ninjaturtles Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 onumuzdeki iki sezon sivama sezonlaridir dostlar.bence efsane ikinci sezonun son birkac bolumune kadardi.ondan sonra olaylar birbirine girdi, merak edilen hicbir seyi mantikli bir temele yaslayamadilar.adam gibi bilim kurgu izlicez diye sevinmisken, tamamen fanlara gorsel show yapmaya kaydi.yok kate sawyer a mi verecek, donup jackle mi evlenecek, naparsa yapsin lan cok mu seyimdeydi.tabi millet ayilip bayildi yanina kodumun karisina.sonra ver allah kate, topu topu sktir boktan 8 bolumden olusan dorduncu sezonun bi bolumunde full kate verdiler. su dunyada kim dayakliktir derseniz birincisi yakisikli adamlari guzel kadinlari hep on planda tutup fanlara satmak isteyen produktorler, ikincisi bu adilige satis yapan yazarlardir.tvcom dan takip ediyorum bolum oylamalarini ve hangi bolumu kimin yazdigini.bi kac yazar var onlarin yazdiklari bolum gercekten cok basit ve salakca oluyor.ne biliyim kate gelecekte kimle gerdege giriyor gibi.bi ara salagin teki magicbox zirvaligini yazdi sonra toparlyacaz diye 3,5 attilar.o donem yazarlarin kavga ettigini falan duymustuk.gayet normal.ne cektiysem bu serefsizlerden cektim. battlestarin da icine ettiler bu adiler. agiz tadiyla bilim kurgu izleme dilegiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 aklıma takılan bir kaç şey var. söylemeden önce belirtmeliyim ki hurley sawyer ve locke'un risk oynadıkları sahneye bayıldım. avustralya geyiği kaçınılmaz zaten. spo dizinin başında buldukları siyah ve beyaz taşların hala ne oldukları bilinmiyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 The Constant bölümünde Des hafızasını geri kazanınca sevinçten ağlamıştım ya "hatırladı abi hatırladı" !!! 2x1'deki bakışları yada 3. sezonun ilk bölümlerinde filan Des Charlie'ye vuracak gibi yapıp NELER YAŞADIM BİLİYON MU! NELER YAŞADIM BİLİYON MU! dediği yerdeki mimikleri efsaneydi Sayid ve Locke odaklı bölümler zaten unutulmaz Kısaca söylemek istediğim Kate x Sawyer odaklı bölümlerden ben de nefret ediyorum ama şunu itiraf etmek zorundayım: dizi gerçekten efsane ama bazı karakter performansları oluyor ki artık dizinin bile önüne gerçiyor. Şu sıralar zaten bu saydığım arkadaşların görüğndüğü diğer dizileri, filmleri bulup izlemeye verdim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Hiç izlemedim diziyi ama eğer adanın sırrı belli olduysa biri spoiler verebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 the constant bölümü lostun en güzel bölümüdür bana göre. finallerinden falan çok daha güzeldir. tek ağlatan bölümüdür beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Law said: Hiç izlemedim diziyi ama eğer adanın sırrı belli olduysa biri spoiler verebilir mi ? ada die bişi yoq... görsel efekt o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 konu açılmışken sorayım bari ne zaman geliyor lost 5. sezon. geldide haberim mi yoksa daha yolladımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Innuendo said: 22-Jan-2009 04:00 Lost 05x00 Lost Clip Show 22-Jan-2009 04:00 Lost 05x01 [b]Because You Left 22-Jan-2009 04:00 Lost 05x02 The Lie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ulan ben son bölümlerde neler olduğunu unuttum nerdeyde 1 yıl oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 http://www.imdb.com/title/tt1280267/ bu daha yayınlanmamış bölüm niye oylamaya açık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Law said: Hiç izlemedim diziyi ama eğer adanın sırrı belli olduysa biri spoiler verebilir mi ? ada sırrı diye birininmiş laz mütahit hepsini çıkardı adadan ev yapıcakmış oraya almanyadan yiğeni geliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOST! Az kaldi. Adam akilli dizi yok be baslasin artik. Rapid uyeligimle hazir ve nazir bekliyorum carsamba aksamini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Biz de elimizde kumandayla bekliyo olcaz di mi sukru sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 UK'de muhtemelen 1 hafta gec yayinlayacaklari icin beklemeyecegim. Hemen izlemem lazim. Seyde dusundum, sonucta iTunes store'da da cikacaktir. Ayni anda cikma ihtimali var mi? Yada yayinlandiktan hemen sonra falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 4. sezoun yarısında baydı beni, 6 bitsin biraz biriksin episodelar ilzerim gene muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Prison Break gibi oldu resmen dizi. S1-2 süper, 3 iyi, 4 bayık ve bokçıkartmaca falan. Toparlasa bari 5'te, izliyoruz alışkanlıktan sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Bence efsane olarak devam ediyor. Prison Break gibi sicmadi dizi. Ayni atmosferi koruyor, degisen bisey yok. Ilk 2 sezon kadar uber degil ama yine iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bence de gayet güzel bir şekilde ilerliyor dizi, prison break gibi bir fiyasko haline gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 yarın kaçta düşüo nete? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 persembe sabahı duser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 cuma indiririm.millet yuklesin bi seede başlasın.anınca abanmaya gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 beyler torrent adresi yollayabilcek var mı çıktığı gece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 4. sezonda özel mesajlarda bi sinerji oluşturmuştuk :) altyazılar torrentler flana ahha.yine olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Darkwall said: beyler torrent adresi yollayabilcek var mı çıktığı gece? bilmiorum yasakmı değilmi... torrent sitesi eztv.it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bu son sezonmuş?!?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar