Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güneş gözlüğü

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

2 tane gözlüğüm vardı ikiside kırıldı uyuz oldum güneşte tepede sürekli gözlüğüm yok ama çok dandik bişide almak istemiyorum aynı zamanda aşırı pahalı bişide almak istemiyorum.
geçen gün girdim bi gözlükcüye bi kaç model gösterdi en ucuzu 480 milyondu rayban marka gözlüktü özür dilerim dedim çıktım dükkandan...Yardım edebilirmisiniz nerden güzel ucuz gözlük alabilirim
(istanbul)
Sosyal ağlarda paylaş

Bak şimdi ben uzun zamandır düşünüyorum. Düşündüğümü sanada söyleyim. İlk önce bir antikacı buluyoruz. John Lennon'nın ki gibi gözlük çerçevesi alıyoruz. Çoook aşmış birşey değilse En fazla 70 YTL filan ödersin. Ardından bunlara eğer numaralı gözlük kullanıyorsak onun camlarını taktırıyoruz. Daha sonra birde ayriyetten monte edilebilir cins güneş gözlüğü camı yaptırıyoruz. Sadece camı yaptırdığımızdan çok daha ucuza geliyor. Hatta bütün hepsini 200 YTL kapatabilirsin. Bizim arkadaş yapmıştı sanırım bunun gibi birşey. Bende bu yaz yapcam. Amacım böyle bir gözlük çıkarmak ortaya

http://img237.imageshack.us/img237/1785/dvdngt114dvdiz0.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

100e gözluk bulamassın zaten de
o lennon gözlüklerde çok riskli yani
jean reno gibi durmaz büyük ihtimal şebek gibi görünebilme ihtimain çok yüksek marijinal olcam diye şebege dönebilirisn burun yapısı kaş kalınlıgı falan çok onemli tercih tabi güzel duranda yakışıyo harbiden
sanki gözlükçüyüm bende lol :)
Sosyal ağlarda paylaş

bi gözlükçü arkadaşım vardı. o pahalı gözlükler çok ucuza mal ediliyo demişti. karı %200 daha da fazla yapıyolarmış. şaşırmıştım bende. 150 ytl lik gözlüğü 50 ye verdi bana.
sırf etiketten ibaret herşey. 100ytl ye eğer tanıdık varsa 250 ytlik bi gözlük alırsın. geliş fiyatı 100yt falandır onların..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...