Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP'nin 19 Mayıs rahatsızlığı

Masticore

Öne çıkan mesajlar

-"Kıyafetlerin Ankara’da huzursuzluk yarattığını gördük. Step gösterisinde böyle kıyafetlerin uygun olmadığı söylendi"

Kendimi kızların yerine koyuyorum da ne kadar büyük hayal kırıklığı.
Oturuyorsun kasıyorsun, uğraşıyorsun 19 mayıs gösterileri için. Büyük heyecanla o gün katılıyorun, gösterileri başarıyla sergiliyorsun, içinde bir sevinç.
Ardından zibidinin teki çıkıp "Ankara'da huzursuzluk yarattı bu kıyafetler, step gösterilerinde böyle kıyafetler olmaz ki zaten" diye bilmişlik taslayıp tüm hevesinizi kursağınızda bırakıyor.

-"Ankara’da huzursuzluk yarattı"

Nerde huzursuzluk yaratmış onu da söyleseydi bari. Ankara'da eylem, protesto, "namusumuz gitti huleyn" bağrışları felan olmuş sanki.

-"Biz bu konuda programı yapan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile görüştük. Önümüzdeki yılki kutlamalarda bu tatsızlığın yaşanmayacağını sanıyoruz."

Benny Hill öldü, ama sağolsunlar Benny Hill Show'u aratmayan işler icat ediyorlar sürekli.
E iyi aferin, haşema giydirelim, elbette doğrusu budur.
Heh.

-"Öğrencilerin kıyafetleri ile bu kadar ön plana çıkmamız ve gündeme bu şekilde gelmemiz hoş olmadı."

Neyle çıksaydık? Mesela 19 Mayıs'ta kuran okuma gösterileri, Kutlu doğum haftası felan ne ahenkli olurdu di mi...
Ayrıca gündeme gelinmesine neden olan sizsiniz ki bir kere. Ne tuhaf argümanlar yav. Allahım akıl fikir ihsan eyle bu adamlara...

edit: sir bülent arınç'ı savunmamış, beni şaşırttı :P

sir said:
step gösterisinde step kıyafeti giyilir, step kıyafeti dediğin de aha böyle olur.

bülent arınç tıynetindeki bi adam tabii ki bunu anlamaz ve "höyt, bu ne ahlaksızlık" der belediye başkanına.

rektör de haklı olarak "size ne lan" der. ve seneye de eminim ki, geçen senelerde de olduğu gibi bu gösteri aynı kıyafetlerle yapılcaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

becool said:
senin kıyafetin degil yanlız o.

19 mayıs resmi devletin töreni.

özel bir gösteri degil.

anlamıyorum böyle konuşanları
bunları bile bilemi yazıyorlar,yoksa 2 saniye düşünmeden aklına geleni mi yazıyorlar.

üzgünüz bundan sonra takım elbiseyle çıkarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
becool said:
senin kıyafetin degil yanlız o.

19 mayıs resmi devletin töreni.

özel bir gösteri degil.

anlamıyorum böyle konuşanları
bunları bile bilemi yazıyorlar,yoksa 2 saniye düşünmeden aklına geleni mi yazıyorlar.

üzgünüz bundan sonra takım elbiseyle çıkarlar.

Takım elbise de olmaz. Devlet töreninde step dansımı olurmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Bundan sonra takim elbise, ayak bilegi alti etek giyilerek cikilacak, oyle dans-mansta edilmeyecek; sehvet dansi onlar cunku, dinden imandan cikariyorlar adami; sadece yurunecek...

MEMEler cimbizla patlatilip gogus bolgesi duzlestirilecek ki MEME olgusu erkek kismi tarafindan algilanmasin...

Kalca bolgesi zaten takim elbisenin getirdigi hanim ceketinin alt kismi bol tutularak gizlenecek.

