fede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Asteroth said: The Big Lebowski 2 olmuş resmen. http://img75.imageshack.us/img75/2086/bscap0001gj5.jpg ABİ NASI Bİ YÜZ İFADESİDİR BU YA. İNSAN DEĞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 30 kere izledim o sahneyi. Herif ne yapacağını bilemeyip gülüyor ya ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 İnanılmaz sahne, ilk izlediğimde sonrasında olanları yakalayabilmek için geri sarmam gerekti. Komedi arayışında izleyipte gülemediğim filmlere harcadığım zamana üzüldüm filmden sonra. edit; ahahahah spoilerı açınca bile gülmekten alamıyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bu arada filmin adıda efsane bence. cuk oturuyor filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Harikaydı be, spoilera da iyi ki bakmamışım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Brad büyük adamsın be. Şöyle bir ifadesi de vardı filmde, yine yarıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bence oyunculuklar süpersonik ancak konu daha sağlam olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bu kadroya bu kadar sux film=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Jack Black komedisi bekleyip ağır komediyle karşılaşınca filme bok atmaya gerek yok bence. Kaç gün oldu izleyeli hala da inanılmaz iyi olduğunu düşünüyorum. Osbourne Cox? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Chad Feldheimer: [raspy voice] Osbourne Cox? Chad Feldheimer: Osbourne Cox? Osbourne Cox: Yes, this is Osbourne Cox, who the *fuck* are *you*? Chad Feldheimer: Osbourne Cox? I thought you might be worried... about the security... of your shit. ve CIA Superior: What did we learn, Palmer? CIA Officer: I don't know, sir. CIA Superior: I don't fuckin' know either. I guess we learned not to do it again. CIA Officer: Yes, sir. CIA Superior: I'm fucked if I know what we did. CIA Officer: Yes, sir, it's, uh, hard to say CIA Superior: Jesus Fucking Christ. olayı bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 oh my fuck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Deno bence spoiler kullan. O CIA cilerin konuşmasında çok fena gülmüştüm ben, tadı kaçmasın insanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 üçüncü kez seyrettim demin. chad chad'in osbourne cox'ın arabasına bindiği sahne ASDHAFUDGSHSDFUHJDSFIDFOGWJETOWYWEFDKTYWQERTASHDFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Finkel said: bu kadroya bu kadar sux film=/ bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Hakikaten bu kadar iyi oyuncuları bir araya toplayıp da bir tane sağlam performans ortaya çıkaramamak da kabiliyet ister. Film sanki Coenlerin tarifiyle bir amatör tarafından çekilmiş gibiydi. Kesinlikle düşük performans ama arada olur böyle şeyler. Konuda da ne derinlik vardı ne akıcılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 konuda derinlik ve akıcılık aranmayacak bir filmde ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ya siz filmden anlamıyosunuz ya da ben. bi karışıklık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bence on yargisiz "aa bu coenlerin filmi" demeden izlersen ne demek istendigini anlarsin fede =) tarz super, oyunculuk super, yonetmenlik super.. ama film dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ve coenlerin filmi =:)// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Oyunculuklar harika zaten, senaryo da boktan değil, senaryonun "tarzı, konusu" boktan diyebiliriz daha çok. Yani adamlar "dandikliğin süper bir filmini yapalım" demişler ve yapmışlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 film cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 İzleyenleri bu kadar net bir şekilde ikiye ayırmış olması da baya enteresan bir durum yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Cok guzeldi bence. Brad pitti böyle bir rolde görceğim de hic aklıma gelmezdi. Absürt komedi tarzı genellikle film kliseleriyle dalga gecen, sonunda da zaten bunu kendi kendine söyleyen bi film. Ayrıca chadin arabaya bindigi sahne gercekten süperdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 sırf meraktan gidecem filme.. hatta kardeşimle gideyim, ben beğenirsem o beğenmez. dengeyi tutturmuş oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bence cok kral olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar