di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Selam, Konuyu nereye açacağımı bilemedim. O yüzden buraya açıyorum. Uygun bir yer görülürse pek tabi taşınabilir. Henüz kesin olmamakla birlikte bir ihtimal trivian/ikariam tarzı, webbased bir oyun kodlamam istenecek. Oyun grafikleri haricinde tüm işi üstleneceğim -grafikleri hazırlayabilecek seviyede bir pati çıkarsa o işi de alabilirim. İşin özü bana bu oyunla ilgili bir senaryo ve bu senaryoya bağlı dünya ve kurallar yaratacak biri lazım. İlgilenenler olursa özel mesaj atabilirler ya da buraya yazabilirler. Karşılığı? sorusuna cevap olarak; işin bedavaya yapılmasını istemiyorum pek tabi fakat ücret/karşılık konusunu bu konu içinde konuşmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 "Dünyada topu topu 10-12 senaryo vardır. Bizler de dönür dolaşır farklı yorumlarla bunları tekrar tekrar anlatırız." - William Shakespeare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 rewendor, flawless victory =) ben bu konuda hardcore mmorpgcilere danış derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 sir said: rewendor, flawless victory =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 web based oyun şehir kontrol etmemi olcak karakter yonetmemi. Karakter yönetmede kungfulu mungfulu daha duymadım öle bişi yapabilirsin :D köylü yapacaksan da japonyada samuria clanları gibi. yaparsın asker olarak ninjalar samuraylar vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bilim kurgu düşünür müsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 peki sorarım sıze döner dolaşır mı dönür dolaşır mı çözemedim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Rewendor said: "Dünyada topu topu 10-12 senaryo vardır. Bizler de dönür dolaşır farklı yorumlarla bunları tekrar tekrar anlatırız." - William Shakespeare http://en.wikipedia.org/wiki/The_Thirty-Six_Dramatic_Situations Yazacak birilerine belki ufak bir kaynak olur. Türkçesini bulamadım. İsteyen olursa çeviririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 solaris777 said: bilim kurgu düşünür müsün Benim de aklımda Mech türü bir konsept var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 solaris777 said: bilim kurgu düşünür müsün pek dusunmemistim ama olmamasi icin hic bi sebep yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Uzun süre masa üstü FRP oynatmış , ve ciddi anlamda senoryoları sevilen biri bulmanı tavsiye ederim. İçlerinde çok yetenekli insanlar var. O yüzden masaüstü kısmına bu konuyu açmanı tavsiye ediyorum. Veya link ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ikariamda mesela Yunan kültürü var biraz mesela, sen Türk kültürüyle ona benzer birşey yapabilirsin. Mesela kuralları Türk örf adetlerinden kaynakli birşeyler falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 evden kötü üvey annesi yüzünden kaçan 3 çocuk. geceyarısı ormanda saldıran kurtlarla olan bir sahne. ardındna ekran aydınlanır kurt murt yok etrafta heryer yyeşil falan zııııııııııttt burada bir fantastik bi senaryo girer olaya büyücülü vuruculu falan.falan filan derken hikaye sona erer tam mutlu son derken bi anda ekran tekrar bembeyaz olur dramatik bi müzik ardından köylü ahalisi ormanda 3 tane çocuk cesedi bulur wtf falan derken bakarsın ki cocuklar anaaaam anladın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 hadi hikayeyi yardın diyelim.. dünyayı yavaş yararsın. marduk musun huleyn?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Web based oyun kodlamanı isteyenlerin elinde bi hikaye yok mu ki? Biradır sen kafana göre bi oyun kodla da biz sizi ararız mı diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Web based oyunlarda genelde öyle çok aşırı bir senaryo olmuyor zaten. O yüzden çok kasmana gerek yok sanırım. Ha illa hikaye falan zorlayacaksan da masaüstü bölümüne bir sor istersen. Eskiden olsa seve seve yapardım öyle ücret falan da istemeden ama şu aralar okuldu kişisel problemlerdi falan soğuttu beni bayağı bu tür şeylerden, eski hevesim kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 2 seksi kadın ile dünyayı yarmayacak senaryo yoktur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ben seksiye seksi demem seksi benimle yatmadıkça Hmm o söz öyle değildi sanki.. Amaaan pırrrttt (Burhan Altıntop efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Şişman bir kötü kadın, iyi ve zayıf bir (aynı zamanda cılız) barbar, al sana süper bir hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 3-5 kitap bak senaryo bak kırp (: birleştirince bişeyler çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Senaryodan ziyade oynanışa kafa patlatman daha iyi olur. Web oyunlarında hikayeye bakan yoktur. Şöyle 3-5 gün inşaat ya da araştırma süresi vermeyen bir şey yaparsanız voliyi vurursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bu aşşağıdakilerin hepsini ben yazdım oku dağarcığın açılsın tüm hakları saklıdır destanlar güz alaca karanlığı ejderhaları kış gecesi ejderhaları İlkbahar Şafağı ejderhaları efsaneler İkizlerin zamanı İkizlerin savaşı İkizlerin sınavı raistlin tarihçeleri ruhdöveni silah kardeşliği beşinci Çağ İkinci kuşak yaz ateşinin ejderhaları kayıp efsaneler vinas solamnus fistandantilus, yeniden doğuş kang ın alayı kıyamet tugayı ejderan kuralları yeni Çağın ejderhaları yeni bir Çağın doğuşu kasırganın günü kargaşanın arifesi dhamon efsanesi düşüş İhanet kurtuluş buzduvarı haberci altın küre kara dalamar huma destanı ruhlar savaşı serisi batan güneşin ejderhaları kayıp yıldızın ejderhaları yokolmuş ayın ejderhaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 senaryodan cok oyunun detayini yuksek tutarsan daha cok ilgi cekersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Insanlari cekecek ve `hit` olabilecek senaryo varsa elinde, bunu kodlayacak adami komik bir ucrete tutabilirsin. Bir suru hazir taslak ot bok var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar