pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Oyun hakkında pek bir gelişme yok (resim, bilgi vs.) ama ilk video yayınlanmış ve kesinlikle izlemenizi öneriyorum :) http://www.gamersyde.com/stream_7321_en.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 beğenmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 pc yok muu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 YEŞİL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 fefty... fefty one... hehe. İlk oyun çok güzeldi. Bu da ilginç olacağa benziyor. Kim bilir başlarını ne derde sokmuşlar da çölün ortasında kalmışlar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=y6R6EN-soJ0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Tek kelimeyle muhteşem! Sırf bu oyun için yeni bilgisayar toplamayı düşünüyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 oha?! çok güzel olacak gibi bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 e a.creed olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 birinciyi yarıda bırakmıştım. bu gelmeden bitiriyim bi ara. bu baya güzele benziyo. gerçi atmosferi ilk oyundan farklı olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 çok iyi gözüküyo, bi zahmet bitiriyim artık ilkini ben de(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 bende şu oyunun birincisini hala oynamadım bi oyniyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 1. oyunu nasıl bitirmediniz be =p ben duramadım resmen hehe çok zevkliydi. Steam in indiriminden almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 atraksiyonlar falan çok hoş, heavenly sword tarzı zamanında bas mı oluyor bunlar yoksa tamamen bize mi bağlı? ben oynamadım ilkini falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ilk oyunun hastasiyim. Bu oyununda olacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 PC'ye cikar umarim, ama ilk oyundaki LBA-vari atmosferin uzaginda gorunuyor ki sahsen bu beni uzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 İlk oyunu sırf bu sefer sonunu getireyim diye (ha bir de süper indirim vardı :P ) parasıyla aldım ama hala bitiremedim. Bu haberle birlikte bitirmek farz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=45gvcnzG2hA&feature=related ilk oyunu görmeyenlere kolaylık olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 1'i oynayamadım ya,64bit vistada çalışmıyo oyun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bende de vista 64 var ben oynayıp bitirdim =p sorunda yoktu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 alla alla yaa,çalışmıyo derken şöyle bişey oluyo bende,oyunu yüklemiyo :S tam en sonuna gelio install'un çat diye kapatıyo.googleda filan araştırdım çok kişi aynı sorundan bahsetmiş ama çözüm yazan yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Steam üstünden aldım ben oraya kayıtlı, launch diyince açılıyor direk bir sorunda olmadı bitirdim oyunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 harika olmuş. ilk oyunu bi baştan oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 aynen steamden sorunsuz çalışıyo bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yalan olmuş deniyor. yapımcısı işten ayrılmış, zaten uzun zamandır haber alınmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar