aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 eneee cesit cesti sapik dolmus len ev, tobe tobe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ilk dayağı ben yicem o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 AHAHAH süper olmuş :) Dikkat ettiyseniz bunlarla fazla muhattap olmuyorum, bunlar karı kızla uğraşırken ben parayı götürüp hayatımı yaşayacağım =) Yanlız Fede'den ciddi ciddi tırstım, benim kapıya kilit falan taktıramaz mıyız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Super olmus ya o sumo muhabbetine koptum :D:D ellerine saglik devamini dort gozle bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ev parası girme olayı süper sdfjdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Doruk bu arada hala top felan fırlatıyor. Bittiğim anlardan biri de bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 lan sanal ortamda bile kızlarla ilişkilerim zayıf lan. hey allam ne hanzoyum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bak adama rahat rahat attı kendini banyo felan yaptı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bu yataklar yalniz... bizi bozmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 oyuna hic bir mudahalem yok, hersey otomatik, yataklari da biraz ortam yapsin, kiskirtsin diye koydum (bi de eve 6 tane yatak koyacak yer yok sdf) ayrica belki biriniz bu kizlardan birini dusurecek? cift yatak lazim :/ Dua edin hot tub koymadim. sdhfdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Benim yatak arkadaşım kim? :( Çift yatak da, kız atarsak yanımızdaki ne yapacak Doruk gibi izleyecek mi =/ Diadan zararsız birine benziyor ama diğerlerini hiç gözüm tutmadı.. Fede gizi homoseksüel, Doruk cinsi sapık, Puma içine kapanık sayko bir nerd portresi çiziyor ne yapacağı belli olmaz, Slickers rontçu.. Allahım nasıl bir eve düştüm ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 senin yanina henuz yatan olmadi ya... sanslisin o acidan... gerci sansdan ziyade o kadar KOTU kokuyordun ki, kimse seninle ayni odada 3 dk durmaya dayanamadi son saatlerde. Kizlarin 2 si hatta senin yuzunden kacti, kacmayan tek kiz ise disarida dorukla top oynadigi icin kokunu almadi esddfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Pazar atletini giydirdin tabii bütün koltuk altı kokusu dışarda :) Abi bari bahçeye bir hortum falan at ben orda yıkanayım =/ Hem ben niye giremiyorum tuvalete napıyor bu adamlar tuvalette o kadar saat prostat mıdırlar nedirler.. Yoksa Puma'nın aldığı gazete Bulvar falan mı tuvaletten çıkmıyor mu adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Abi Fede HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Muhteşem bir başlangıç olmuş Azmo, ellerine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Slat said: Pazar atletini giydirdin tabii bütün koltuk altı kokusu dışarda :) Abi bari bahçeye bir hortum falan at ben orda yıkanayım =/ Hem ben niye giremiyorum tuvalete napıyor bu adamlar tuvalette o kadar saat prostat mıdırlar nedirler.. Yoksa Puma'nın aldığı gazete Bulvar falan mı tuvaletten çıkmıyor mu adam :P valla herkes dusunu guzel guzel yapti :P @asteroth: sagol bap ;) sizin eve de gececez, bu grubu biraz daha isleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Slickers gibi yapacaksan hiç yapma Azmo, adam bildiğin stalker olmuş hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Slat said: Puma içine kapanık sayko bir nerd portresi çiziyor ne yapacağı belli olmaz lan nerd bile degil kafadan gozluklu sirin olmusum ben hehe abi super olmus cok guldum kendime isin kotusu ben gercek hayattada boyleyim kizlarla konusmayi bilmem, konusursam da gicik ederim milleti "abi discoveryde gormustum karincalar soyle boyle de yapabiliyormus yeaa, balinalarin seyi na bu kadarmis" diye diye. hey allam karincalar kovalasin, balinalar sey yapsin seni emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 lan puma ne yeto adamsin be ahuahu, o degilde azmonun fotoroman super, ustune yazilan yorumlar da super, koptum gece gece ahuahua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ahaha efsane oluyor bu süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ahahaha abi ahahahaha bayıldım bayıldım daha fazla istiyorummmmmmmm!!!!! :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 hahahaha çok iyi ya, mükemmel bir anlatım! gülmekten kırıldım bir-iki yerde valla. devam devam! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 efsane olmuş, bu kadar iyi olacağını beklemiyordum. ev geyiklerine bittim yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 eheuhe güzel olmuş ellerine sağlık aynen devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 süpr olmuş.. ama bunların resimli hikaye kısmını kilitli bi başlığa da koysan.. buradan geyikleri yapılır ama baştan sona okumak isteyen birisi aranıp durmaz (kaçıncı konu kaçınsı sayfadaydı be? ben neyi okuyorum? bunun devamı nerede lan!) misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Doruğu çizdim arkadaş. direk yavşadı kıza. o diilde gay emokid olmayım lan !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar