nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 her vize ve final haftası once tekrar baslıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Ne kadar içiyordun günde Baluu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Normal koşullar altında, 15 dal civarı. Bir eğlence, Bir toplantı felan var ise, 1,5 pakete kadar çıkabiliyordu bu sayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yoksunluk hissi var bi de. çok iyi bi dostunu kaybetmişsin gibi oluyor. aman ne iyi dost anasını satiim. ama öyle oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bi 2-3 hafta kadar sigara içilen ortamlardan uzak dur bence. Cafeydi bilmemneydi falan yalan olabilir, ya da içmeyen arkadaşlarınla (eğer varsa) falan gez vs. Çevrende içen olmayınca aklının ucundan bile geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Evet... İlk 30 Saati geride bırakırken, 30 saat sonra ilk sigaramı yaktım, Tam 30 saattir karşımda duran paketten 30 Saat sonra 1 sigara aldım, bir dahaki hedefimiz 30 Saatlik rekorumuzu kırmak. Bizi izlemeye devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 öyle sigarayı bırakmış sayılmıyosun ki azaltmış sayılıyosun!!! saymam hemşerim baştan topic aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Yok aga, bu süreç benim için zor olucak bu belli yani.. Topic de o yüzden mı acaba ? şeklinde. Çünkü daha önce çook failler yaşadım bu konuda.. İşte uzun bi süre bu topicde birlikteyiz yani anlayacağın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 hıııı valla 14 yaşında başladım sigara(18 yaşındayım)şimdiye kadar hiç acaba bıraksam mı demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yaş 22, 16 yaşından beridir düzenli sigara içiyorum. ilk sigaramı 6 yaşımda felan içtim. yaklaşık 3 senedir, çok fazla girişimim oldu sigarayı bırakmak için, ama tabi hiç bi yardım kuruluşuna felan başvurmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 baluu sigara azaltılarak bırakılmıyor ben bunu bilir bunu söylerim. 30 saat sonra 1 tane yakmicaksın. şöyle düşün o sigarayı yaksan da yakmasan da sonradan canın isticek en iyisi yakma yanına kar kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 adamınbiri said: hıııı valla 14 yaşında başladım sigara(18 yaşındayım)şimdiye kadar hiç acaba bıraksam mı demedim aynen :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 kabuk arkadaşım 31 saat 13 dakikadır 1 sigara içtim. Sen kaç sigara içtin acaba : ) kar kardır diorm. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 dur ben hemen yakiyim bitane daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 1 sene bıraktım ben sigarayı bıraktığım saniyeden önce günde 2 patek içiodum. o saniyeden sonra 1 sene boyunca hiç içmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 günlük tutarak sigarayı bırakamazsın. çok gördük bunları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 neden bırakamayım ? bu da bir çeşit motivasyon işte.. 32 saat 32 dkdir 1 tane sigara içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Baluu said: Evet... İlk 30 Saati geride bırakırken, 30 saat sonra ilk sigaramı yaktım, Tam 30 saattir karşımda duran paketten 30 Saat sonra 1 sigara aldım, bir dahaki hedefimiz 30 Saatlik rekorumuzu kırmak. Bizi izlemeye devam edin. sigara öle bırakılmaz=))yalan olur öle 30 saate bir içiorm bana bişi olmaz bi 30 saat daha içmem tamamlarım die düşünürsün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 sigarayı bıraktın mı tak diye kesiceksin yok içkiyle bir tane yok arkadaş ortamında bir tane yemek sonrası bir tane paket taşımıyorum falan olmayacak tak diye kesiceksin sayın abim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 34 saattir 1 sigarayım halen.. 70-80 saat geçmeden içmem, sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 öle bırakmasssın tekrar sölüorm=) yok 80 saaten sonra 1 tane daha içeirm sonra bi tane daha içim 160 saat içmem flan flan die uzar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 sana msn'den söyledim burdan da yazıyım. 6 sene içtiğin sigaraya giden parayla neler yapılcağını düşün ve önündeki 6 sene için bırak agali. sırf özentilikten 1-1.5 sene sigara içtim, günde bir paket nerdeyse, "napıyorum ben" dediğim gün sigarayı bıraktım 11 aydır elimi sürmedim daha. sen istersen yaparsın, ha belki yaşım küçük falan ondandır bilemicem ama, anahtarı sende yani bence. iste ve bırak. gerçekten istemiyosan bırakma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 2 aydır içmeyen biri olarak tavsiyem önce bir şekilde el alışkanlığını yok etmendir. ben 1 ay nikotin sakızı attım ağzıma her canım sigara istediğinde ve böylece yıllardır günde 500 sefer yaptığım bir hareketi unutmuş oldum, bu işin en önemli safhası. tabii bu nikotin sakızı kullandığım 1 ay bırakmış saymadım kendimi çünkü bağımlılığın devam ediyor. el alışkanlığı yok olduktan sonra ise gerisi sadece bırakmayı isteyip istemediğine bağlı, istiyorsan çok da sorun olmuyor. ben nikotin sakızını bırakıp normal sakızla idare etmeye başladım ve tuttu, bile bile kandırabildim kendimi çok güzel bir şeydi. ilk 2 haftadan sonra hiç zorlanmıyorum artık. hatta arada haftada 1 falan nargileye gidiyoruz içsem dahi sonrasında sigara çekmiyor canım mesela 4 gün önce nargile içtim normalde tütün mamülü kullandığım üzere bağımlılığın canlanması gerekirdi ama olmadı, demek ki yenmişim bazı şeyleri. buna destek olarak bir şeyler yapman lazım mesela spor mükemmel bir ilaç, haftada 2 gün antrenmanımın olması bana çok yardımcı oldu. resmen temizliyorsun kendini. ayrıca sana "yaak hadi ollum bi tane yhaa" "ya nereye bırakıon ekieki var mı mis gibi kemıl soft gibisi iç bitane cierlerin bayram etsin" tarzı yaklaşımlarda bulunan tanıdıkların daha önce sigarayı bırakmayı 250 sefer denemiş ama iradesizlikleri yüzünden becerememiş ve senin de bırakacağına inanmak istemeyen aciz insanlardır uzak durmalısın, sigarayı bırakma yolunda en büyük engel onlardır çünkü, cidden canını çektiren bir etkendir. ben de 2-3 kez bırakmışken bu tipler sayesinde yeniden başladığımı bilirim çok da büyük haz alırlar başkalarının bırakamamasından. esey gibi yazdım yalnız hehe umarım faydası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben de azaltarak bırakmayı denemiştim ilk. olmadı başladım geri. bi iki hafta geçti. tak diye bıraktım. hatta yanık sigara vardı elimde. attım.bi daha da sigara almadım elime. 6 ay falan oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 DoruK said: ayrıca sana "yaak hadi ollum bi tane yhaa" "ya nereye bırakıon ekieki var mı mis gibi kemıl soft gibisi iç bitane cierlerin bayram etsin" tarzı yaklaşımlarda bulunan tanıdıkların daha önce sigarayı bırakmayı 250 sefer denemiş ama iradesizlikleri yüzünden becerememiş ve senin de bırakacağına inanmak istemeyen aciz insanlardır uzak durmalısın+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar