Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sims 2: BBG Paticik Evi

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Benim yatak arkadaşım kim? :( Çift yatak da, kız atarsak yanımızdaki ne yapacak Doruk gibi izleyecek mi =/

Diadan zararsız birine benziyor ama diğerlerini hiç gözüm tutmadı.. Fede gizi homoseksüel, Doruk cinsi sapık, Puma içine kapanık sayko bir nerd portresi çiziyor ne yapacağı belli olmaz, Slickers rontçu..

Allahım nasıl bir eve düştüm ben :(
Sosyal ağlarda paylaş

senin yanina henuz yatan olmadi ya... sanslisin o acidan... gerci sansdan ziyade o kadar KOTU kokuyordun ki, kimse seninle ayni odada 3 dk durmaya dayanamadi son saatlerde. Kizlarin 2 si hatta senin yuzunden kacti, kacmayan tek kiz ise disarida dorukla top oynadigi icin kokunu almadi esddfsdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Pazar atletini giydirdin tabii bütün koltuk altı kokusu dışarda :) Abi bari bahçeye bir hortum falan at ben orda yıkanayım =/ Hem ben niye giremiyorum tuvalete napıyor bu adamlar tuvalette o kadar saat prostat mıdırlar nedirler..

Yoksa Puma'nın aldığı gazete Bulvar falan mı tuvaletten çıkmıyor mu adam :P
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:
Pazar atletini giydirdin tabii bütün koltuk altı kokusu dışarda :) Abi bari bahçeye bir hortum falan at ben orda yıkanayım =/ Hem ben niye giremiyorum tuvalete napıyor bu adamlar tuvalette o kadar saat prostat mıdırlar nedirler..

Yoksa Puma'nın aldığı gazete Bulvar falan mı tuvaletten çıkmıyor mu adam :P

valla herkes dusunu guzel guzel yapti :P

@asteroth: sagol bap ;) sizin eve de gececez, bu grubu biraz daha isleyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:
Puma içine kapanık sayko bir nerd portresi çiziyor ne yapacağı belli olmaz

lan nerd bile degil kafadan gozluklu sirin olmusum ben hehe
abi super olmus cok guldum kendime

isin kotusu ben gercek hayattada boyleyim kizlarla konusmayi bilmem, konusursam da gicik ederim milleti "abi discoveryde gormustum karincalar soyle boyle de yapabiliyormus yeaa, balinalarin seyi na bu kadarmis" diye diye. hey allam karincalar kovalasin, balinalar sey yapsin seni emi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...