arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Juliet . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 arcane said: Juliet . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 obaa süper bolumler bızı bekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bu juliet bu sezon nası birden bire güzelleşti tüm kateciler julietci oldu ama tabiki forever Sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 abi juliet hep guzeldi. JULIET EN GUZEL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 jacoblı bölüm mü olucakmış!! benim en çok merak ettiğim şey jacob yahu. bu arada söylemeden geçemicem, charlotte'un burun delikleri çok büyük ve kalkık böyle bi garip bi de kate'e üzülüyorum juliet cidden güzelleşti de yazık pabucu dama atıldı. bence en süperi desmond tabi ama burdaki herkes erkek olduğu için beni desteklicek insan yok :) anlamadığım bişey var, faraday charlotte'a adaya geri gelme gelme demiş sonra demekten vazgeçiyo ya. Öyle dediği için mi charlotte geri dönüyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bence juliet azıcık ucundan silikon yaptırmış yeni farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Oh be herkes Juliet'çi olmuş, rahatladım. Kate & Claire ikilisi bana kaldı artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 itt: Juliet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 smash said: bence en süperi desmond tabi ama burdaki herkes erkek olduğu için beni desteklicek insan yok :) kesinlikle richard ya sonra desmond olabilir anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 kate bu sezon ezik gerçekten, ama bir sırrı var hala bilmediğimiz, hatırlatırım. soora 6. sezonda bana "boşverin juliet'i kate asıl bombatör" diye gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ne sırrı ben hiç hatırlamıyorum? ya Claire'in değerini esas kimse bilmiyo yahu en güzeli oydu bence eskiden (şimdi yok zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 DarKRideR said: abi artık jacob yalan oldu,kimse merak etmiyor,kimsenin umrunda değil, ama richard diyince,off lost benim için richard'dan ibaret oldu artık. kesinlikle(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 juliette 39 yaşındaymış maşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Rewendor said: Oh be herkes Juliet'çi olmuş, rahatladım. Kate & Claire ikilisi bana kaldı artık :P Claire'ı al sen. KATE <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Juliet... Harbi noldu buna bi anda en güzel oldu asflkjash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 tekrarlıyorum silikon yaptırdı kesin büyüme var geçen sezona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 yapanın ellerine sağlık ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 o abuk subuk goz kirpmalari da olmasa culyet guzel evet.. ayrica sun cok eblek ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sun cidden nedir yahu, yapmayın etmeyin beğenmeyin şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 aslında kate rolu için ilk başta Sunla görüşmüş lost senaristleri fakat eva daha sonradan rolu kapmış Suna da sun rolunu vermişler... ne ilginç dimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mum_Chamber said: o abuk subuk goz kirpmalari da olmasa culyet guzel evet.. ayrica sun cok eblek ya.. goz kirptigi icin guzel degil yani? ulan ne adamlarsiniz ahah. bu hafta bolum var mi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Flassh said: lostcuların % 95 ı kadından anlamıyor Sun varken ayıp lan kadindan anlamayan sen varsin bi burda. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar