LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Cannes torenini takip ederkene Jack Black`in yeni sarartilmis sac modelini gordum ve "ulan bende boyle sac istiyorum, madem ingiltere'deyim, on-yargi free bir memleketteyim, denemeliyim!" dedim. Bu islemin adini biliyordum ama unuttum. Boyama degil sanirim, sacin rengini acmak icin bir islem galiba. Nedir bilen var mi? Deneyen oldu mu? Ahanda Jack Black: siyah jackin sari saci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 abi almancı saçı bu ya yapma etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Papatya suyu kullanıyor kızlar. Kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 oksijenle mi ne açıyolardı rengi veya o tarz bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Aman alman gibi gorunmek istemem ama yani kucuklugumde ki sacimi ozluyorum! Guneste 1 ay durduk mu sararirdi sac uclari. Simdi? Simsiyah, zerre acilmiyor. Zorla girisicem saca o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 papatya suyu zaten açık renk olan saçların rengini iyice sarartır, koyu renklerde yaramas. ve çoook uğraştırır. oksijen de koyu saçlarda paticik fonu gibi bir etki yapar. üstelik saçlara zararlı, çok sakıncalı bir malzeme. bu jack black'inki uçlara yapılan bir cins röfle olsa gerek. ağartıcı ile yapılıyor. versiyonları var gölge, balyaj, etc diye ama hangisi hangisi onu bilemiyorum ben ühü. sanırım uçlara yapılan balyajdı ama şimdi uydurmiim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 print et o fotoğrafı götür berbere bu şekilde yap saçımı mate de. yapar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Yaptirinca fotosunu koy da dalga gecelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 on yargi free bi forum diil ama burasi.. hadi canim baska kapiya :P:P:P saka bi yana resmi al git yaparlar. ingilizler alisik direk yapar valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Burda cilgin japon berberler var, anime karakterlerini falan yapiyor manyaklar. O kadar free degilim. Balyaj olayini duymustum, o olabilir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 jb dötüme benzemiş sen de dötüme benzemeyesin? (dötüm küçükken papatya kazanına düşmüş, hep sarı orası burası) bence mahnyaq espri oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 @lath ingiltere'de eczaneden almıştım ben saç açmak için kafana 2-3 fısfıslıyosun güneşe çıkıyosun ama oksijenli su gibi değil organik.. ilk başta böyle turuncumsu oluyor kafan o renk daha güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 http://www.amazon.com/Chamomile-Hair-Lightener-Herbavita-Natural/dp/B000Q3ZULA/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=hpc&qid=1211312660&sr=1-3 bu tarz bir şey bakıcaksın.. Hair Lightener olarak geçer herhangi bir marka işini görür yannız derece derece açılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 jack in ikinci foto güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 -Wissy said: Yaptirinca fotosunu koy da dalga gecelim.+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 al koleston sarı boya sadece uçlarını boya işte ne var yani. oryal denen bi iğrenç zımbırtıyla açıyor kuaförler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Karımısın olm sen zuahhahaha İngiltere'de bu yorumu duymayacaksın mesela.. Onlarda bizdeki gibi farklı birşey yapanı taşlama kültürü yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 sakın yapma. oksijenle hiç yapma. o turuncu yapıo ki iğrenç. öyle işte. dokunma sacına bizim okula gelen tüm almancıların saçı böyleydi. çok korkunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 O yuzden gazlardayim zaten, istanbulda yapsam milletin dilinde olurum, ama burda yapsam istanbulda ki milletin "abi herif hayatini yasiyor" seklinde dilinde oluyorum. MANYAQUE MILLET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bildiğimiz gölge yaptırmış abi bu. yapma sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 git pembe yap o zaman. hey allam. çok korkunç ya. sen dinlesene beni shkjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 urmesque said: sakın yapma. oksijenle hiç yapma. o turuncu yapıo ki iğrenç. öyle işte. dokunma sacına bizim okula gelen tüm almancıların saçı böyleydi. çok korkunç. AMA JACK BLACK IS SO COOL :( Ya alamancilara benzeyemem ki, sapina kadar turk karaligi var ustumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 LathspeLL said: Ya alamancilara benzeyemem ki, sapina kadar turk karaligi var ustumde. OHAA! daha iğrenç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 esmersen çavo olursun zaten doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar