khala Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Arkadaşlar kampanya 15 haziranda bitiyor, 20 günde ne kadar kontör kaldırırsanız o kadar iyi... Yarışma için bir kaç tüyo vereceğim; www.otopaneoldu.com 'a girip üye olun TRCELL üye olduğunuz hat, gelen aktivasyon kodunu girip üyeliğinizi başlatın.. Avea ve Telsim'e kontör vermiyor arkadaşlar malesef (bildiğim ve denediğim kadarıyla) Sonra giriş yapın O Topa Ne Oldu ? ya tıklayın, çıkan videoları doğru bildikçe kontör kazanma şansınız artıyor; İşin püf noktaları ; internet explorer'da video gosterıme gırerken F11 tusuna basılı tutun . spiker sonucun ne oldugunu soyluyor.(yanı tahmın yapmanıza bıle gerek kalmıyor) -İlyas topu kaleciyle ayrı köşelere gönderdi -Saffet attı gol oldu. -Selçuk kalecinin akltından plase gol. -Hasan elverişli durumda auta attı. -Mihailçenko gol attı. -Tanju vurdu kaleci çeldi Ünal vurdu gol. -Enginden dönen topu tamamladılar gol oldu. -selçuk top ile kaleciyi ayrı köşelere gönderdi gol oldu. -selçuk kafayla golü attı. -selçuk vurdu kalecide kaldı. -Tanju Penaltısını kaleci kurtarıyor(kontor garantıli ) -İlyas topu kaleciyle ayrı köşelere gönderdi -Saffet attı gol oldu. -Selçuk kalecinin akltından plase gol. -Hasan elverişli durumda auta attı. -Mihailçenko gol attı. -Tanju vurdu kaleci çeldi Ünal vurdu gol. -Enginden dönen topu tamamladılar gol oldu. -Yine Oğuz ceza sahasına orta Sergen kafa gol. -Erdal bir kafa Hasan gol. -Top yine Feyyazda, Hakan aut. -Fatih! Herzog! gol. -Oğuz, Tolunay orta, gol. -Tugay sert vuruyor, üstten aut. -Erdoğan'ın hatalı pası, gol. -Rıdvan gol şansı Tanju'ya verdi gol. -Seken top gol oldu. (Frikik) -Feyyaz, kaleci ayağından topu aldı. -Tanju penaltı kaleci kurtardı.
oper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 peki kaç kontür veriyor verdiği zaman?
khala Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 4 er veya 12 şer olarak veriyor, valla başka bir forumdan aldım koydum buraya adam ss koydu 700 kontör kazanmış 4 günde toplam
khala Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 4 kontör kazandım 5 dk da
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 o değil de çok ebliyor bu ie F11'e basılı tutunca, kendine gelemiyor bir süre bilgisayar
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bu arada hep tamam mı dicez olaya devam dersek yanıyor heralde
khala Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 20 kontör kazandım şu ana kadar tamam diyeceksiniz devam demeyin kontörleriniz/dakikalarınız yanar.
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 oha hemen sömürüyorum mesaj gelmedi giriş yapıyorum anlamadım itiraz etmiyor ama kazandığımda tekrar giriş yap diyor hah geldi
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ulen 20 kere ard arda bi adama walpaper çıkamaz ya
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 harika duvar kağıdı biriktiricem dfjsdh
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 inat ettim ben kontor kazanmadan bırakmıyacam
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Ben tahmin ettim ve uğraşamadım valla.
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 avea yazıo üye olurken ama kontor gelmio mu?
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 şimdiye kadar iki tane hatalı pozisyonla karşılaştım :) birinde görüntüde gol oluyor ama cevap direkten döndü. diğerinde de görüntüde kaleciden kornere çıkarken cevaplarda aut seçeneği doğru.
Alis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 oh be 30 dk denedim sonunda becerdim! yalniz bir boktanlik var randomize toplarin yerini degistiriyor ok ama hediye icin link pathleri hep ayni acik var yani :) bir deneyecem ise yarayacak mi ..
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 arkadaşlar aktivasyon kodu daha yeni geldi..nereye yazzacağımı ve giğriş yapacağımı söyler mi birisi.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 aib ben anlamadım F11 e basınca bişey olmuyor bende ? tam ekran oluyo küçülüo cevabı nasıls öylüo ?
Öne çıkan mesajlar