Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acı Kaybımız..


-Deno-

Öne çıkan mesajlar

2001 yılından beri bana hizmet eden , varını yoğunu ortaya koyan , beni eğlendiren , yeri gelince sinirlendiren , küplere bindiren , hatta kimi zaman o küpleri deptirten , 200'den fazla oyun görmüş , siyah , tek fanlı , 1.7 Ghz ( '-_- ) , 1GB ramli , DELL marka bilgisayarımı , bugün kaybetmiş bulunmaktayım. Yanlış anlaşılmasın , şu an onun aracalığıyla yazıyorum bu satırları , halen aramızda. Ama Cuma günü yepisyeni bilgisayarım geliyor , bunun yüzüne bile bakmicam , pencereden degaj yapıcam. Havada uçarken arka arkaya resimler çekicem , onları bilgisayara aktarıp Fail yazıları monte edeceğim kenarlarına paint vasıtası ile..

Gömmüyoruz kardeşim , direk çöp bu ehe. Ama isteyene satarım. Dell iyi , Dell güzel.. Ama toplama bi başka hacı.. O başka..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de demem nedir ki yani. benim bilgisyarım arkadaşlarımdan topladığım, arkadaşlarımın hediye ettiği, benim ikinci el olarak aldığım parçalarla çalışıyor. hatta hep anlatırım, en son böyle pis bi apartmandaki bi bilgisyarcıdan 256 ram aldım bikaç ay önce, adam ram i gazeteye sarıp verdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...