adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Bugün bi arkadaş bahsetti telekom 10.000 internet getiriyomuş ancak 2 yıllık sözleşme şartı ile aylık 30 milyon olcakmış doğru mu bu haber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 aylık 30dan çok olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bende öyle dedim ama sağlam kaynak falan dedi 2 yıllık sözleşme şartı varmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Şu bizim her gün "kafam girsin lan" diye bol bol kulağını çınlattığımız Telekomdan mı bahsediyoruz o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 adam gibi yararlanamadıktan sonra 100k verse ne olur. zırt pırt kopacaksa, teknik destek sacmalayacaksa, altyapı olmayacaksa, yurtdısı cıkısları adam edilmeyecekse... uzar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 adsl 2 den mi soz ediyosunuz aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Aylık 30 liraya 2 sene sözleşmeli, bence okey. Ama şöyle bi durum var, mesela 2007 haziran gibi gelin adsl e aylık 15 lira verin modemi de ayarlayalım size beleşe dediler, 2 sene sözleşme yaptırdılar. indirimli fiyatlar 6 ay geçerli oldu, sonra 35 e çıktı fiyat ocak 2008 den itibaren ve 2 sene sözleşmeliyiz. sözleşmeyi bozarsan da modemin parasını kat kat alıyor senden, bir de yaptığı indirimi alıyor yani 15 çarpı 6 lira. kısaca kesin başka bi şartı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 adsl2'den söz ediliyor zandımca. Bende duydum öyle birşey ama fiyat biraz az geldi. 30 olmaz tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Turkcell yapacak o dediğiniz olayı sanırım.. shiftdelete'de okumuştum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 tellcom o baska bişey. 100k hizmiti veriyolar su anda zaten istanbul'un bi kac bolgesinde, beleşe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 oper said: Turkcell yapacak o dediğiniz olayı sanırım.. shiftdelete'de okumuştum.. senin bahsettiğin zaten yapıldı quiknet ile, ki quiknet'de hız 100mbit'e kadar çıkabiliyor. Ama hizmet verilen yerler çok sınırlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 öyle bir hizmet olursa bu konuda "ya 10k vermedikten sonra anlamı yok" diyenlere verilmesin. onlar anlamlı 2mbit internetleri ile devam etsinler. aynı fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 KEHEHEHE quiknet var bizde. yazın geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 30ytlye 10mbit versinler ben 2 yıllık anlaşma imzalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 telekomun kendi int bağlantısı 30mbit arkın babası calışıyo.telekoma millet gelip bilgisayarda araştırma yapsın diye 4gb ram 4 cekirdekli bilgler almışlar.bizdeki int ne 1mbit sfdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 telekom o hızda interneti o paraya getirsin tüm kullanıcılar merkez bina önünde döner arkasını verir herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 10k internet nedir? Kastedilen şey 10mbit mi? Eğer öyleyse bu senenin başında da 30k geliyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 10k internetiben de merak ettim :D 10 kilo internet? yok be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hangi altyapi ile veriyorlarmis bunu? once onu sormak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 10yüzbinmilyon boloncuk internetim oldu gibi :) 10Mbit yaptıklarında aylık 30 ytl olur ise kotalı olur 6 gb falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 10mbit 6gb kotalı internet hahahaha dur sakinleşeyim. yok olmaz haahahahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 haha harbiden ha, 6gb kota 1 günde fln dolar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Zheld said: aylık 30dan çok olur 1mb sınırsıza 49 YTL veriom bea şimdi o 30 ytl ye gelirse ayıp olur. küfür gibi olur ama iyi olur...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bide turknet kendi altyapısını kuruyomuş,yabanci bi firmayla ortaklığa gitmişler vs,bu sene sonuna hazır olcakmış,2-3 gün önce vatanda gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 uzun süredir sölüyorum, bu ay uydu yollayacaklar, onunla ilgili bişeyler dönüyo piyasada. telefon bile edip adsl üyeliğinizi şimdiden 2 yıllık yapın indirim verelim demeye başladılar bi de, bu yöndeki düşüncemin doğru olduğuna iyice inanır oldum. Bi de uydu 24ünde mi ne yollanacaktı, ay sonuna ertelendi. böyle 2 sene bilmemne falan bağlamayan ve cazip olan kampanya bulursanız atlayın bence, yoksa bağlanmayın öyle.. bi de bu internet Türkiye'de nası bi vaka oldu ya, anında topic açıldığı gibi coşuyo post sayısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar