funq Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 5,5/10 verdim :-/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 dimi bloodlines, redemtion filan rpg diil nwn engine kullanan kotor filan saymiyorum bile rpg olmanin birici kurali izometrik ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ızometkrik meselesi değil, noclip cok aksiyon/fps oyunlarına özgü bişidir o yuzden garip geldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 noclip aksiyon fps meselesi değil motor meselesidir izometrik mageslayer vardı, onda da noclip vardı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 previously on mass effect topic said: cüce no clipin genelde FPSlerde kullanıldığını belirterek oyuna FPS yakıştırması yapmış. viktor da nereden o sonuca vardıysa sam stili "izometrik değil ondan beğenmiyorsun" yakıştırması yapmış. bone'da sözlük manasında düşünüp googlelamış wikilemiş gelmiş next episodebone sam'i summonlar ve olaylar gelişir herkesin kel alaka şeyler yazmasına dayanamayıp böyle bir mesaj atmış bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ahaha bir sonraki bolum cikinca torrentini ativerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 niye googlelayım wikileyim be. serbest çağrışım yaptım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 I don't like this place. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 pirüvyısli on mes efekt of iyi güldüm akşam akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Viktor said: dimi bloodlines, redemtion filan rpg diil nwn engine kullanan kotor filan saymiyorum bile rpg olmanin birici kurali izometrik ol! KOTOR bana göre çok imba bir RPG idi Zevkler ve renkler tartışılmaz kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kotor dedin de canım yeni bir jedi oyunu çekti. force unleashed çıksa da oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 konsol modluğu seçim kampanyam için pamuk eller cebe, bana xbox alacağız. söz veriyorum force unleashed oynayıp pcye geri döneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kotor nwn nin engine ini kullanmıyordu bu arada, kendi ayrı motru vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Kotor2 bana aynı tadı vermemişti birincisiyle kıyaslandığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mass effect konusunu baltalamak istemiyorum ama kotor1in bi tadı bile yoktu 2nin yanında. Ep1 : phantom menace ne kadar yetoysa kotor1 de o kadar yetoydu. Ayrıca arcanum bitince şu ME yi de bi alıcam. Bakalım nası oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 arcanuma başladım ben tekrardan ama eskisi kadar iyi oynayamıyorum shrouded hills ten bile çıkamadım o köprüdeki haydutlar konuşunca hiç bişey olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 axedice said: Ep1 : phantom menace ne kadar yetoysa kotor1 de o kadar yetoydu. ikinci serınınen super filmidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 KotOR 2 ne axedice ? ha sen Torment in Space den bahsediyorsun ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konu Mass Effect, konu döndü dolaştı birileri hala KOTOR'a lol diyor laf arasında... Ya abi gözünüzü seveyim ya, ne KOTOR ne de KOTOR 2 tek seferde öyle silip geçebileceğiniz, yoksayabileceğiniz oyunlar değillerdi. Konsol RPG'si filan deyip aşağılayanların ne tür bir oyun beklediklerini doğrusu anlayamadım. Beklediğimden çok daha fazla serbestlik, kullanıcı dostu gameplay ve USA yapımı bir oyunda gördüğüm en imba karakterlere sahipti. Fantastik orta dünya oyunlarından gına gelmişken değişik oranlarda RP üzerine inşa edilen Fallout'lar , System Shock 2 ve Deus Ex sonrası en iyi USA yapımı RPG idi bana göre KOTOR'lar. Bana göre bir MGS ne ise bir KOTOR da odur. Bari buna dokunmayın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kim ne dedi de bu kadar celallendin yaw? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Yeto? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ney? yeto ne lan? bu arada kotor 2 yi severim ama torment tan çakmadır biraz.(senarist aynı zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Kısa ve öz bir sorum olacak: Bu oyunu kimler almalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 oyunun konusuna onem verenler ve rpg/action sevenler almali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar