adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 2 tane gözlüğüm vardı ikiside kırıldı uyuz oldum güneşte tepede sürekli gözlüğüm yok ama çok dandik bişide almak istemiyorum aynı zamanda aşırı pahalı bişide almak istemiyorum. geçen gün girdim bi gözlükcüye bi kaç model gösterdi en ucuzu 480 milyondu rayban marka gözlüktü özür dilerim dedim çıktım dükkandan...Yardım edebilirmisiniz nerden güzel ucuz gözlük alabilirim (istanbul) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oha rayban 480den başlar mı yav. yeni modeldir onlar. dandik gözlükçşüye git, geçmiş sezonlardan poloroid camlı rayban al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 250 yetaleye bulursun rayban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Tanıdık gözlükçü bul yarı fiyatına alırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 480 demiş ve uçmuş o gözlükçü arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 nasıl korktum 480 dediğinde gözümdeydi gözlük kira falan istiyecek sandım okadar pahalı gözlük mü olur ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ya öle dediğine bakma zaten %30 kafadan düşer nakitte o fiyatta alma zaten düşer mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 480 ne hacı alırmıyım o paraya gözlük 100 milyon belki veririm belki vermem o bile pahalı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Bak şimdi ben uzun zamandır düşünüyorum. Düşündüğümü sanada söyleyim. İlk önce bir antikacı buluyoruz. John Lennon'nın ki gibi gözlük çerçevesi alıyoruz. Çoook aşmış birşey değilse En fazla 70 YTL filan ödersin. Ardından bunlara eğer numaralı gözlük kullanıyorsak onun camlarını taktırıyoruz. Daha sonra birde ayriyetten monte edilebilir cins güneş gözlüğü camı yaptırıyoruz. Sadece camı yaptırdığımızdan çok daha ucuza geliyor. Hatta bütün hepsini 200 YTL kapatabilirsin. Bizim arkadaş yapmıştı sanırım bunun gibi birşey. Bende bu yaz yapcam. Amacım böyle bir gözlük çıkarmak ortaya http://img237.imageshack.us/img237/1785/dvdngt114dvdiz0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 100 liraya markalı gözlük var mı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 100e gözluk bulamassın zaten de o lennon gözlüklerde çok riskli yani jean reno gibi durmaz büyük ihtimal şebek gibi görünebilme ihtimain çok yüksek marijinal olcam diye şebege dönebilirisn burun yapısı kaş kalınlıgı falan çok onemli tercih tabi güzel duranda yakışıyo harbiden sanki gözlükçüyüm bende lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Zaten antikacıdan gözlüğü alırken anlaşılır şebek mi karizma mı olacağın. Baktın yakışmıyor hiç yaklaşmıycaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 pahalı be ağa yaa bende istiyorumda bulamıyorum öyle hem kendime hem ucuz bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bi gözlükçü arkadaşım vardı. o pahalı gözlükler çok ucuza mal ediliyo demişti. karı %200 daha da fazla yapıyolarmış. şaşırmıştım bende. 150 ytl lik gözlüğü 50 ye verdi bana. sırf etiketten ibaret herşey. 100ytl ye eğer tanıdık varsa 250 ytlik bi gözlük alırsın. geliş fiyatı 100yt falandır onların.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 su alet nasildirgozluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 aviator dan şaşmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Oakley diyorum daha da birsey demiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben 8 ay önce falan şu gözlüğü yaptırmıştım bir arkadaşıma 70 ytl tutmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bi de yüzüne takıp resmi atsan çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 domalim bide nasıl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 topic'imde öyle şeyler yapma mayhem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 hmm peki. git bakkaldan bi kilo dom al da gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 peki abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 asuhausha ayar üstüne ayar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bak güneş gözlüklerini şöyle alıyorum... git iyi bir gözlükçüye beğen bir tane gözlük.. sonra sapının iç tarafındaki seri numarasını aklında tut veya not et.. ebay'e gir kodu gir 500 ytl vereceğin gözlüğü maksimum $200'a al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar