Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 oha iyi iş lan.valla paraya para demezsin ayda 10 köpek satsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mouse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 köpeklere değer biçerek alışveriş malına çevirmektense ona para saymayarak daha kaliteli bir yaşam alanı sunmak istemiş. niyetiniz çok kötü. prefabrikte yaşayan bi insan köpeğe bakmak istemez tabi, dublex evi varsa kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 O zaman sadece CİNS köpek istiyorum yazmayacak oraya.derdi gerçekten can kurtarmak olan adam bu soğuk kış günü alır sokaktan bir tane köpecik evine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mouse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 keyfine kahyamısın istediği cinsi alır besler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icemaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 iarwain said: O zaman sadece CİNS köpek istiyorum yazmayacak oraya.derdi gerçekten can kurtarmak olan adam bu soğuk kış günü alır sokaktan bir tane köpecik evine. evimde köpek olmadığını nereden biliyorsun arkadaşım ?? asıl cins olan sensin bence gel seni alayım evime. kraker de alıcam vitaminli söz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Selamlar, 1 ay kadar önce soğuklarda sokaktan bir kediyi eve aldım. Boynunda tasması var, eski toka yeri de bayağı aşağıda yani sahipli bir kedi olduğu kesin. Küçüklüğünden beri sahibindeymiş, tasmada telefon ya da isim yok. Esnafa ve internete de haber bırakmama rağmen sahibi çıkmadı. Kendisine bakmak istesem de maalesef birçok açıdan mümkün değil. Bu yüzden kendisine sahip arıyorum. Kendisi dişi, sakin bir arkadaş. Kumuna felan direk alıştı, başka yere hiç çiş kaka yapmadı. Et tavuk pişirmeme rağmen mutfak tezgahına bir kere bile çıkmadı, yemek yerken vs hiç yanaşmıyor bu durumu bayağı ilginç bulmuştum. Bulduğumda çok dayak yemişti, sokağa hiç alışkın değil büyük ihtimalle. Bu yüzden geri bırakmak istemiyorum kendisini, havalar güzelleşmesine rağmen sokakta yaşayabilecek bir kedi değil. Şişli'de oturuyorum ben, geçici babalığım güzel gitti ancak sahiplendirmem lazım kendisini. İlgilenenler varsa lütfen yazsın. Resimleri; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 twitter said: Hayvan sahiplendirme işine karışmıyorum ama bu ACİL, ön sol kolu kangren olup kesildi, biri almazsa evsiz kalacak http://kisalink.tk/i0q Çok tatlı lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 o kanepeden hayatta ayrılmaz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Ankara'da yavru tekirler ne civarda oluyor? Nerede pusuya yatayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Merhaba Bir hafta önce bulduk ve sahiplendirdik . fakat sahiplendirdiğimiz aile karım hamile doktorumuz köpeği geri gönderin dedi gibi birşeyle bize geri dönüş yapıyorlar .. Beyaz renk golden . 10 aylık civarı veterinerin yaptığı diş kontrollerine göre ve henüz bacağını kaldırarak işemiyor zaten. Çok tatlı oyuncu . bizim evde bir kaç gün kaldı ve ev içine hiç işemedi . fotoğrafları : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.4796889888435.192391.1481611131&type=3 Video : [video]https://vimeo.com/52779456?feature=oembed" width="459"> izmir güzelbahçede bu güzel köpek . yeni yuvası olacak yerin ya geniş ferah bir ev ya da bahçeli bir yer olması ve aynı zamanda evin içi çöplük gibi bol bol sigara içilen bir öğrenci evi olmasını istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 tipe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 2 gün önce yeni leventte otoyolcular sitesinin orda arabayla geçerken bitane köpek buldum.Hava buz gibi zaten bayada ıslanmış çamur içinde.Tasması var ama isim veya no. yok.Etrafa sordum tanıyan eden varmı diye oda yok.Birazda panik halindeydi.Ama sahipli büyük bi ihtimalle.Kaçmışta olabilir terkedilmişte. Bişey olmasın diye aldım eve getirdim.Okadar acıkmışki önüne nekadar kuru mama koyduysam yedi.Hani bakabilicek olsam bakarım.Çokta uslu bi köpek.Komuttan anlıyo tuvalet alışkanlığı var.Ama bende zaten 2 tane var halihazırda.Etrafa baya bi ilan bıraktım da sahibi çıkmıcak heralde.Onun için yıkıyıp sahiplendirmeye çalışıcam. Patiden ilgilenen olursa resiminide çekerim.Şuan biraz kirli diye çekmedim ama aslında bembeyaz Golden retriever ile sosis köpek kırması gibi heralde hayatımda gördüğüm en komik tipli köpek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brkdv Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Geçen hafta bulduğum, annesi tarafından terk edilmiş, ısırılmış, 2 haftalık siyah, mavi gözlü kedi yavrusunun, yarasını iyileştirdim, hiç bir şeyi kalmadı. Biberonla besliyorum. Gözü açık, az çok yürümeye başladı. Annesini özlüyor belli, sürekli elimi emiyor. Ama artık gündüzleri evde olmayacağım için nasıl bakacağım bilemiyorum. Bu yavruya iyi bakabilecek birilerini arıyorum. Anadolu, Avrupa yakası fark etmez, arabamla getiririm, yeter ki iyi bakılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 mulgear6 said: dunyanın en güzel kedisi isteyen varsa daha ufacık hayvanat istanbulda alıp veriyim sokaktan hayvanı turuncu beyaz yumuşacık tüyleri var yeşilli sarılı gözler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Izmir Bornova Özkanlar'da veterinerin buldugu ve bakimini tedavisini ustlendigi sevimlilik abideleri yeni bir yuva ariyor. Bu yavru buyuk bir erkek kedi tarafindan boynundan olduresiye isirilip yaralanmis. Kör kedisi olan bir bayan alip veterinere getirmis gerekli mudahalesi yapilip kurtarilmis. Simdi sagligina kavusmus durumda ve bir yuva ariyor. http://i.imgur.com/VyxKrkV.jpg Bu tüy yumagi aracin motoruna sıkısıp iki bacagini kaybetmis. Protezleri takilacak. Tek ihtiyaci olan sicak bir yuva. İnanilmaz oyuncu ve o iki ayagiyla ne yapip edip uzerinize tirmanip yerlerde yuvarlanip kendini sevdiriyor. http://i.imgur.com/XKfBbny.jpg Bu golden retriever yavrusu ise sahibi tarafindan pet shopa aldiktan 4-5 gun sonra hasta oldugu icin bozuk bir alet gibi kavga kiyamet iade edilmis. Veteriner kanli ishal olan bu yavrunun tedavisini ucretsiz ustlenmis. İyilesme donemine girmis tamamen kurtulunca asilari yapilip yeni bir yuva icin hazir olacak. http://imgur.com/lRLOh1C.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 yanlış post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 *kedi edinmek istiyoruz* evet yanlış duymadınız, kedi lazım :) evde bebek gibi bakmalık, ev arkadaşlığı konusunda yetenekli, sevilitesi yüksek şirin bir yavru arıyoruz. short hair konusunda çok istekliyiz, dolayısıyla bu konuda yardımcı olmak isteyen kişiler özel mesaj vesaire ulaşırsa çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Siyam ve İran kırması 5 adet 45 günlük yavru kedi yeni bir yuva arıyor. İlgilenen varsa pm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Yeni uye oldum, kedi kopek kus kaplumbaga kisacasi hayvan seven ve bakan biri olarak herkese merhaba. Oturdugum sitede henuz 1,5 - 2 aylik bir erkek yavrucak buldum. Simdi evimdeki 3 azman kediden korunmak amaciyla, bir odada yanliz kaliyor. En yakin zamanda asilarini da yaptiracagim. Tuvalet egitimi de var. ( benden ogrenmedi, dogumda programlanmis:) ) Kedi ev arkadasi arayanlar, bana haber verirse cok seviniriz. Huysuz komsularim, bu ufakliga zarar verir diye korkuyorum, disariya birakmak istemiyorum. Yakinda resim ve videolariyla, tekrar gorusmek uzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 trde corgi cinsi bulunuyor mu bilginiz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Norveç orman kedisi bulabilir miyim acaba 1 tane tekir var çok sıkılıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Jack Russell - Dogo kırması yuva arıyor. Yaşını doldurmadığını tahmin ediyoruz. Yer: İstanbul foto http://i.imgur.com/8UKvv6f.jpg http://i.imgur.com/O1Z4Rsy.jpg İyi huylu mülayim bi köpeğe benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Hangi sapik jack russel ve dogoyu ciftlestirmis acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Rhom said: İyi huylu mülayim bi köpeğe benziyo. kaslar hiç öyle söylemiyor acaba bi tane daha çiftleştirseler türü devam eder mi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 http://img268.imageshack.us/img268/4563/7q3.png siz ya da kedi isteyen tanıdığınız birileri varsa, istemese de yükümü hafifletmek isteyen varsa, ne olur benden kedi alın.büyükleri istemeyebilirsiniz, yavrular da 4 aylık falan.evde 17 kedi oldu, cebi çok zorluyolar.aklınızda bulunsun, almak isteyen olursa izmir bornovadayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar