Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Undeadleri beğenmeyenler için Naxx'dan Lady Blaumeux'un seksi pozlarını koysun biri :p Ben bulamadım wowwikide bile vardı, kaldırmışlar (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 benim ud hatun rogue'um taş gibiydi pea :P Böyle anılarım bile var yani :P Blood elfler bildiğin aptal sarışını oynuyor :P http://img171.imageshack.us/img171/826/lolelfxo5.jpg UD dişilerinden sonra draenei gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Blaumexin sadece şu resmini koyabilirim, zira gerisi adamı banlatır. Ama pek sevdiğim bi hatun da değil o Soth çakması kasketiyle falan http://img.qj.net/uploads/articles_module/104646/Female-Deathknights-in-World-of-Warcraft_qjpreviewth.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 abi oyunda bunu oynamıyonki oyundakilerin ağırlığı kemiksiz 3 kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 human female ezer her kosulda alayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Bir zamanlar herkesin favorisi olan NE Female artık ayağa düşmüş herhalde kimse adını bile anmıyor. BE geldi NE yalan oldu herhalde... Gerçek elfler gelince çakma elflere yol göründü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 human f. nin memeleri sarkık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 degil sarkık pekte bi dik cokta bi dik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 NE leri drenai lar over power etti, literal olarak (ne diyoz biz buna turkcede) kısrak gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Densiz said: Blizzardın sistemindeki eksiklik. İnsanları bg de leech yapmaya zorlamak. Sert cezalar vermemek. 3 yerden sıra alma gibi bir lüksümüzün olması. 2 yer neye yetmiyor? Battlegrouplar her 2 ayda bir harmanlanmalı. Hatta 1 ayda 1. lütfen konu dışına çıkmalyaım arkadaşım tartışmayı bozuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mütevazi_aristokrat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 şaka di mi ? Yukarda drenai female soyup nigh elf oynatıyorlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Densiz said: Battlegrouplar her 2 ayda bir harmanlanmalı. Hatta 1 ayda 1. böyle birşey varmı?varsa kaç yüzyılda bir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Cuce said: pi kokuyo horde cirkinler, hayır anlamıyorum kim inek olmak ister veya abuk sabuk otistik tipli koca dişli bişi veya kambur cirkin bi orc. sacma yanı demekki horde oyuncularıdna bi sorun var aptal olabilirler. mal tipli gnome veya estetik düşkünü orangutan night elf olmaktansa, savaşçı ve onurlu bir tauren veya orc olmayı tercih ederim. - robert bosch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Suark said: ortada adaam kesmek kadar keyıflısı yoktur av de. Bu arada, eski avleri hatırlatırım. 6-7 saat süren inanılmaz zevkli ve hakkaten pvp olanları. Sıkıldım ulan mal gibi koşup boss kesmekten. casual pve si resmen av eskiden baya ilginç oluyordu av'lar. bir girerdin oyuna, 10 saat sürerdi. her kaleyi tek tek almakla uğraşırdın. giden kaleleri geri elde etmeye çabalardın. unreal tournament capture the flag oynarmış gibi böyle defans olurdu atak olurdu felan. bu sırada feci pvp kapışmaları yaşanırdı, çevrenin avantajlarını nasıl kendi avantajına kullanabileceğini düşünürdün. şimdi oyun başlar başlamaz iki taraf koşarak karşı bossa gitmeye çalışıyor. kimse birbirini öldürmüyor, pvp yapmıyor, kim daha önce bossu öldürebilir, onu bulmaya çalışıyorlar. evet dediğin doğru, casual pve'si gibi olmuş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bone said: mal tipli gnome veya estetik düşkünü orangutan night elf olmaktansa, savaşçı ve onurlu bir tauren veya orc olmayı tercih ederim. - robert bosch Hade lem spamcı :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Bone said: Suark said: ortada adaam kesmek kadar keyıflısı yoktur av de. Bu arada, eski avleri hatırlatırım. 6-7 saat süren inanılmaz zevkli ve hakkaten pvp olanları. Sıkıldım ulan mal gibi koşup boss kesmekten. casual pve si resmen av eskiden baya ilginç oluyordu av'lar. bir girerdin oyuna, 10 saat sürerdi. her kaleyi tek tek almakla uğraşırdın. giden kaleleri geri elde etmeye çabalardın. unreal tournament capture the flag oynarmış gibi böyle defans olurdu atak olurdu felan. bu sırada feci pvp kapışmaları yaşanırdı, çevrenin avantajlarını nasıl kendi avantajına kullanabileceğini düşünürdün. şimdi oyun başlar başlamaz iki taraf koşarak karşı bossa gitmeye çalışıyor. kimse birbirini öldürmüyor, pvp yapmıyor, kim daha önce bossu öldürebilir, onu bulmaya çalışıyorlar. evet dediğin doğru, casual pve'si gibi olmuş durumda. ve o 10 saat boyunca gele gele 1k reputation geliyodu bi süre sonra kafayı sıyırıyodun .. O sıçtımın daggerı için ömrümü verdim be ben !! Onu almadan da MC'den swordu aldıydım .. 9 saat av yaptığımı bilirim ya.. ağlıcaktım mk sinirden köprünün önünde geçmişti 6 saati !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Bende off hand kitap alacaktım galiba. Ömrümü yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Ben valla zırt die almıştım tufumu bineğimi, hatta mage arkımıda exalted yapmıştım. Cesetlerden lootları toplayınca geri verince baya rep veriodu. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben alt char olan samanın av repini exledikten sonra onun ustune darna-sw-exador u ex yaptım o topladıgım itemlarla bi oyunda sehirlere verdigim itemlarla 2-3 k rep aldıgım oluyordu defens yapma durumumuza baglı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Exodar nasıl rep yapıyorsun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Cesettan dusen matları ver adamlara ordan rep alıyorsun biri ex olunca digerine rep gelmeye baslıyor ama sıra sanıırm sw-if-darna gibi bi sey bakmak lazım en iyisi druidlere verdiign cristaller 15 tanesi 19 rep veriyor ki bi adamdan 10-15 tane cıktıgı oluyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Tauren ne kadar onurlu bilmem de hayvanlar aleminde ineğe tekabül ediyor, gayet açık, farkedilebilir olduğunu sanıyordum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 BGler tamamen şans işi. Bir girdiğin diğerini tutmuyor. Aşağıda resimdeki 12dk gözüksede 12den az sürede bitti. Allience Wins ekranı açıldıktan 2-3sn sonra :) Bundan sonra girdiğimde de galv dahil alınamayınca oyunu kapayıp çıktım :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar