro cikamiyoz hem seren bizi bu kadar ciddeye aliyosa neden cok az adam gonderiyo :P yanimizda hacker var bilgisayara giremiyom onuda kulanamiyorum yinede atmosfer iyi pc ye cikmicak dedikleri halde pc ye ciktigina gore heralde bioware mmo su bu olur mmo olarak iyi durabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Film Grain effectle oynayınca süper :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 oyun COK iyi. atmosfer inanilmaz, ozellikle citadel inanilmaz bir ortam bence. Hastasiyim orada yasamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 hehehe bende ctidelde yasamak istiyorum ama dunya boyle devam ederse 1 yil sonra bugunkunden farkli olmicak eskiden 1ci dunyaydi 2 ci ( savasi tabi)dunyaydi teknolojik olarak gelisiyolardi simdi super guc olarak bi tek amerika kalinca teknoloji stop etti oyun guzel yaw bana bocek sevgisi asiladi zaten cogu gemi kirim kongo kenesi gibiydi :) ....senden bocegim olsun istiyorum bakislari dunyayi karatsin ....adi sovileyet olsun .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 nası görmedim bunu ya oha millet beğenmiş etmiş. hemen bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 2 gündür aralıksız oynuyorum devamlı save edip edip değişik şeyler deniyorum ve sona çok yaklaştı oynamasam mı daha bitmemeli bu oyun! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yanniz crack yada kibar adiyla "fixed" exe ler yasal bir olay :p sahip oldugun oyunun kopyasini alabilirsin o yuzden orjinal oyuna sahip insanalrin crack pesinde kosmalari illegal dgeil aksine haklaridir biraz :p heleki mass effect gibi igrenc kopya koruma yontemleri olan bir oyun soz konusu ise netten cekenler, crack filan ayip oluyo ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 saatler olmuş başlayalı. bilimkurgu film arıyodum oyun daha iyi geldi. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Oyunu yapan adamın şartları neyse o yasaldır, installerdaki sözleşmede detaylarıyla yazar. Fixed exeler oyunu CDsiz çalıştırmak için yani kopyasını çıkarmakla bir alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar