Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

onumuzdeki iki sezon sivama sezonlaridir dostlar.bence efsane ikinci sezonun son birkac bolumune kadardi.ondan sonra olaylar birbirine girdi, merak edilen hicbir seyi mantikli bir temele yaslayamadilar.adam gibi bilim kurgu izlicez diye sevinmisken, tamamen fanlara gorsel show yapmaya kaydi.yok kate sawyer a mi verecek, donup jackle mi evlenecek, naparsa yapsin lan cok mu seyimdeydi.tabi millet ayilip bayildi yanina kodumun karisina.sonra ver allah kate, topu topu sktir boktan 8 bolumden olusan dorduncu sezonun bi bolumunde full kate verdiler.

su dunyada kim dayakliktir derseniz birincisi yakisikli adamlari guzel kadinlari hep on planda tutup fanlara satmak isteyen produktorler, ikincisi bu adilige satis yapan yazarlardir.tvcom dan takip ediyorum bolum oylamalarini ve hangi bolumu kimin yazdigini.bi kac yazar var onlarin yazdiklari bolum gercekten cok basit ve salakca oluyor.ne biliyim kate gelecekte kimle gerdege giriyor gibi.bi ara salagin teki magicbox zirvaligini yazdi sonra toparlyacaz diye 3,5 attilar.o donem yazarlarin kavga ettigini falan duymustuk.gayet normal.ne cektiysem bu serefsizlerden cektim. battlestarin da icine ettiler bu adiler.

agiz tadiyla bilim kurgu izleme dilegiyle.
Sosyal ağlarda paylaş

The Constant bölümünde Des hafızasını geri kazanınca sevinçten ağlamıştım ya "hatırladı abi hatırladı" !!!

2x1'deki bakışları yada 3. sezonun ilk bölümlerinde filan Des Charlie'ye vuracak gibi yapıp NELER YAŞADIM BİLİYON MU! NELER YAŞADIM BİLİYON MU! dediği yerdeki mimikleri efsaneydi

Sayid ve Locke odaklı bölümler zaten unutulmaz

Kısaca söylemek istediğim Kate x Sawyer odaklı bölümlerden ben de nefret ediyorum ama şunu itiraf etmek zorundayım: dizi gerçekten efsane ama bazı karakter performansları oluyor ki artık dizinin bile önüne gerçiyor.

Şu sıralar zaten bu saydığım arkadaşların görüğndüğü diğer dizileri, filmleri bulup izlemeye verdim kendimi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...