Devlet toreni bu boru degil.
Sosyal ağlarda paylaş

kadınları gunluk yasamda erkege convert edıp kocalarınınailelerinin yanında eski formlarına dondurucek teknoloji icat edilene kadar cekicez bu geyikleri

edit: simdi aklıma geldi oda kurtarmaz
cuppeli ahmet hoca erkeklerin birbirindende tahrik olabilicegini o yuzden erkeklerin birbirlerinin yanında bile yarıcıplak dolasmaması gerektıgını soylemıstı

cozum butun ınsanalrı carsafa sokmak veya butun sosyal iletişimi internet ustunden yapıp işleri robotlara yaptırmak olabilir

edit2:buda olmuyor şimdi aklıma geldi çünki yaşadıgınız yerde başka insanların olma ihtimali 0 ın altında olsa bile Allah (c.c.) daima sizi gorebildiginden onun huzurundada yarı cıplak dolaşmak gunahmış
hatta kuldan cok allahtan utanılması gerekiyormuş

valla bunada cozum bulamadım
allahproof bir yapımalzemesi icat edilemiyecegine gore 724 giyinik gezmek en guzeli

ha bazı gerizekalılar cıkar şimdi "o zaman allah neden bizi çıplak yarattı?" der onuda yanıtlıyım

bu cıplaklık olayı hep kafirlerin işi
insanalr hiçbirzaman cıplak dogmadılar
işte toplumdan ozenle gizlenen ilk insanlardan biri!

kendinden tesetturlu dogan insanoglu zamanla isminin ne oldugunu bilmedigimşz ama "evrim" olmadıgından emin oldugumuz bir surecten gecti

ilk komplo teorisi bugun cogu insan tarafından unutulmustur

vucudundaki allah vergisi tuyleri temizliyen abel ile tuylerin allah vergisi olup kesilmemesi gerektiginş savunan cain catıstı ancak abel tuylerini aldıgı jiletle kendi bileklerini kesip cain i katil gibi gosterdi
bunun uzerine cain in cocukları toplumdan tecrit edildi ve vampir bunlar filan diye sacmasapan masallar uyduruldu oysa cain ve cocukları orjinal insan yani kurtadamdı!
abel in yandasları bu hikayeyi dayatarak tuysuz kılsız bir insanlık yetiştirdiler

Sosyal ağlarda paylaş

Sir ' e katılıyorum öncelikle. Kimse kimsenin kılık kıyafetine karışamaz. Ama Bülent Arınç bir rahatsızlık duyduğunu belirtmişse hiç şaşırmadım , yaptırım veya herhangibirşey yapmadığı sürece rahatsızlık belirtmesi bir suç teşkil etmediğinden kendi fikridir saygı duyulur ya da duyulmaz ama sonuçta kimseyi bağlamaz.

Artı olarak ilk sayfalarda biri direk Başbakana açık küfür etmiş , küfür etmekle büyüdüğünü sanıyor sanırım arkadaş. Ki bu bir suçtur.

Aynı zamanda bir insanın sağlık problemi ile dalga geçmek çok seviyesiz bir yaklaşım o arkadaşları da kınıyorum. Sizin bir hastalığınız ya da yakınınızın hastalığı ile bu şekilde pervasızca dalga geçilince çok mutlu olursunuz eminim. Çirkin birşey. Ki bu kişi sevseniz de sevmeseniz de Türkiye'nin Başbakanı.

Bir de bukadar konunun uzaması hakatten gereksiz olmuş , biri rahatsız olduğunu belirtmiş ee sonra ..?
Sosyal ağlarda paylaş

Bülent Arınç bu ülkede etkili bir adamdır. Şu an, kim ne derse desin, ApoGül ve RTE ile beraber partinin/hükümetin en güçlü 3 adamından biridir. Sıradan bir insanın "o kıyafetlerden rahatsız oldum" demesiyle Arınç'ın demesi arasında dağlar kadar fark var. Eğer o öksürmüşse, eminim Manisa'da birileri verem olmuştur. Gelecek sene gereği yapılacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha rahatsızlık yaratmış beyefendide. Yanındakini düşünüp siniri mi bozuldu acaba?

O değilde şu faytonis midir nedir, çok eğlenceli bir adam. Paso yobazlık rpsi yapıp kavga çıkartmaya çalışıyor. Adamın her postu fail yahu. Devlet töreni falan diyerek harbi harbi uçmuş yani XD Tabi ki kasıtlı yapıyor. Yörünge dışına uçmak falan zevkli iş herhalde. Şimdi birde kasıp artist bir mesaj atmaya çalışırmış falan. Dedim ya çok kafa adam, yapabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...