Sarp99 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 2004'ten beri gıcığım bu Amarr'lara zaten iyi olmuş Ağustos ortası gibi geliyorum inşallah sizin şirkete. Bekle beni Amarr..... Mert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bayadır hikaye yazamadım bende ama fraps yükledim bi dahaki macera videolu olucak eğer savasş sırasında kaydetmeyi unutmazsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 2 tane bc kullaniyosunuz hemide t2 turretle bide 2 vagabond olsaniz vay haline milletin bence bi deneyin oyundan bayadir uzak kaldim bi binemedim lanet vagaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ya bu aralar feci şekilde matar ezik gelio amarrın deli laser dpsine ve gallentenin jam yemiyen dpsine karsi. matarın falloffda savasmasi yuzunden ztn %20 civarinda dps kaybı var bide ustune gemilerdeki sacma slot dagılımı ve gemilerin yarısının shield tank bonusuna sahip olması fln deli etmeye başladı beni. bide yeni bsye geçicem bslerin hicbirini begenemedim. tempestin tankı ve dps i diger bslere göre ikiside orta maelstorm shield bonusu var highslotlari guzel ama shield bonusu tamamen bosa gidio tankıda iyi gibi sanıırm typhoon 4turret 4missile gibi abuk sabuk bi highslot dagilimi var tankı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 tempest ile 1400 leri takip sniper takilicaksin.. ama tackler şart tabi.. mael shield tank ac boat ama gene tackler lazim tabi.. typhoon grind bs salla pvp de.. benim butun bs lerim goon space de bi yerlerde dagildi bob kaptirinca heryeri.. vaga ile mal mal dolasiyorum simdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ya gemı buyudukce matar mallaşmaya başlıo. Bc ustu pek ıı deıl bence matarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Matar bc üstü herşeyde ezik şuan. Large Projectile silahların ezikliğinden ötürü. Son savaşımız bi tarafımızda patlama riskiyle karşı karşıya :) Savaşın açıldığı saatte 9 kişi tarafından kamplandık. (ortalama olarak 2005 ten beri oynuyor hepsi) Dominix, typhoon, nighthawk, hurricane, blackbird, arbitrator, rifter, falcon, kestrel gibi adeta eve ship gallery tadında bi filoya sahipler. Baklaım ne olacak ne bitecek. Bu gazları ilk gün gazı mı yoksa azim canavarı mı arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 en uygunu typhoon aslında gene pvpde. torpido ve large ac takıp baya iyi bi tank ve 700 civari dps elde edebiliomuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 kiroshi'e savasda toplam verdigimiz hasar 702m'e (4bs 1 commmand s) ulasti. Aslinda herkes tatil derken dagildi ve cok eve verimimi dustu. Ancak haftasonlari bir yogunluk yakalyabiliyoruz. Ben de bir hafta bekledikten sonra, cts sabahi 1-2 saat bosluk yakaladim ve hemen girdim : ) 4 wt online'di, domi'me atliyip locator'uma gittim. Bize yeni savas acan "sok"in 2 uyesine oncelik verdim ve arama sonucu cok iyi degildi, bir de baktim ki kendi 0.1'deki ana sistemlerindeler. Tek basima koca kicli domi'mle low sec'e girmek pek akil kari olmayacakti ozellkle de karsi sirketin ana sistemine. caresizlikle kiroshi wt'lerine yoneldim. ilk arattigim uyesi nerede oldugu cevabi gelmeden oyundan cikinca sadece elimde 1 wt kalmisti ve o da station'dan hic cikmayan biriydi kendi kendime "pef"liyip soylenirken, Sansimi denemek icin public channel'larina girdim ve benim intel listemde olmayan bir uyelerini gordum (ha ha). Ama locator'umu kullanmaya daha 15dk vardi ve eve oynama vaktim git gide azaliyordu. Eski emektar sistemime donmem gerekiyordu. Sistem cok komplike degil ama verimli de degil, ozet olarak info'sunu acip gorev aldigi agent'larin listesinden nerede olabilecegini cikartip raks/denk getirmeye calisiyorsunuz. hmmn iki tane yuksek iliskilere sahip oldugunu agent'i ayni sistemde ve bana 7j otedeydi, hemen hizalanip atlamaya basladim. Sisteme geldigimde onu local'de gordum, avinin izini dogru surmus olmanin verdigi naif gururun bir kac saniye tadini cikarttiktan sonra hemen gemimi geldigim gate'e cevirip micro-warp drive'imi actim. Hizlica sistemden cikamm gerekiyordu keza beni gorurse huzursuzlanip istasyona kacabilirdi. Sistemi gelirken incelemistim, sadece bir cikisi vardi bu da Sistem disina herhangi bir gorev aldiginda kucagima dusecek demek oluyordu (ha ha). gate'in 1km'lik yorungesinde, sensor booster'im acik sessizce bekliyordum. Market'deki urunleri inceliyip vaktimi gecirirken; ismi local'de gozuktu. Kucagimdaydi (ha ha ha). Guzel rokh'unu scram'ladim, Web'ledim, neut'ledim ve strüktürünü sicak yaz gunesi icin bilimum yerden delip, püfür püfür hale getirdim.kill mail Fitting'i cok kotuydu ve zorlanmadan patlattim. Savastan ote, savasin olsuturulmasi/elde edilmesi cok daha emek/zanaat dolu bir surecti ki bu da kesinlikle zaferi cok daha zevkli hale getiriyor. Zaten bu yuzden ufak bir 0.4 ustu savas sirketi olarak kalmayi seviyorum. Bagimsiz hareket edebiliyorsunuz, rastlantisal ya da danisikli/dovusuklu skorlar aksine zorlamaci ve planli kill'ler elde edebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 tebrikler 2gundur online oldukça locator ile arıyorum hep 0.0da çıkıyordu adamlar. iyi denk getirmişsin. kaç gündür toplanamadiğimizdan dolayı bende soğudum biraz.tatil olayıda başladı yavaştan. arada anca trade bakıyorum. 4-5kişi toplanıp op yapmayı özledim valla en kısa zamanda yaparız umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Umur'un etkisinin git gide artmasiyla birlikte, son zamanlarda savas actigmiz sirketenlerden 300m'e yakin vergi topladik. Hatta 200m aldimizi bir sirket, bize 75m daha onererek, 0.4 Altinda konumlanmis bir korsanlik sirketine savas acmamizi istedi. (dark twilight solutions) Oylesine oyuna girdigimde, bir tanesini bizima ana sistemimizde (amarr) guzelce alisveris yaparken gordum. Ana sistemlerine ve ajanlarina bakarak gidecegi rotayi tahmin ettim; sansima cargosu dolu, fitting'i ise bostu : ). 290m zarar http://img.photobucket.com/albums/v389/ekh/firstblood.jpg Diger aldigimiz is ise bir pos'un patlatilmasina yardimci olmak, ama bize isi verenler bir turlu organize olamadiklarindan sanirim basarili olmayacagiz. zaten paramizi aldigimizdan cok da umrumda degil. Su aralar 5 aktif savasimiz var, ikisi savunmasız endüstriyel sirketlere savas actigimiz icin, bize ders vermeye karar vermis iki sirket (indtrial coa. ve Sons of Korhal), ikisi kontrakla aldigimiz is, sonuncusu ise kiroshi group (kendi tanimlariyla friendly manufacturing corp : ) ) kiroshi'e toplam verdigimiz hasar 720m'e ulasti, 300m'lik surrender fee'i odemek yerine providence'a kactilar. 1-2 uyeleri haric artik pek denk gelemiyoruz. Gecenlerde kiroshiden iki kisiye denk geldik. Ben sadik Domi'mde Aras Cane'deydi. Daha sonra daha yeni satin aldigi typhoon'u ile murat da aramiza katildi. Admalarin ikisi de bs'deydiler, gidecekleri rotayi tutduysak da bir turlu sistemden cikmiyorlardi. En sonunda olmayacak herhalde diye geceye son verdik ve Murat oyundan cikti. O sira da Sons of Korhal'a ait iki ayri battleship daha sisteme girdi (domi - mega). Kampladigimiz gate'in bir tarafinda ben, diger tarafinda Aras vardi. hemen Murat'i yeniden cagirdik. Aras'in tarafında beklemeye basladi. biz iki sistemi baglayan bir ara gate'deydik; Sol tarafimizda 2 wt (domi - mega) sag tarafımızda ise baska 2 wt daha vardi (armageddon - apoc). Sol tarafimiza saldirdilar, karsiya atladim; ates guclerini Aras'in cane'ine yukluyorlediler, uzaktan tamir etmemize ragmen Aras cok cok hizli hasar aliyordu. Agro etmeden karsiya atladi. Sag taraftaki iki diger bs de eglenceye katilmisti. Artik Durum 4e2 ikidi. Tum ates gucumuzu ve neut'lerimizi mega yogunlastirdik. Karsi filo bana bir iki el ates ettiyse de, hedef degisitirip typhoon'unumza yuklenmeye basladi. Bu sirada beni nedense kimse web'lememisti, gate'in 0'na yaklastim; Typhoon'u repliyordum ama dayanamiyordu. Yine de Mega'yi typhoon'umuz dusmeden patlatmayi basardik. mega km Sansimiza aktif tanki vardi ve 2 heavy neut'um isleri cok kolaylastirdi. Artik durum 3e2'ydi ama murat'in zirhi neredeyse %30 civarina inmisti. Deagro karari aldik, tek aktif modulum, Murat'i tamir eden remote repair'imdi. Murat'in strüktürü %25 civarlarina indiginde ziplamayi basardik. Daha sonra sisteme daha cok arkadaslari geldi ve sayilari 7-8'e cikti. Filolari hakkinda yazili net bir bilgimiz yok ama 5 bs, 1c ve bir de falcon diye hatirliyorum. 3 ayri sirket toplanmistilar biz de artik bilgisayarlari acik birakip geceye son vermeye karar verdik. Umarim sabaha kadar kamplamislardir : ). Buradaki ekran goruntusunde hepsini gorememizin nedeni iki ayri sistemde toplanmis olmalari. Onun disinda son patlattigimiz gemileriyle Industrial Coa.'a toplam verdigimiz hasar 860m'e cikti. Bizden ilk savas actiklarinda teslim olmamiz icin 750m istemis olmalari onlari patlatmayi kesinlikle daha da eglenceli hale getiriyor. patlattigimiz Mega ise yine bizi tehdit etmis olan sons of korhal'a ait, hatirlarsaniz rol yapmayi seven ceo'lariyla ilgili bir diyalogu buraya daha onceden yazmistim : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Super isler cikariyorsunuz valla tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Evet arkadaslar, çoğunluğu türklerden oluşan Scalar Alliance'a girmeye çalıştık. Ama 0 organizasyonu ve çok az sayıda tecrübeli oyuncuya sahip olması yüzünden (alliance fleetteki tüm bsler bize aitti) alliance'dan çıkıp iyi yaptığımız işe geri dönmeye karar verdik. Bekle bizi korsanlık. Bu arada şirketimzin üye sayısı yine eski haline döndü. 4 kişiyiz. Taze kan bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ben girmeyi planliyodum su an bulundugum corp CEO'su cok kral bi adam ayip olur diye dusundugumden ertelemis bulunmaktayim.. Hikayelerinizi dort gozle beklemekteyiz,olur olmaz bi kac kisi daha ekleyip corp'a pirate alliancelardan birine belki girebilirsiniz. Benim sahsi fikrimi sorarsaniz solo takilin cok iyi isler cikariyordunuz keyifle okuyoruz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Bende yeni bi oyuncuyum 1 haftadır fln oynuyorum kirashii deyim pek sevilen biri sayılmazsın =P.Yediğin gemileride hep 5-1 de yemişsin diolar.Bikere aynı sayılarda denk gelmişsiniz ondada saklanmışsınız.Gerçi dürüst olmanıza gerek yok dedim bende pirate sınız sonuçta xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ahah. Corpta aktif 5 kişi olmadı ki hiçbi zaman aynı anda :) Yukarıdaki killeri okursan zaten, ya 1v1 ya da abuk subuk rakkamlar v biz seklindeydi. Özellikle onlar 6 kişiyken, bizim 2 bsyle aralarına girip bir bslerini alıp çıkmamız çok spekteküler bi durum olmuştur. Keşke kiroshiye girmeseydin. Kendileri biraz önüne gelenin savaş açtığı, sürekli mission yapan bi şirkettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Sarp99 said: 2004'ten beri gıcığım bu Amarr'lara zaten iyi olmuş Ağustos ortası gibi geliyorum inşallah sizin şirkete. Bekle beni Amarr..... Mert Bekliyoruz sabırsızlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya bu tip laflar klasik carebear laflari : ) daha son hikayemde adamlari 5v3de dezavantaja ragmen daldigimiz gorulebiliyorsunuz. Bizim killboard'da da 1e1de aldikalrimiz ortada. Yani daha ilk kill'imiz 2v2 deydi. Biz domi ve cane iken karsimizda bir commandship bi domi vardi. İkisi de rahatca aldik. Bir tane 5v1 kill'imiz var sanirim, o da yani denk geldi; yoksa 5v1 pozisyon yaratmaya calismiyoruz. Bu laflar uzerine kiroshi'e yeniden savas aciyoruz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Kendinize bir killboard yapsaniza arkadaslar. Biriniz kisisel olarak acsin daha sonra digerlerinide eklesin boylece 220m isk yillik odemek yerine 50m isk yillik odersiniz. Ucuzada gelmis olur sizler icin hemde daha derli toplu gozuken bi siteniz olmus olur resim flnda koyabilirsiniz. Ornegin: DareJedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 var aslında zaten battleclinicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Valla oyunun başındayım ztn bayada yardımcı oluyorlar =) Yeni gemiydi paraydı fln bilgililerde baya uzun süredir oynayanlar var.Zaten şu aralar piracyle savaşla pek alakam olmadan sessiz sessiz mining manufacturing fln yaptıgım için güzel geldi bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben o killboarda bi alisamadim acaip goz yoruyo. Dark Angel oyundaki nickin nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Nickim " Hataycan " adım yani.(biliyorum nası bi isim bu asdfksd) Asrios da görev fln yapıyorum bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paradır itemdir değilde bilgi konusunda yardıma çok açım :D Yardımcı olabilecek olursa sonuna kadar gelicem valla :P Daha yeni başladım bi 14 günlük maceram olmuştu fakat onda paso maden kazıp bırakmıştım. Bu sefer hesap açtım. Bilgi konusunda aktif yardım bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 turkish coffee, bu kanala gir sor birileri kesin cıkar yardım edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar