BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Manchester United dünyanın en büyüğü olarak anılıyor kimi zaman ama sadece 2 Avrupa şampiyonluğuna sahipti,şimdi 3ledi;Real formsuzken arttırmalı CL kupası sayısını.Manyak bir çekirdek kadroya sahipler. Aiko said: chelsea nin kazanmasını istiyodum ama 7enerlilerin; şampiyona elendik, chelsea gelmese şampioynuz gibilerinden boş boş konuşacagını bildiğim için bu sonuçta pek kötü olmadı Kaç sayfa lafı bile geçmedi ne gereksiz postlar atıyorsun öyle sen bakiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 7ener yazmayın kardeşim yener diye okuyorum hep 7 gördükçe y diye şeedesim geliyo enee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 hikaye yea, yemişizdir birinden de bu 6s muhabbetinin çook öncesinde yani. orijinal olun ezikliğinizi lanse etmeyin komik oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 kingpin said: cry more fistan ;) sana nası salak demem yasak bu da yasak futbol bölümünde diye biliyorum sen ne diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 öyle ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 7ener ne ulahn en alaka a-aaa merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 fenere laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Ronaldonun golu cok iyidi yalnız helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 eed ronaldonun golü çok iyiydi de, penaltıda bariz göt oldu. sevindim orda hafiften ama sonra kupa gidiyo lean?! diyerekten hüzne boğuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ahahh bu ne ya koptum.. http://www.youtube.com/watch?v=w_vJNQuvd1o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Ben pes'de hep machesteri alıyorum ondan onlar kazansın istiyodum zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 manu 2. kez aldı dimi CL yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 2 cl 1 şampiyon kulüpleri kupası. ilker yasin ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 3. kez manu 2. kez alex ferguson diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 1968 1999 2008 : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Cl den bahsediyorum şampiyon kulüpler kupası değil. 99da bayern'i ezdi geçti bide bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 68 de Cl vardı da onlar mı almadı : ) LoL! ayrıca 91 de uefa ve super kupa var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Ahhaha resim iimiş :D i dunno P.S : tuğçe kim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 toggie said: ulan ne guzel ronaldo da kacırmısken alsaydı chelsea bee. neyse artık avrupa kupasında üzüntüden aglatırız insallah. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 @balu sizene :D:D msn plus'ın şeysi, kalıyo orda o hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 star tv'yi izlemeye devam edin, gösteri gerçekten çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Avram Grant haketmiyordu bu başarıyı.Adam zaten kupa gidince şok oldu.Hiç yakışmıyor chelsea ye köylü gibi tipi var. Man.lıların alkışlamaları güzeldi. terry çok üzüldü ayağı kaydı insan kafayı yer.Ronaldo nun da kaçıracağı çok belli oldu. Anelka ise nelere mal oldu chelsea ye istemiyorlardı aslında anelkayı ilginçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Her ne kadar başından beri Manchester'ın almasını istemiş olsam da , Terry'nin o halini gördükten sonra içim cız etti. Lampard ve Terry keşke Manchester'da olaydı da şimdi onları da şen şakrak görseydim dedim , olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar