khala Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Arkadaşlar kampanya 15 haziranda bitiyor, 20 günde ne kadar kontör kaldırırsanız o kadar iyi... Yarışma için bir kaç tüyo vereceğim; www.otopaneoldu.com 'a girip üye olun TRCELL üye olduğunuz hat, gelen aktivasyon kodunu girip üyeliğinizi başlatın.. Avea ve Telsim'e kontör vermiyor arkadaşlar malesef (bildiğim ve denediğim kadarıyla) Sonra giriş yapın O Topa Ne Oldu ? ya tıklayın, çıkan videoları doğru bildikçe kontör kazanma şansınız artıyor; İşin püf noktaları ; internet explorer'da video gosterıme gırerken F11 tusuna basılı tutun . spiker sonucun ne oldugunu soyluyor.(yanı tahmın yapmanıza bıle gerek kalmıyor) -İlyas topu kaleciyle ayrı köşelere gönderdi -Saffet attı gol oldu. -Selçuk kalecinin akltından plase gol. -Hasan elverişli durumda auta attı. -Mihailçenko gol attı. -Tanju vurdu kaleci çeldi Ünal vurdu gol. -Enginden dönen topu tamamladılar gol oldu. -selçuk top ile kaleciyi ayrı köşelere gönderdi gol oldu. -selçuk kafayla golü attı. -selçuk vurdu kalecide kaldı. -Tanju Penaltısını kaleci kurtarıyor(kontor garantıli ) -İlyas topu kaleciyle ayrı köşelere gönderdi -Saffet attı gol oldu. -Selçuk kalecinin akltından plase gol. -Hasan elverişli durumda auta attı. -Mihailçenko gol attı. -Tanju vurdu kaleci çeldi Ünal vurdu gol. -Enginden dönen topu tamamladılar gol oldu. -Yine Oğuz ceza sahasına orta Sergen kafa gol. -Erdal bir kafa Hasan gol. -Top yine Feyyazda, Hakan aut. -Fatih! Herzog! gol. -Oğuz, Tolunay orta, gol. -Tugay sert vuruyor, üstten aut. -Erdoğan'ın hatalı pası, gol. -Rıdvan gol şansı Tanju'ya verdi gol. -Seken top gol oldu. (Frikik) -Feyyaz, kaleci ayağından topu aldı. -Tanju penaltı kaleci kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 peki kaç kontür veriyor verdiği zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 4 er veya 12 şer olarak veriyor, valla başka bir forumdan aldım koydum buraya adam ss koydu 700 kontör kazanmış 4 günde toplam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Sen kazanabildin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 4 kontör kazandım 5 dk da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Faturalı da işe yaramıyo dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 o değil de çok ebliyor bu ie F11'e basılı tutunca, kendine gelemiyor bir süre bilgisayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 dakika veriyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bu arada hep tamam mı dicez olaya devam dersek yanıyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 20 kontör kazandım şu ana kadar tamam diyeceksiniz devam demeyin kontörleriniz/dakikalarınız yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 oha hemen sömürüyorum mesaj gelmedi giriş yapıyorum anlamadım itiraz etmiyor ama kazandığımda tekrar giriş yap diyor hah geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ulen 20 kere ard arda bi adama walpaper çıkamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 harika duvar kağıdı biriktiricem dfjsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 vazcaydım vakit kaybı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 30 kere falan denedim yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 inat ettim ben kontor kazanmadan bırakmıyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Ben tahmin ettim ve uğraşamadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 avea yazıo üye olurken ama kontor gelmio mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 şimdiye kadar iki tane hatalı pozisyonla karşılaştım :) birinde görüntüde gol oluyor ama cevap direkten döndü. diğerinde de görüntüde kaleciden kornere çıkarken cevaplarda aut seçeneği doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 şu temizlik bitsin de bakayım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 aktivasyon kodu gelmiyo :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 delircem olmuo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 oh be 30 dk denedim sonunda becerdim! yalniz bir boktanlik var randomize toplarin yerini degistiriyor ok ama hediye icin link pathleri hep ayni acik var yani :) bir deneyecem ise yarayacak mi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 arkadaşlar aktivasyon kodu daha yeni geldi..nereye yazzacağımı ve giğriş yapacağımı söyler mi birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 aib ben anlamadım F11 e basınca bişey olmuyor bende ? tam ekran oluyo küçülüo cevabı nasıls öylüo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar